PDA

Zobacz pełną wersję : Dziś Kraków,Ruczaj, Norymberska

jasminee
10-12-2009, 19:22
O dziwo nie Melkaj :ninja: ale mama w jakiejś zielonej chuście. Dzidzia w białaj czapeczce. Tylko tyle wypatrzyłam, ale mama paradowała dokładnie pod moimi oknami :lol: Pozdrawiam jeśli tu jesteś

melkaj
10-12-2009, 20:49
skoro nie ja, to znaczy że nie ja ;) chociaż dzisiaj wracając z przedszkola byłam w zielonej Natce. Później - ale to już nie pod Twoim oknem tylko w tramwaju - jechałyśmy na starowiślną, na angielski - w czerwonej :)

Szczypiorek
07-01-2010, 00:16
Witajcie! To byłam na 100% ja :) Szczypiorek z zachustowanym Adasiem w Nati Amazonia. Na spacerki chodzę codziennie Norymberską i jeszcze nigdy nie spotkałam żadnej innej chustonoszki! Gdzie się chowacie? Ale mi sprawiło radość przypadkowe znalezienie tego postu, bo to na pewno JA :) Serdecznie witam!

Pondo
12-01-2010, 15:35
No nie!
Jak to się dzieje, że jesteście tu gdzie ja, tyle że ja nikogo nie widziałam w chuście. Widziałam Melkaj, ale nie z chustą i nie na spacerze:)

melkaj
12-01-2010, 19:50
Witajcie! To byłam na 100% ja :) Szczypiorek z zachustowanym Adasiem w Nati Amazonia. Na spacerki chodzę codziennie Norymberską i jeszcze nigdy nie spotkałam żadnej innej chustonoszki! Gdzie się chowacie? Ale mi sprawiło radość przypadkowe znalezienie tego postu, bo to na pewno JA :) Serdecznie witam!

No to mamy już zgubę:applause:, a nam było bardzo miło poznać osobiście. Do zobaczenia :D

jasminee
25-01-2010, 11:38
Szczypiorku, to ja Cię teraz codziennie prawie widuję pod moimi oknami, albo jak odprowadzam Tymka do zlobka :hello: Tylko zawsze za daleko jestem żeby się przywitać:hide:

Pasiata
25-01-2010, 16:24
No to chyba przyjdzie mi zmienić trasę spaceru - ja to na Ruczaju tylko dwa razy Melkaj spotkałam a ciągle się dowiaduję, że strasznie dużo nas tutaj :twisted: