Zobacz pełną wersję : świeżo upieczona
cristiana
28-11-2009, 19:53
hmm... jak to się zaczęło... tydzień temu,poznałam pewne bardzo miłe Panie z tego forum, i miałam z nimi zaszczyt uczestniczyć,wkursie na doule:mrgreen: i to właśnie one, ruszyły do pracy mój mózg:hide:z bardzo dużym opóźnieniem i po tygodniu rozmyślań,stwierdziłam, że muszę zacząć chustować dzieci:cool: z bardzo dużym opóźnieniem, bo Antoś ma rok, Emuś 2,3 lata a Rita 3,5:duh: jak dla nas,na ten czas swietne rozwiazanie:ninja: po za tym jako doula, mam zamiar rodzicom wszczepiać miłość do chust:p
także jestem w fazie zakochania, ale moja miłość zapewne będzie dojrzała:oops:może kiedyś, sprawdzę jak to jest nosić brzdąca od początku w chuście;-)
grazynajac
28-11-2009, 20:44
Napewno szybko się zakochasz w noszeniu i przepadniesz na forum :D witaj :hello:
taDorotka
28-11-2009, 20:46
ahoj!
na chusty (prawie) nigdy nie jest za późno-mój 3-latek tez lubi w plecaczku u taty podyndać
na tym forum Twoja miłośc do chust na pewno nie zniknie i pewnie szybko trzeba będzie o małym chuścioszku myśleć...
Hej! Witaj i korzenie zapuszczaj :applause:
Witaj i tu :thumbs up:
powiem ci, że i najstarsze też jeszcze uda ci się nie raz ponosić ;)
Witaj!No jeśli chodzi o egzemplarze do noszenia to na upartego masz w domu aż trzy:-)))
Krasnala
30-11-2009, 10:15
Witaj!
kasia wska
30-11-2009, 10:26
hej, ale fajnie, że doule są w naszych szeregach:)
szerz miłość chustową:)!
kociakocia
30-11-2009, 10:37
hejka, noś roczniaka, to też dobry moment i głoś wszem i wobec chustowe wieści! :D
sylvetta
30-11-2009, 10:53
Witaj! dasz rade!
Moja blanka miała mieć na imie Rita!!! przepiekne!
Witaj!
Pierwsza gdańska doula , wow, powodzenia na nowej drodze :thumbs up:
i podziwiam za ekspresowe tempo :eek: w ciągu 3,5 roku trójeczka
gratuluję :applause:
liczę na spotkanie w realu :hello:
stokrotka.a
30-11-2009, 18:15
witaj!
i trzymam kciuki za wszczepianie wiedzy chustowej :thumbs up:
cristiana
30-11-2009, 19:09
dziękuje, za miłe przyjęcie:D
no,cóż tempo sobie narzucilismy ekspresowe, tymbardziej, że mam 24 lata:ninja: różnie ludzie na to patrzą, ale my z mężem na to gwiżdżemy:lol:
chustowanie, późno się narodziło, ale jako doula napewno będę o tym trąbić, dając inne możliwości i perspektywe radosnego rodzicielstwa (nie demonizuje wózków, bo taki sprzęt się przydaje tak samo jak chusta;-), oczywiście w moim mniemaniu-inikogo nie chce tym urazić)
Olu: mój mąż jest z Oliwy :lol: a my teraz będziiemy tam na 2-3 tyg, wiec moze się spotkamy?? też mam synka Emanuela:applause:
chustować będziemy całą trójcę:ninja: póki co najmłodsze dziecie, a teraz już mamy plan zakupu 2 chusty:mrgreen:także jesteśmy rozwojowi:D
kaka-llina
30-11-2009, 20:07
Oj tempo z dzieciaczkami faktycznie dzikie!!! gratuluje i podziwiam!!!
no i oczywiście witam serdecznie!!!:hello::hello::hello:
Witamy gdańszczankę i na dodatek doula:hello:
calineczka
30-11-2009, 23:28
Witaj!
podziwiam za ekspresowe tempo :eek: w ciągu 3,5 roku trójeczka
gratuluję :applause:
:thumbs up: i ja również
witajcie!!!
calineczka
30-11-2009, 23:29
aaa-i powiedz nam-JAK TY DAŁAŚ SOBIE RADĘ BEZ CHUST DO TEJ PORY!!!??? :omg:
;-):lol::lol:
cristiana
01-12-2009, 10:20
miałam, to szczęście,że mój mężaty na zmiany pracuje, a jak go nie było, to moja teściowa przyjeżdzała i mi pomagała:Dsama napewno bym rady nie dała:hide:nie wspominając o tym,że nasze dzieci charakterne, i każde w inną stronę leci:roll:
hej, hej,
witaj, cristiano, znalazłam wątek, szukając strony doulowej, no jaki ten internet mały:rolleyes:, a swoją drogą, to jest tu też npr-owy wątek
dużo radości z chustonoszenia i doulowania
cristiana
05-12-2009, 12:50
ooo witaj :rolleyes:
rzeczywiście świat jest mały!!
my już się custujemy, mamy za sobą pierwszy spacer, także nie jest źle. Antoś bardzo lubi zasypiać w chuście:D
a to mój blog(póki strony nie będę miała), w którym będe umieszczać info na temat doulowania:lol:
http://doula-gdansk.blogspot.com/