Zobacz pełną wersję : dzura w spodniach, czyli po co komu pouch w torebce ;)
no wlasnie - wybralam sie dzis z cora do lekarza, poniewaz padalo pojechalysmy taksowka. No i przy wysiadaniu slysze ----- moje osobiste spodnie pekly mi w kroku, po sam pasek z tylu!!!!!
no i zamiast core do poucha, to zalozylam go sobie na pas i wyszla mi sliczna spodniczka :ninja:
zatem - kolejny dowod, ze chustonoszonie jest dobre i dla dziecka i dla mamy :mrgreen:
miedziana
09-11-2009, 21:15
Pomysłowa mamaduo ;) :applause::applause::applause:
potrzeba matka wynalazku jak to sie mowi :D a juz mialam wizje, ze bede majtasami swiecic po przychodni:hide:
To teraz proszę jutro nałożyć te spodnie i pouch jeszcze raz i fotkę pstryknąć, bo wątek bez zdjęć jest nieważny :ninja:
To teraz proszę jutro nałożyć te spodnie i pouch jeszcze raz i fotkę pstryknąć, bo wątek bez zdjęć jest nieważny :ninja:
:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
mamaduo nie masz teraz wyjścia:lol:
pomidore
09-11-2009, 22:24
ło boszeeee. A co biedna bez poucha kobita by zrobiła? :thumbs up:
czukczynska
09-11-2009, 22:25
:lol::lol:-Brawa za pomysłowość:applause::applause:
Dobry patent :applause:
To co,możemy liczyć na fotke?:wink:
:lol::lol:-Brawa za pomysłowość:applause::applause:
To samo chciałam napisać :applause::applause::applause::applause:
ursus_arctos
09-11-2009, 22:56
brawa za pomyslowosc! :applause:
no i co, wychodzi na to, ze kazda kobieta powinna miec w torebce poucha, tak na wszelki wypadek :thumbs up:
A ja nie mam poucha :duh: I co teraz :confused: W razie czego chustą się owijać pięć razy czy MT na tyłek :confused: :ninja:
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause::applause:nieeeeeeeeeee no fotka MUSI byc- nowy patent przeciez , bez fotki nie wypada:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kasia wska
09-11-2009, 23:11
super patent! no i FOTY, FOTY!
A ja nie mam poucha :duh: I co teraz :confused: W razie czego chustą się owijać pięć razy czy MT na tyłek :confused: :ninja:
chusta nawet lepej, ja z jednej strony mialam to wypelnenie, hmhm dziwnie to wygladalo :D chyba juz lepej z Mietkiem na tylku :ninja:
taki lans :cool: teraz przecie tak modnie :thumbs up:
super pomysł, ale chcemy fotki, fotki, fotki. Z chusty to nawet sukienkę można by wywinąć. Byłaby pewnie oryginalna. A to co oryginalne to podobno lepsze:ninja:
he he he niezle niezle :applause::applause::applause::applause:
maagduusiiaa
10-11-2009, 00:46
prawdę powiada
foty! foty! :jump::jump::jump::jump::jump:
Brawa za kreatywność :applause:
FOTY, FOTY :bliss::bliss::bliss:
Mayka1981
10-11-2009, 10:56
no stoję i tupię nóżką w oczekiwaniu na zdjęcie :whistle: