PDA

Zobacz pełną wersję : to teraz ja na tapetę ;)

ulala.v
16-11-2009, 10:13
już dawno chciałąm tu wrzucić zdjęcie ale ciągle nie mogłam się doprosić, żeby mnie ktoś sfocił (a sama ręce mam za krótkie ;) ) i dalej się nie doprosiłam dlatego zdjęcie mam tylko jedno i tylko z półprofilu.

Noszę już 1,5 miesiąca (najpierw w elastyku) i zdjęć oraz filmów naoglądałm się juz miliony więc mam nadzieję, że nie ma tragedii ciągle tylko mi się wydaje, że młoda jest za nisko lub za wysoko dlatego chciałabym, żeby ktoś na to rzucił okiem ;)

http://i614.photobucket.com/albums/tt224/forumulalav/IMG_3676cc.jpg

Mag
16-11-2009, 10:25
ciut mało widać,ale jeśli chodzi o wysokość, to na pewno słyszałaś o haśle "całus w czółko":)
po prostu troszeczke pochyl głowę i pocałuj czoło. jesli da radę, wysokość jest ok.
z tego co widać,mogę napisać,że wiązanie jest całkowicie prawidłowe:thumbs up:

ulala.v
16-11-2009, 10:29
ciut mało widać,ale jeśli chodzi o wysokość, to na pewno słyszałaś o haśle "całus w czółko":)
po prostu troszeczke pochyl głowę i pocałuj czoło. jesli da radę, wysokość jest ok.

oczywiście słyszałam :) da radę tylko ja jakies schizy mam-nie ufam sobie chyba po prostu :p

natala
16-11-2009, 11:26
z ta wysokoscia to jest tak, ze trzeba ja troche dopasowywac do siebie. jednej osobie lepiej nosic jak dziecko jest ciut wyzej, innej - troche nizej. jesli jest dobrze podociagane, nozki w zabe a nie ropuche i TOBIE jest wygodnie to znaczy, ze wiazanie jest OK.

Mayka1981
16-11-2009, 11:59
wygląda wręcz modelowo:thumbs up:

Karolcia
16-11-2009, 13:37
Pokazowa kieszonka:applause::applause:

ulala.v
16-11-2009, 14:18
no to fajnie :mrgreen: dziękuję

to muszę jeszcze 2X pokazać... jak znajdę fotografa ;)