Zobacz pełną wersję : Najnowsze DZIECKO (styczniowe)
Dużo chusto-zdjęć :) i trochę tekstu- wreszcie jest o pionizacji maluchów!
Zdjęcia piękne- gratuluję modelom, KK oraz Adze i Marii
http://morepig.pl/wp-content/uploads/2009/12/dziecko1-Large.jpg
http://morepig.pl/wp-content/uploads/2009/12/dziecko2-Large.jpg
http://morepig.pl/wp-content/uploads/2009/12/dziecko3-Large.jpg
http://morepig.pl/wp-content/uploads/2009/12/dziecko4-Large.jpg
lawendax
09-12-2009, 20:15
No Tobie też gratuluję Marta :) Czy to Twój M na fotkach??
Brawo dziewczyny:applause:
martajotka
09-12-2009, 20:33
Gratulacje!
wczoraj jeszcze był grudniowy numer Dziecka w kiosku. Jak kupię poczytam an spokojnie, Dobrze, że czasopisma zaczynają nam sprzyjać :)):applause:
No Tobie też gratuluję Marta :) Czy to Twój M na fotkach??
yes :)
i mój Czaczesław-upierdliwesław, aktualnie przyspawany do nogawki... :)
lawendax
09-12-2009, 20:46
i mój Czaczesław-upierdliwesław, aktualnie przyspawany do nogawki... :):mrgreen:
A na pierwszej focie to indio viola czy jake?
sylvetta
09-12-2009, 20:46
ogratulować, kupię - nic mnie nie powstrzyma!!!!:thumbs up:
:mrgreen:
A na pierwszej focie to indio viola czy jake?
viola :)
na drugiej ślimaki, aczkolwiek niewyraźnie widać.
mina męża jak mu kazali ukochaną chustę zamotać- bezcenne :D
lawendax
09-12-2009, 21:03
na drugiej ślimaki, aczkolwiek niewyraźnie widać.
widac widać;-)
:applause::applause::applause::applause:
To bebelulu jest największym producentem chust dla dzieci w Polsce? Nie wiedziałam :oops:
Żem znalazła, wracając do domu :D
Ania z Lenką pięknie wyglądają. gratuluję wszystkim i redakcji dziecka fajnego tematu. zapoluję jutro w kiosku.
anmuszka
09-12-2009, 21:30
ja też idę polować zważywszy na to że ciężko pracowałyśmy na tej sesji:)
O i nareszcie nie Bebelulu tylko! Indio jako pierwsze, super!
Fajnie, że chusty się pojawiają coraz częściej w tv i prasie :)
marushka
09-12-2009, 21:42
gratulejszyn :applause:
Bardzo udana sesja, choć chciałoby się więcej tekstu merytorycznego. Kupiłam dziś "Dziecko" na porannym spacerze i cały dzień się zachwycam fotkami.
Mayka1981
09-12-2009, 22:03
Brawo :applause::applause::applause:
Żem znalazła, wracając do domu :D
no i super. a ja ide po moja zaslone :D
:applause: czekałam na ten numer bo w ostatnim były zapowiedzi :) super!
fajne fotki!
oby czesciej;)
Anmuszka!! :mrgreen:
:applause:
noo, anmuszka daje czadu, taka pozytywna mocno :)
Jeszcze nie widziałam, nie czytałam ale bardzo się cieszę, że chusty są wszędzie :) I oby coraz więcej i częściej!
truscaffka
09-12-2009, 23:09
super!! kupię na pewno!! i gratulacje!
:mrgreen::thumbs up: super:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
tak tak! Anmuszka!! super!! gratki :)
chyba też specjalnie kupie! fotki super :)
kasia wska
10-12-2009, 09:10
brawo! kupię :)
brawo morepig
to bedzie pierwsze dziecko od czasu gdy mati skonczyla rok ;-) a myslalam ze sie nie przekonam !
ja też idę polować zważywszy na to że ciężko pracowałyśmy na tej sesji:)
poznałam Cię, poznałam! :jump: pięknie wyglądacie :) w ogóle wszyscy modele wyszli suuuper!
super :thumbs up:!
nigdy nie kupowałam, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.... :D
oo to już jest w kioskach?? jeszcze nie widziałam.. fajna sesja, fajne dzieciaki, fajne mamy.. artykuł mam nadzieję, też fajny ;)
ciekawe kto pozna jedną z moderatorek tego forum na zdjęciu ;)
Super dziewczyny:applause:
ciekawe kto pozna jedną z moderatorek tego forum na zdjęciu ;)
Tak,tak jest i Mart:wink:
mamasylwia
10-12-2009, 13:47
Mam i ja. Regularnie kupuję Dziecko i w końcu artykuł o chustach. Mam nadzieję, że będzie ich więcej, że to pierwsza jaskółka. Gratuję modelom!
super!:applause::applause::applause:
mezowiec ma przykazane kupic :hide:
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:
brawa dla wszystkich :applause::applause::applause::applause::applause:
super:) bardzo fajne foty:D
Świetne fotki, super. Gazetę oczywiście kupie w celach propagandowych- bratowa spodziewa się dzidzusia lada dzien :lol:
taka sobie jestem incognito:) okulary mnie zdradziły.:cool:
zabawne jest to że w mega różowościach wystąpił Marcel:)
no i szkoda, że przepadły fotki ze stylową perełką od Nati...
no własnie, patrzyłam i patrzyłam i zagwozdkę mialam: mart czy nie mart :lol:
to ja jeszcze mały konkursik:
co to za chusta na zdjęciu z podpisem "w kangurzej torbie"???
dla ułatwienia dodam, że to mało możliwe, żeby ktoś zgadł:ninja:
ci co wiedzą niech cicho siedzą;)
to ja jeszcze mały konkursik:
co to za chusta na zdjęciu z podpisem "w kangurzej torbie"???
dla ułatwienia dodam, że to mało możliwe, żeby ktoś zgadł:ninja:
ci co wiedzą niech cicho siedzą;)
Czy ja mogę :ninja: No dobra siedzę cicho ;)
Czaczka też mi w fioletowo-różową koszulinę ubrali... :)
hihi, a to ja wlasnie wlazlam, zeby napisac, co tez sie stalo, ze pieknego leosia na poucha przechrzcili :)
edit - chyba, ze mialam nie pisac. no bo wiem. ale nie dlatego, ze z sesja mialam cos wspolnego.
:applause::applause::applause: Super! gratulacje!! echh jutro lece do kiosku!
hihi, a to ja wlasnie wlazlam, zeby napisac, co tez sie stalo, ze pieknego leosia na poucha przechrzcili :)
edit - chyba, ze mialam nie pisac. no bo wiem. ale nie dlatego, ze z sesja mialam cos wspolnego.
eeee, myslałam, że trudniej będzie....;-)
chyba że splot widać na fotkach w gazecie, bo na tym skanie nie.
a gazetki jeszcze nie mam.
anmuszka
10-12-2009, 23:06
mart w gazecie widać splot:D
eeee, myslałam, że trudniej będzie....;-)
chyba że splot widać na fotkach w gazecie, bo na tym skanie nie.
a gazetki jeszcze nie mam.
widac :) ja nie mialam pojecia a na sesji jakos wogole nie patrzylam na beze (torba na łbie) bo to nie moje kolory :D
miałam jeszcze kółkową z tej samej serii, a raczej z legendarnego leosia 5,6m (!) ale niestety skończyłam w różach:cool:
miałam jeszcze kółkową z tej samej serii, a raczej z legendarnego leosia 5,6m (!) ale niestety skończyłam w różach:cool:
oj bo pani fotograf miała wizje jakąś.... ale przyznaj że ładnie Ci w tym różu :)
Mayka1981
11-12-2009, 09:29
Kupiłam :thumbs up:
I zamierzam list do redakcji wysmarować jak to mi się temat podoba i że więcej o chustach poproszę :applause:
Splot widać, też na leosia stawiałam choć na oczka nie widziałam...:frown
To ja mam nadzieję, że dzisiaj w skrzynce będzie "Dziecko":D
vatanaya
11-12-2009, 11:00
zaraz lece do kiosku!!!!!
bravissimo!!!
przesliczne zdjecia:applause:
Taa...już pół wsi oblazłam i pokazuję,jak się dzieci nosi:D Furorę dziewczyny robicie!A ten przystojny pan z dzieckiem na plecach,to ma branie niesamowite:lol:
Też zaraz piszę do redakcji(Mayka pomysł:thumbs up:),że chcę więcej,bo temat pasjonujący:applause:
Ps.Morepig, na każdym kolejnym zdjęciu wyglądasz jak milion dolarów w gotówce!No super sesja!
Anna Nogajska
11-12-2009, 18:06
Dziewczyny przepiękna sesja! Wierzę Wam baaardzo, że modelowanie to ciężka praca:) Ale wyszło świetnie.
Co do jednej z wypowiedzi, że chciałoby się więcej merytorycznego tekstu. Ano chciałoby się, chciało, ale żadna gazeta tego nie łyknie. W artykułach chodzi o przedstawienie idei i pokazanie ładnych zachęcających zdjęć.
Na początku się przeciw temu buntowałam, ale teraz zrozumiałam, że to nie jest zła droga: taki piękny przekaz zachęci rodziców do szukania. I Ci co będą chcieli znajdą chociażby nas:).
Co do jednej z wypowiedzi, że chciałoby się więcej merytorycznego tekstu. Ano chciałoby się, chciało, ale żadna gazeta tego nie łyknie. W artykułach chodzi o przedstawienie idei i pokazanie ładnych zachęcających zdjęć.
Na początku się przeciw temu buntowałam, ale teraz zrozumiałam, że to nie jest zła droga: taki piękny przekaz zachęci rodziców do szukania. I Ci co będą chcieli znajdą chociażby nas:).
a ja im dałam po łapcha za takie tanie chwyty - gazetke obejrzałam, sliczne zdjecia pozachwalałam koleżance ale z braku merytorycznego tekstu nie zakupiłam - a niech sie postarają i cos napiszą !
oj bo pani fotograf miała wizje jakąś.... ale przyznaj że ładnie Ci w tym różu :)
chyba pani redaktor, bo fotki strzelał facet:)
paszczy mi na zdjęciu nie widać to nie wiadomo czy ładnie:p
dzidka76
11-12-2009, 21:06
super fotki!! gratuluje!!! piekne chusty! troche ta reklama bebelulu jakos tam dziwnie nie pasuje :))))
szkoda tylko ze tak malo jest napisane, i jeszcze szkoda ze nie ma tekstu o tym zeby nie nosic przodem do swiata...
ale moze next time :)
Biedronka
11-12-2009, 21:23
Martus widziałam dzisiaj w kiosku :twisted:
Wprawdzie nie znam w zasadzie tutaj nikogo personalnie, to poczucie więzi z forum (sprawcą mojego nałogu chustowo-pieluszkowego) sprawiło, że M dostał bojowe zadanie kupić gazetę. Sprostał zadaniu!!!
Sesja naprawdę zrobiona profesjonalnie :thumbs up:.
Gdybym nie kochała chust, dzięki przede wszystkim zdjęciom, zainteresowałabym się tematem. A to chyba chodziło!!!
mama40_2007
12-12-2009, 17:59
Kupione, przeczytane,odłożone do przekazania zaciążonej koleżance
BRAWO!!
Taa...już pół wsi oblazłam i pokazuję,jak się dzieci nosi:D Furorę dziewczyny robicie!A ten przystojny pan z dzieckiem na plecach,to ma branie niesamowite:lol:
Też zaraz piszę do redakcji(Mayka pomysł:thumbs up:),że chcę więcej,bo temat pasjonujący:applause:
Ps.Morepig, na każdym kolejnym zdjęciu wyglądasz jak milion dolarów w gotówce!No super sesja!
dzieki :*