Zobacz pełną wersję : noszenie w chuście - wrocław
marysienka
15-11-2009, 23:46
witajcie! jestem z pod Wrocławia i od jakiegoś czasu noszę dziecko w chuście. Byłam parę razy w centrum z Julią w chuście. Odnoszę takie wrażenie, że ludzi patrzą na nas jak na dziwolągów. Wiele ludzi się za nami ogląda jak sobie idziemy. Czy ktoś z was miał podobne wrażenia? Pozdrawiamy::thumbs up:
Biedronka
15-11-2009, 23:51
witajcie! jestem z pod Wrocławia i od jakiegoś czasu noszę dziecko w chuście. Byłam parę razy w centrum z Julią w chuście. Odnoszę takie wrażenie, że ludzi patrzą na nas jak na dziwolągów. Wiele ludzi się za nami ogląda jak sobie idziemy. Czy ktoś z was miał podobne wrażenia? Pozdrawiamy::thumbs up:
a skąd ejsteś ? skąd ?
odemnie :ninja:
beannshi
16-11-2009, 09:13
No pewnie!
Wlasnie wczoraj wypuscilam sie nieco dalej z zachustowana Toska i przypomnialam sobie co to znaczy robic za atrakcje :)
Z tym ze mi to wcale nie przeszkadza. Wrecz przeciwnie :ninja:
czasem we Wrocławiu też się nosimy,
Ja to określam jako akty zazdrości
i dobrze mi z tym:)
też się czuję jak ósmy cud świata ;)
już kiedyś pisałam, że jestem w szoku jak wielkie chusta robi wrażenie i ile wzbudza emocji.
a w ogóle...to tak trochę OT ale jak jak reagujecie na paluchy w chuście?, bo mnie trafia jak ludzie bezceremonialnie pchają mi za przeproszeniem łapska do chusty, tak jak mnie w ciązy trafiało jak mnie obcy ludzie po brzuchu macali wrrrrrrrrrrrr
beannshi
16-11-2009, 12:08
Kaze spadac z lapami. A konkretniej stanowczym tonem prosze zeby nie dotykac mojego dziecka. I odwracam sie od natreta.
Jakby co zawsze mozesz sie tlumaczyc obawa przed swinska grypa ;)
A niech by mi ktoś obcy spróbował "macać" ciężarny brzuch albo dziecko :lol: chyba bym mu paluchy odgryzła...a serio chyba mam coś takiego we wzroku,że nawet nie próbują...
A atrakcją chusta jest, owszem---mam jednak wrazenie, że pozytywną
kiedy ja nosze zagadują mnie kobiety-mamy i babcie, a co to, skąd, jakie fajne. Kiedy nosi M. zagadują go mężczyzni -skad, za ile' zazdroszczac mu wolnych rąk i nienadwyręzonego kręgosłupa, a Panie obrzucaja tesknym spojrzeniem. Mam taka teorie, że nosi z tego ostatniego powodu :ninja: .