Zobacz pełną wersję : Witamy :)
Jestem mamą dziewięcioletniej Oliwki i dwumiesięcznego Marka , nasza przygoda z chustami dopiero się zaczyna . Posiadamy na razie piękną kółkowa chustę vombati " kwiaty jesieni " ale nie bardzo jak na razie się z nią rozumiemy :( . Lepiej natomiast sprawdza się zakupiony na allegro używany elastyk firmy babylonia .Za czas jakiś pewnie będziemy się przymierzać do jakiejś wiązanej bo Marosław rośnie w tempie zastraszajacym :) i bedziemy pewnie potrzebowali jakiejś rady od bardziej doświadczonych mam :) .
Tym czasem pozdrawiamy goroąco ze słonecznego dziś Będzina
paskowka
20-11-2009, 10:31
Witamy cię serdecznie i pozdrawiamy Będzin z Warszawy:)
Na pewno znajdziesz tu wiele cennych rad!
Witaj :)
Ja przy pierwszym dziecku też myślałam, że dla małego niemowlaka najlepsza kółkowa i tym sposobem pierwsze dziecko mam niechustowe, bo po kilku nieudanych próbach chusta poszłą w kąt :( przy drugim jestem mądrzejsza i z kółkową czekam aż młode podrośnie i będzie siedzieć, wtedy vombati drzyj! wykupię wszystko z Twojej galerii ;) bo te chusty są piękne :)
Witaj!Fajnie,że dołączyłaś!
Witaj:hello::hello:
OT
w poniedziałek będę w Będzinie :)
pomidore
20-11-2009, 15:54
Witamy kolejnego chuścioszka :D
witaj :hello::hello::hello:
grazynajac
20-11-2009, 21:04
Witaj :hello: przyjemności na forum!
:hey:hej, hej
Bardzo miło Cię widzieć :)
A jeśli jednak na leżąco Wam sie nie uda to już za kilka tyg możecie smiało próbować brzuszkiem do brzuszka :thumbs up:
:hello::hello: i ja Was witam cieplusio!
witaj!
ja też mam tylko kółkową vombati i noszę swoją małą (ma 6 tygodni) na biodrze, bo nie lubi leżeć :rolleyes:
Witamy :hello::hello::hello: