Zobacz pełną wersję : nowe lilie Didka - zielona wełna
garlicgirl
05-11-2009, 15:49
jak ostatnio mam fazę na zielenie, tak te są bleee ale przynajmniej z wełnY :)
http://www.didymos.de/english/index.php?s=specials&t=limited%20slings
http://www.didymos.de/bilder/muster-gr/515.jpg
Oj faktycznie taka majtkowa ta zieleń jest, a szkoda, bo wełniane lilie mogłyby być całkiem fajne :D
no i wiedziałam ze jak juz zrobia jakąs zielona wełne to bedzie to niezbyt tenteges wzrór i kolor.. wkurzyłam sie..
martajotka
05-11-2009, 16:36
piękne lilie, wełna na pewno świetna, ale rzeczywiście ten odcień zielonego zupełnie im nie wyszedł....
Ania z Tulikowa
05-11-2009, 16:38
Ja też mam wyjątkowo w tym roku fazę na zielenie, no ale ten odcień :omg:
normalnie gorzej trafić nie mogli:cryy:
szpitalno-dentystyczna :)
szpitalno-dentystyczna :)
i to juz 3 chusta w tym kolorze... bleee
i to juz 3 chusta w tym kolorze... bleee
Bo didek przecież ostatnio ciągle tak robi. Wyszła jedna fioletowa, a zaraz za nią 10 innych fioletowych, teraz czas na majtkowo- kiblową zieleń :hide:
Dobrze, że farbować można ;)
tyle że farbowanie to powinna być fanaberia a nie konieczność dla uratowania chusty ;)
no ale ze chciało im sie kazda domieszke tak szpecic...
no i farbowanie wełny... ehh gdyby to bylo mniej ryzykowne to bym sobie natura pofarbowała..
hmmm ale to chyba jeszcze nie jest ta chusta z głosowania co????? nie mozliwie żeby taki kolor miał jakiekolwiek głosy!
edit : chyba ze zielony wygrał ale didek sam sobie odcień dopasował hehe
kolor blee, wzor tez. dobrze, ze ja welny nie moge nosic...
i, btw, czy im jakis maniakalny biolog projektuje te chusty ostatnio, czy jak? slimaki (wiem, wiem, amonity), gekony, lilie, ryby... moze jakies zaklady by zaczac obstawiac co bedzie nastepne?
kolor blee, wzor tez. dobrze, ze ja welny nie moge nosic...
i, btw, czy im jakis maniakalny biolog projektuje te chusty ostatnio, czy jak? slimaki (wiem, wiem, amonity), gekony, lilie, ryby... moze jakies zaklady by zaczac obstawiac co bedzie nastepne?
ehehehe ta! Ja stawiam na żuki! nie wiem czemu akurat żuki ale jakoś pierwsze mi do głowy przszły :)
Oj nie doceniacie lilii, a one (nie mówię o tym tu kolorze, a o wzorze) piękne i super noszą :)
A mnie się tam podobają, lilie piękne są :D
A mnie się tam podobają, lilie piękne są :D
Lilie sa przepiekne...ale kolor..taki...no wiecie....wyzszosc swiat wielkanocnych nad bozonarodzeniwymi....:)
ale to dobrze, bo jakby czerwone lilie dali,albo czerwono-brazowe, to Iwonta znó bys musiała konto oczyscic i ja tez. No i juz by tych lilii na stronie nie było:rolleyes:
A W OGÓLE TO SPECJALNIE DO MAMY NA INTERNET PRZYJECHAŁAM,ZEBY ZDJECIE ZOBACZYC TYCH LILII!!!!!!!!!!
kolor straszny :rolleyes:
lilie - nie najgorswze, ale mi sie nie podobaja...
generalnie jeszcze w lutym/marcu obstawialam foczki - moze sie sprawdzi :p
ale to dobrze, bo jakby czerwone lilie dali,albo czerwono-brazowe, to Iwonta znó bys musiała konto oczyscic i ja tez. No i juz by tych lilii na stronie nie było:rolleyes:
A to prawda szczera :p
A mama się z wizyty ucieszyła?
Czy tak od razu do kompa dopadłaś?
A to prawda szczera :p
A mama się z wizyty ucieszyła?
Czy tak od razu do kompa dopadłaś?
czego sie nie robi dla chust:ninja::hide::lol:
ale wymiot, bleeeee.
dla mnie podwójny, bo wzoru lilii nie znoszę (lilje kojarzą mi się z cmentarzem) no i kolor straszny jak dla mnie.
ja też mam fazę na zieleń (i jej dopełnienie, czyli czerwień)
ale wymiot, bleeeee.
dla mnie podwójny, bo wzoru lilii nie znoszę (lilje kojarzą mi się z cmentarzem) no i kolor straszny jak dla mnie.
aliona, jeszcze 4 posty i...:dancing:
Ania z Tulikowa
05-11-2009, 18:55
o tak, tak... dokładnie te dwa kolory wyjść mi z głowy nie mogą, Tsumiko i Nata to wiedzą najlepiej :mrgreen:
Biedronka
05-11-2009, 18:59
masakra normalnie :rolleyes:
jak by był brąz albo ciemna zieleń to bym odleciała
a tak :rolleyes:
masakra normalnie :rolleyes:
Ty sie ciesz :lol:
Biedronka
05-11-2009, 19:05
Ty sie ciesz :lol:
:hide:
kamuszyca
05-11-2009, 19:09
didek zerżnął kolory z vatanai teesta ;)
przynajmniej u mnie tak to wygląda
didek zerżnął kolory z vatanai teesta ;)
przynajmniej u mnie tak to wygląda
skad, po prostu uzywaja wciaz tej samej nici - a szkoda, bo welniane lilie brzmia kuszaco - tylko ten kolor odstrasza :(
Dokładnie
Co prawda, mi się np. lilien petrol podobały.
A poza tym.. chyba warto wziąć poprawkę na zdjęcie ze strony Didka, bo jednak ostatnio chusty inaczej wyglądają w realu a inaczej na żywo.
lawendax
05-11-2009, 22:26
Cudaaaaaaa i z wełną!!!
Anntenka
05-11-2009, 23:51
Kurde to ja jakaśdziwna chyba jestem bo mnie się ten odcień zieleni podoba...
i podoba mi się wzór lilie....
i mam pustawe lekko konto....
a nawet jakbym miała pełnawe to i tak by mnie na to stać nie było...
mentalnie stać...
:)
a mi się podoba ta miętowa zieleń:) chciała bym taką wełenkę mieć:) no i biorę pod uwagę że kolory na fotach Didka są nie adekwatne do kolorów chust w rzeczywistości;)
wzór podoba mi się baaaaaaaaaaardzo za to kolor ani trochę, jakby była czarno-fioletowa to bym odleciała! na szczęscie nie jest, bo i tak mam na liście za dużo "musze ją mieć" ;)