PDA

Zobacz pełną wersję : tylko dla Ellevillo-fijow :)

Strony : 1 [2]

Noriska
25-03-2010, 09:33
Cos wam powiem! Chyba za raz sama padne! Wlasnie rozmawialam z Benedicte oni sa wlasnie w trakcie urzadzania fizycznego sklepu, w ktorym z czasem bedzie "mini kafejka" z poradami. No ale najwazniejsze ze bedzie mozna pomacac i oczy nacieszyc na zywca!!!:bliss:a ze mieszkam calkiem niedaleko...:bliss:

Hurra - ode mnie to tez norweski rzut beretem czyli 60 km ;) Moze spotkamy sie razem na pomacanie? :ninja:

elizek
25-03-2010, 09:39
Hurra - ode mnie to tez norweski rzut beretem czyli 60 km ;) Moze spotkamy sie razem na pomacanie? :ninja:
Ale byloby super! Benedicte powiedziala ze beda mieli miejsce na kawkowanie wiec bedzie mozna posiedziec i pogadac nie tylko pomacac!!! ALe macanie najbardziej mnie cieszy! Wybieralam sie do nich dzisiaj odebrac moja nowiutenka chuste ale maja troche balaganu z przeprowadzaniem magazynu itp. Nie mialam wiec ochoty wpadac nie w pore...

monika999
25-03-2010, 09:40
ale zazdroszcze:) szkoda, ze od nas to juz dalszy rzut i raczej nie beretem;)koniecznie zdaj relacje jak tyle pieknosci wyglada na zywo.

elizek
25-03-2010, 09:43
ale zazdroszcze:) szkoda, ze od nas to juz dalszy rzut i raczej nie beretem;)I tu sie mylisz monika999! Ja mieszkalam w Gdyni zanim sie tu wynioslam i rodzinka zwala mi sie nawet za czesto bo jest wlasnie rzut beretem! Samolot z Gdanska kosztuje marne grosze (chyba tyle co przesylka), leci godzine i 10 minut a z lotniska to juz jakies pol godziny do ellevill!!!

monika999
25-03-2010, 09:45
oooo... to ja chyba wiem gdzie polece jak mala troche podrosnie:) co ja mowie tak szybko jak uda mi sie przekonac meza:)

elizek
25-03-2010, 09:48
oooo... to ja chyba wiem gdzie polece jak mala troche podrosnie:) co ja mowie tak szybko jak uda mi sie przekonac meza:)Hihi doskonale Cie rozumiem! To krocej niz przejazd do Warszawy na przyklad...:D

Noriska
25-03-2010, 11:33
Wybieralam sie do nich dzisiaj odebrac moja nowiutenka chuste .
Przyznaj sie co kupilas! :ninja: Ja czekam na zara purple, ktore bylo w Polsce u fryzjera na podciecie ogonkow i wstawienie ich do MT....:lol::twisted:

elizek
25-03-2010, 14:16
Przyznaj sie co kupilas! :ninja: Ja czekam na zara purple, ktore bylo w Polsce u fryzjera na podciecie ogonkow i wstawienie ich do MT....:lol::twisted:Zamowilam fresh ale strasznie nie moglam sie zdecydowac wiec umowilam sie z Benedicte ze jak mi kolor nie podpasuje to podjade wymienic na inny... Juz sie nie moge doczekac. Pewnie jutro tu dotrze!
ALE znalazlam w jednym sklepie szwedzkim moje wymarzone trigreen w moim rozmiarze!!!:jump: Teraz tylko musze kase nazbierac i juz...

Noriska
26-03-2010, 13:37
Fresh zieloniutki. Ja tez mialam w ubieglym roku wiona chec tylko na zielen..... :) Ja jestem ciekawa koloru curry, ciagle mi chodzi po glowie ....

elizek
26-03-2010, 14:45
:mad:Myslalam ze mi chuscior dzis dojdzie a tu e-mail przyszedl z nr przesylki. Wysylaja dzis wiec jest szansa ze bedzie jutro jak nie to dopiero w poniedzialek...
Ale czy ktos moze mnie uswiadomic co mam z ta chusta zrobic przed uzyciem?
Tylko wyprac? Recznie czy w pralce?

Noriska
26-03-2010, 15:18
Wyprac zgodnie z instrukcja na metce. Ja mysle, ze warto rowniez zrobic jak podpowiada Natalia od Nati - bawelniane chusty prac w proszlu a nie w plynie :)

elizek
26-03-2010, 15:21
Ok zobaczymy co jest na metce...

elizek
27-03-2010, 19:40
Juz dotarla moja cudna zara fresh!!! Jestem pod wrazeniem!
Ale mam jeszcze pytanie: pralyscie chusty recznie czy w pralce? Jak z kolorem? Puszcza? Nie chce wlaczac pralki z sama chusta... No i czy uzywalyscie plynu do zmiekczania? Moze glupie pytania ale nie chce czegos zepsuc troche to kosztuje...

elizek
28-03-2010, 10:15
No to mam maly problem! Zauwazylam mala dziurke w chuscie - okolo 0,5 cm od brzegu. Dziurka nie jest wieksza niz 1x1 mm albo cos takiego. Czy to moze byc jeden z bledow ktore oni dopuszczaja? Czy myslicie ze powinnam to reklamowac? Jeszcze jej nie upralam ale raz juz zamotalam...

Noriska
28-03-2010, 10:19
To juz chyba te z maszynowej serii - podobno bez bledow. Skontaktuj sie z Benedicte, chusty nie pierz

elizek
28-03-2010, 10:23
To juz chyba te z maszynowej serii - podobno bez bledow. Skontaktuj sie z Benedicte, chusty nie pierz
No wlasnie to jest jeszcze ta recznie robiona wiec nie wiem po prostu czy to jeden z tych malych sjønnhetsfeil? Juz wyslalam e-mail zobaczymy co mi odpisze. Nie chce dzwonic w niedziele ale nie chce tez czekac do "po swietach" na moja chuste wiec mam nadzieje ze mi szybko odpisze...

elizek
28-03-2010, 19:02
:bliss:No to jutro urzadzam sobie przejazdzke do ellevill!! Mam wymienic chuste, ale obejrze sobie przy okazjii inne... Ciesze sie ze sie udalo tak szybko bo chce juz ta chuste w tym tygodniu przetestowac na spacerach, w koncu wszyscy bedziemy w domu i trzeba sie gdzies ruszyc...

Noriska
29-03-2010, 08:30
Napisz koniecznie wrazenia z odwiedzin w siedzibie pieknych Zar :)

elizek
29-03-2010, 12:46
Jestem juz i musze przyznac, ze i chusty i Benedicte zrobily na mnie ogromne wrazenie! Po prostu nie do opisania! Ale strasznie sie ciesze ze tam pojechalam bo kolory na zdjeciach wygladaja inaczej niz w rzeczywistosci. Nigdy nie zgadniecie z czym wyszlam! Po kilku niezdecydowanych modelach wzielam Jade Candy! A to byl jeden z tych kolorow, ktorych ja na bank nie chcialam! No i pomotalysmy na mojej zepsutej chuscie. Benedicte stwierdzila ze to nie byl maly blad. Wiec dobrze ze wymienilam chociaz szansa na rozerwanie nie bylo to w praniu mogla sie dziurka powiekszac...

Noriska
29-03-2010, 13:49
Jade jest takie chropowate...nie moj ty - ale trzyma na bank. Choc i ja na Zare lawenda nie narzekalam i uwazalam ja za samowiazaca sie chuste. Dzisiaj po pracy jade odebrac na poczcie paczke z podcieta zara i MT z panelem z purple.
Elizek - czy juz mozna jezdzic do Benedicte na ogladanie chust? Mi sie szykuje po swietach kilka wolnych dni wiec czemu nie mala przejazdzka w swiat chust :)

elizek
29-03-2010, 14:51
Ja sie sama zdziwilam jak to jade zobaczylam ale jest super!
Jesli chodzi o sklep to poki co jest kompletnie pusty ale mozliwe ze po swietach juz bedzie gotowy. Nie byla pewna...

elizek
29-03-2010, 14:52
Tak poza tym znalazlam swojego faworyta jak na razie i to jest zdecydowanie TRIYELLOW. Ten bede miala i juz. Musze tylko poczekac az przyplynie nastepna partia z moim rozmiarem...

tulipowna
29-03-2010, 17:39
ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
a jakies foty masz?

elizek
29-03-2010, 18:50
ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
a jakies foty masz?Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!

tulipowna
29-03-2010, 20:07
Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!

fajnie :)

z ekobawelny juz byla wczesniej KARMA, czyli jest cos nowszego? raaany Benedicte zawsze musiala miec 1000 tajemnic, nawet przed dystrybutorami ;)
zdradz cos, chociaz jaki wzor - czy zara czy jade? czy jakis inny?

elizek
29-03-2010, 20:23
fajnie :)

z ekobawelny juz byla wczesniej KARMA, czyli jest cos nowszego? raaany Benedicte zawsze musiala miec 1000 tajemnic, nawet przed dystrybutorami ;)
zdradz cos, chociaz jaki wzor - czy zara czy jade? czy jakis inny?Nie no wzor taki jak karma tylko kolor i pasek inny! O wiele ladniejszy!!! Tylko mysle ze to jeszcze nie wyprodukowane z wyjatkiem prototypu stad tajemnica. A ja czekam na kolorowe jedwabie ale troche poczekam... Poza tym te dwie zary deli i deli le sa w identycznie tych samych kolorach co odpowiedniki jade. Zdjecia juz sa ale nie wklejone!

ph78
29-03-2010, 20:49
Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?

elizek
29-03-2010, 20:51
Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?Tego jeszcze nie wie nikt. Poki co jest etap wybierania kolorow ale to nie latwe sama sie dzis o tym przekonalam. Inaczej wyglada jeden kolor w polaczeniu z innym na czystej bawelnie a inaczej sam i w dodatku na jedwabiu! Ale ja poczekam ile trzeba.

Olapio
29-03-2010, 21:00
elizek to ktora lepsza zara blueberry, deli czy deli le?

tulipowna
29-03-2010, 21:04
ehhh... ale mnie zazdrosc zzera... miala byc nowa karmaa rzeczywiscie. dziewczyny z rosyjskiego forum optowaly za fioletami/oberzyna, ale w koncu nie wiem, na czym stanelo.
mam nadzieje, ze ellevill bedzie jeszcze przez dlugie lata istnial i spelnie swoje marzenie o podrozy do norwegii ;)

elizek
29-03-2010, 21:13
elizek to ktora lepsza zara blueberry, deli czy deli le?To jest przeciez kwestia gustu tylko i wylacznie ale jak dla mnie blueberry zdecydowanie najladniejsza!!!

elizek
29-03-2010, 21:15
ehhh... ale mnie zazdrosc zzera... miala byc nowa karmaa rzeczywiscie. dziewczyny z rosyjskiego forum optowaly za fioletami/oberzyna, ale w koncu nie wiem, na czym stanelo.
mam nadzieje, ze ellevill bedzie jeszcze przez dlugie lata istnial i spelnie swoje marzenie o podrozy do norwegii ;)
Hihi to moge Ci powiedziec ze to nie fiolet/oberzyna! Jesli to bedzie od Benedicte zalezalo to bedzie jeszcze dlugo dzialac ale to zalezy przeciez od rynku. Mysle jednak ze masz spore szanse zdazyc ja odwiedzic!!!

Kayama
29-03-2010, 22:30
To jest przeciez kwestia gustu tylko i wylacznie ale jak dla mnie blueberry zdecydowanie najladniejsza!!!

nie miałam wątpliwości ze blueberry :D
to ile mam czasu na zebranie funduszy? ;)
jak szybko znikają te nowości z półek? :ninja:

elizek
30-03-2010, 07:50
nie miałam wątpliwości ze blueberry :D
to ile mam czasu na zebranie funduszy? ;)
jak szybko znikają te nowości z półek? :ninja:Z tego co Benedicte mowila to w cale nie jest pewne ze beda dostepne juz 14 marca wiec pewnie masz troche czasu, ale jak szybko beda wyprzedane tego nie wie nikt!

Noriska
30-03-2010, 08:59
Ale Ci zazdroszcze wizyty :) Bo ja wlasnie odebralam wymarzona i wyczekana purple i.....jestem rozczarowana. Chusta piekna ale ja wczesniej mialam lawende, jednokolorowa ale za to ten wzor zary tak sie mienil.....a purple jest ewidentnie dwukolorwa i ten kontrast dla mnie za duzy. Ech...Musze pojechac do Benedicte jak pokaza sie welenki i bambusy ;)
Elizek, wiesz, ze na zdjeciach ten zolty tez mi sie podoba :)

elizek
30-03-2010, 09:06
Ale Ci zazdroszcze wizyty :) Bo ja wlasnie odebralam wymarzona i wyczekana purple i.....jestem rozczarowana. Chusta piekna ale ja wczesniej mialam lawende, jednokolorowa ale za to ten wzor zary tak sie mienil.....a purple jest ewidentnie dwukolorwa i ten kontrast dla mnie za duzy. Ech...Musze pojechac do Benedicte jak pokaza sie welenki i bambusy ;)
Elizek, wiesz, ze na zdjeciach ten zolty tez mi sie podoba :)Doskonale Cie rozumiem bo ja mialam ochote na chocco a jak zobaczylam w rzeczywistosci to sie okropnie rozczarowalam. Obejrzalam wszystkie kolory i one sa przeklamane czesciowo na zdjeciach... Za to te ktore na zdjeciach mi nie pasowaly wygladaly lepiej w rzeczywistosci!!!!

Noriska
30-03-2010, 15:21
Odwoluje obsmarowanie zary purple. Po praniu i wyprasowaniu nabrala pieknego polysku i trojwymiarowosci (paradoksalnie)

elizek
30-03-2010, 21:01
Na stronie ellevill mozecie juz zobaczyc kolejne nowosci! Sa jeszcze piekniejsze niz na zdjeciach! Bambuski!

tulipowna
30-03-2010, 21:15
Na stronie ellevill mozecie juz zobaczyc kolejne nowosci! Sa jeszcze piekniejsze niz na zdjeciach! Bambuski!

no wlasnie! jak wrazenia? dotykalas tych chust?

elizek
30-03-2010, 21:18
no wlasnie! jak wrazenia? dotykalas tych chust?
Tylko probek ale wrazenie niesamowite! Ten u mnie zdecydowanie wyladuje. Poza tym zdazylam sie dowiedziec troche na temat procesu produkcyjnego i wyglada na to ze to bardzo ekonomiczny (dla producenta bambusa) i jednoczesnie bardzo trwaly produkt! Po prostu super!

tulipowna
30-03-2010, 21:23
no wlasnie a propos produkcji. jakis czas temu didymos wydal oswiadczenie, dlaczego nie produkuje chust z bambusa. argumentowali to faktem, iz wlokno bambusowe nie jest naturalne, tylko musi przejsc obrobke chemiczna, co wg nich dyskwalifikuje to wlokno jako zdrowe, naturalne i eko. cos wiesz na ten temat? jakie jest pochodzenie tego wlokna?

elizek
30-03-2010, 21:34
Z tego co po krotce zrozumialam to uderza sie bambusem tak dlugo az sie rozdzieli na cieniusienkie wlokna wiec nie ma tu mowy o obrobce chemicznej - chyba ze cos przegapilam nie jestem znawca. Te wlokna nie dosc ze beda cieniusienkie to jeszcze wyjatkowo dlugie wiec idealne do tkania. Tyle zrozumialam, ale jak napisalam wczesniej znawca nie jestem. Wiem na pewno ze sa produkowane recznie. Moze didkowi o masowa produkcje chodzilo?

tulipowna
30-03-2010, 21:45
nie mam pojecia. czekam tez na odpowiedz od benedicte.
dzieki za wszystkie informacje od Ciebie!

Noriska
31-03-2010, 09:33
Piekne te bambusy - takie eleganckie. Czy sa grube? Bo ja nie lubie cienkich chust...
Chyba sie wybiore do Benedicte w przyszlym tygodniu

Noriska
31-03-2010, 09:34
no wlasnie a propos produkcji. jakis czas temu didymos wydal oswiadczenie, dlaczego nie produkuje chust z bambusa.
Natalia z nati ma chusty z bambusem. Moze ona wie wiecej na ten temat?

nemhain
31-03-2010, 09:42
Z tego co po krotce zrozumialam to uderza sie bambusem tak dlugo az sie rozdzieli na cieniusienkie wlokna wiec nie ma tu mowy o obrobce chemicznej - chyba ze cos przegapilam nie jestem znawca. Te wlokna nie dosc ze beda cieniusienkie to jeszcze wyjatkowo dlugie wiec idealne do tkania. Tyle zrozumialam, ale jak napisalam wczesniej znawca nie jestem. Wiem na pewno ze sa produkowane recznie. Moze didkowi o masowa produkcje chodzilo?

Było kiedyś o bambusie, chusty nie są tkane z włokien tylko z wiskozy bambusowej a to duża różnica, Natalia opisywała nam bardzo dokładnie proces produkcji.

tulipowna
31-03-2010, 11:03
Piekne te bambusy - takie eleganckie. Czy sa grube? Bo ja nie lubie cienkich chust...

podobno te w regularnej produkcji beda grubsze.jak bedziesz u Benedicte, to wypytaj ja prosze o ten proces uzyskiwania wlokna bambusowego, jak go sie otrzymuje i czy jest obrabiany chemiczne i czy duzo w tym chemii.

elizek
31-03-2010, 14:10
A moze sie umowimy i wybierzemy razem? ALe ja dopiero po 13 kwietnia moge... Do tego czasu mam gosci...

pati291
01-04-2010, 11:46
Od wczoraj mam tricolor yellow. Jaka to piękna chusta. Żadna fotka nie oddaje mi soczystości kolorów. Może na spacerku uda mi się uchwycić jej urok.

elizek
01-04-2010, 11:54
Od wczoraj mam tricolor yellow. Jaka to piękna chusta. Żadna fotka nie oddaje mi soczystości kolorów. Może na spacerku uda mi się uchwycić jej urok.O szczesciara! To jest zdecydowanie moj faworyt jak na razie. Czekam tylko na moj rozmiar!!!

Noriska
01-04-2010, 13:25
A moze sie umowimy i wybierzemy razem? ALe ja dopiero po 13 kwietnia moge... Do tego czasu mam gosci...

Nic nie obiecuje, choc byloby fajnie razem :) Na razie wiem, ze tydzien po swietach mam wolny - no prawie. :)

marza
01-04-2010, 22:23
TriPink
http://lh4.ggpht.com/_htqliZeRNBw/S7Rr3jMhXZI/AAAAAAAAEPY/gMyI1ND0gSo/s512/DSC_0329.jpg

Spodziewałam sie innego koloru/odcienia ;) Na fotkach Ellevilla jest jaśnijesza i wydaje sie bardziej różowa niż w rzeczywistości jest;) Przypomina mi koktajl jagodowy..Jasna nitka to mieszanka brudnego różu z wrzosem:)

hanti
01-04-2010, 22:54
mam fresha :D
a tak wskoczyłam się pochwalić ;)

to jest IDEALNY odcień zieleni :D

demona
01-04-2010, 23:32
TriPink
http://lh4.ggpht.com/_htqliZeRNBw/S7Rr3jMhXZI/AAAAAAAAEPY/gMyI1ND0gSo/s512/DSC_0329.jpg

Spodziewałam sie innego koloru/odcienia ;) Na fotkach Ellevilla jest jaśnijesza i wydaje sie bardziej różowa niż w rzeczywistości jest;) Przypomina mi koktajl jagodowy..Jasna nitka to mieszanka brudnego różu z wrzosem:)
Marza, fajny nabytek:) Gratulacje;)

mako
01-04-2010, 23:45

no to się dotęskiniłaś ;) gratulacje. Widziałam fresha na u tulipowny ostatnio... faktycznie piękny. Ten to nawet wiosną będzie zielony ;)

Ruda
01-04-2010, 23:48

mysle dokladnie tak samo ;)

elizek
02-04-2010, 08:48
Gratuluje wam obu! Fresha mialam 2 dni i jest cudny! A co do tripink to sie calkowicie zgadzam! Kolor jest inny niz na zdjeciach... Ale ladny...

marza
02-04-2010, 10:58
Wkleje dzisiaj lepsze fotki,na których widać kolor Zary Tripink:)

http://lh5.ggpht.com/_htqliZeRNBw/S7WxSULaQVI/AAAAAAAAERg/GKZVHOZW88w/DSC_0424.jpg

http://lh5.ggpht.com/_htqliZeRNBw/S7WxRL4rKUI/AAAAAAAAERQ/AXI3f6dNabI/DSC_0403.jpg

http://lh6.ggpht.com/_htqliZeRNBw/S7WxRghSQHI/AAAAAAAAERU/fHdgGBiLL-c/DSC_0406.jpg

pati291
02-04-2010, 11:23
marza przepiękne zdjęcia. Ze stópkami najpiękniejsze:D

aninka
02-04-2010, 12:18
fiu, fiu, ładna ta Zara TriPink, Polce w niej do twarzy

elizek
02-04-2010, 14:36
marza! cudne te Twoje zdjecia i super oddaja kolor!

Agut
02-04-2010, 17:05
Marza o rany, ale boskie foty!!! cuudne!! zara też cudna! a Twa corcia jeszcze cuudniejsza!

sylvetta
02-04-2010, 17:07
marza, te stópki............sie wzruszyłam...siedze i wzdychammmm.....

paskowka
02-04-2010, 20:11
Oooo marzo ta tripink lepsza niż na fotkach ellevila - taki brudny róż jest baaardzo ładny!!!

marza
02-04-2010, 23:17
Dziękuję za miłe słowa:) Polka przytachała dzisiaj z rana chustę do łóżka,i była zabawa w owijanie,chowanie..stąd i fotki ;)

Malina
04-04-2010, 17:08
Marza, piekna ta chusta. Chyba zaczne zalowac, ze to trigreen do mnie jedzie;) O urodzie zdjec chyba nie musze juz nic mowic, bo dziewczyny powiedzialy wszystko!

hanti
04-04-2010, 19:48
moja radość :D
http://www.imagefrog.net/out.php/i75570_hej.JPG
http://www.imagefrog.net/out.php/i75571_fresh.JPG

tulipowna
04-04-2010, 21:13
hanti, piekne zdjecia - wrzucaj na facebooka.
fresh zmienil na Was kolor, normalnie jak kameleon. na patrzec sie nie moge!

tulipowna
04-04-2010, 21:14
marzo - rzeczywiscie o wiele lepsze sa twoje zdjecia od tych ellevillowych, pieknie oddany kolor, a stopki... marzenie!

Malina
07-04-2010, 11:21
A ja sie tylko pochwale, ze do mnie trigreen zawital wczoraj:))
Jeszcze nie uprany, ale juz sie probnie zamotalam.
I chusta zupelnie inna niz nasze didkowe aare (tylko taka mamy i to jedyna, ktora do tej pory macalam;))
Znacznie ciensza, dlugie ogony, inne brzegi, trudniej sie troche mota, ale zamotana trzyma jak cholera, jak przymurowana!
Szkoda tylko, ze dluuga jest (6), bo wolalabym krotsza, ale byla jedyna:), wiec wyboru nie mialam.

elizek
07-04-2010, 15:26
A ja sie tylko pochwale, ze do mnie trigreen zawital wczoraj:))
Jeszcze nie uprany, ale juz sie probnie zamotalam.
I chusta zupelnie inna niz nasze didkowe aare (tylko taka mamy i to jedyna, ktora do tej pory macalam;))
Znacznie ciensza, dlugie ogony, inne brzegi, trudniej sie troche mota, ale zamotana trzyma jak cholera, jak przymurowana!
Szkoda tylko, ze dluuga jest (6), bo wolalabym krotsza, ale byla jedyna:), wiec wyboru nie mialam.Malina ja juz Ci napisalam ze szczesciara jestes! Normalnie najnormalniej Ci zazdroszcze!!!

Olapio
07-04-2010, 15:30
Malina, roni sie chciala wymienic na trigreena z 5 na 6

Noriska
07-04-2010, 15:40
Malina - lepiej sobie skroc ogony. rozmiar 5 w ellevillach to taka 4 didka z ogonami - kieszonke zawiazuje sie na skosach.

hexi
07-04-2010, 16:27
my mamy 4,2 i piekne ogony przy kieszonce wiec to roznie bywa :)

Noriska
08-04-2010, 11:04
Mi sie nie podobaja te trzylorowce. Jakos w nich sie zatraca wzor zary i jego trojwymiarowosc. To takie zakardowe pasiaki ..... na szczescie kazda potwora znajdzie swgo amatora:ninja::mrgreen:

nemhain
08-04-2010, 11:30
Są juz welenki i Karma na stronie Ellevilla, ta sliwkowa jest boska :)

elizek
08-04-2010, 11:32
A widzialyscie nowosci?
Fajnie ze tez wszystkich probek nie widzialam!

Noriska
08-04-2010, 21:07
Niebieska (infinity) welenka - mniam - juz ja mam :mrgreen::twisted:
No i zapowiadaja ze szmatka bedzie gruba, taka dla starszych dzieci.....hipp hipp hurrraaaaaa!!!!!

ph78
08-04-2010, 21:10
Jejku, piękna ta nowa paisleyowa śliwka Karma!!! Ciekawa jestem pozostałych 2 kolorów...
I świetne wełenki, Czarna Owca wymiata ;) Na szczęście, mam już swoja wełenkę :D

A bambuski wyglądają zupełnie inaczej na ty mzdjęciu grupowym niż z osobna... I co teraz? Już mi się tak SilverPink nie podoba, za to Java :love:
Przydałoby się zdecydowanie więcej zdjęc...

elizek
08-04-2010, 21:27
ph78 Teal jest sliczny! Jak na moj gust troche ciemniejszy niz nazwa wskazuje. Taki ciemniejszy morski... Drugiego niestety nie widzialam...

ph78
08-04-2010, 21:45
Drugi ma być blue i to dosyć ogólne określenie koloru... Poczekamy, zobaczymy :)
A bambuski widziałaś na żywca może? Bo już m isię pomieszało i nie wiem, który wybrać @_@

tsumiko
08-04-2010, 21:58
Jakos welenki mnie kolorystycznie nie kusza,ale chyba w zwiazku z nowa kolorystyka i brakiem napisu,skusze sie w tym roku na Karme!!!!

hanti
20-04-2010, 14:34
ostatnio przez myśl mi przeszło ze mogę sprzedać foresta, ale zabrałam go na spacer i mi się odechciało ;)

http://img85.imageshack.us/img85/39/forestsn.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/2953/forest3u.jpg

mako
20-04-2010, 14:47
hanti... ślicznie wyglądacie, jakie pozytywne fotki :)

pati291
20-04-2010, 15:15
Super brzuszek:D

Fotki śliczne. A forrest bardzo, bardzo Ci pasuje:) Nie sprzedawaj.

tulipowna
20-04-2010, 15:46
hanti, to jest nieprzyzwoite, zeby kobieta po kilku ciazach miala TAKI FANTASTYCZNY BRZUCH!!!
kurde, ja nawet w wieku 15 lat takiego nie mialam.

hanti
20-04-2010, 16:11
zawiśnij do góry nogami podnosząc do góry dziecko zaręczam że będziesz miała fantastyczny brzuch :lol: niestety jak staniesz na nogi grawitacja znów robi swoje :lol:

Malina
20-04-2010, 18:14
Hanti, nikt Ci w ta grawitacje nie uwierzy;)
A forrest tez mi sie podoba.

Swojego trigreena nie skroce, bo chlop tez chce w nim nosic:)

ph78
20-04-2010, 20:13
Hanti, cudne fotki! Bardzo Ci ten forrest pasuje :love:

belfe
21-04-2010, 14:08
do nas wczoraj dotarła zara triyellow :)
jest sliczna :)

dziękuję Aniu:*

tsumiko
25-04-2010, 12:38
Do nas dotarla zara leaf:) ale chyba wymienimy ja na inna,bo dla mnie zbyt smutna jest...ale piekna!
http://farm5.static.flickr.com/4036/4550058171_2e50e1e8b6.jpg

tulipowna
25-04-2010, 13:11
sliczna, gleboka, militarna zielen.

peluche
25-04-2010, 13:21
ładna jest, ale chyba bardziej pasowałaby na jesień niz na wiosne cy lato.... :)

mako
25-04-2010, 13:43
Do nas dotarla zara leaf:) ale chyba wymienimy ja na inna,bo dla mnie zbyt smutna jest...ale piekna!

sliczna, gleboka, militarna zielen.
mi się wydawała wyjątkowo męska ta chusta właśnie, chyba najpiękniejsza chusta dla faceta, jaką widziałam ( no chyba, że dla hanti ;) a to zagadka już

qqrq5
25-04-2010, 14:12
moja terracotta :D
http://img199.imageshack.us/img199/2204/67224183.jpg

Nagar
25-04-2010, 17:17
Ohh, jaki pawii swietne! Zrobilam probe (po zajeciach zdjeciowych), teraz wystawie jeszcze kilka zdjec
http://ib1.keep4u.ru/b/2010/04/25/a9/a95fd39b8528dbd91f0ffc7d5f6eb508.jpg

Nagar
25-04-2010, 17:36
jeszcze fotka

http://ib1.keep4u.ru/b/2010/04/25/e8/e8a520ba63fad14eb4b53be83b719bce.jpg

Noriska
25-04-2010, 20:16
czy to lawedna? Jak ja za nia tesknie!

brikola
25-04-2010, 21:11
Nagar, co tam zara, jaka Ty śliczna jesteś!!!!

tsumiko jak zawsze kompozycje ze smakiem, lubię Twoje zdjęcia :)

MartaS
25-04-2010, 21:36
Nagar, co tam zara, jaka Ty śliczna jesteś!!!!

Podpisuję się pod tym rękami i nogami ;)

Nagar
25-04-2010, 21:46
Dziewczynki, naprawdzie nie jestem na zdjeciach (teraz robie ich), to jest lavenda:-))). Jest to proba zdjeciowa (taki zwykle normalne ubranie), ale sprobujemy zrobic cos podobnie do ellevilla:-)

mako
25-04-2010, 21:55
Dziewczynki, naprawdzie nie jestem na zdjeciach (teraz robie ich), to jest lavenda:-))). Jest to proba zdjeciowa (taki zwykle normalne ubranie), ale sprobujemy zrobic cos podobnie do ellevilla:-)
no to piękna ztem modelka i lavenda też....

pati291
25-04-2010, 22:43
To i tu przedstawię naszego pierwszego ellevillka:)

http://tiny.pl/hgbwg

http://tiny.pl/hgbwt

qqrq5
26-04-2010, 12:44
nie widze zdjecia :(

hanti
26-04-2010, 12:46
triyellow padłam z zazdrości :love:

elizek
26-04-2010, 14:01
triyellow padłam z zazdrości :love:Ja tez! Czekam na moje triyellow i nie moge sie doczekac... :duh: Potrzebuje 5,2 m. A takie bedzie tutaj dopiero latem...:cryy:

elizek
18-05-2010, 13:53
Widzialyscie zare DELI? Hm mnie sie nie podoba...:-(

tsumiko
18-05-2010, 13:55
Widzialyscie zare DELI? Hm mnie sie nie podoba...:-(
ja mysle ze bedzie ladne ale oni jakas fotke strasznie kiepska wstawili

ph78
18-05-2010, 15:56
Czy ja dobrze widzę tam zieleń w tej Zarze DELI?

martuszka
18-05-2010, 16:32
u mnie też zieleń widać :(

elizek
18-05-2010, 17:53
Mozliwe ze jak bedzie wiecej zdjec wyjdzie lepiej ale wlasnie ta zielen mnie zniechecila...
Albo konkretniej polaczenie kolorow...

hanti
18-05-2010, 19:12
a gdzie znajdę fotki ??

tulipowna
18-05-2010, 22:14
spokojnie, nie ma tam zadnej zieleni, zdjecie kiepskie, okropne.

kolory beda takie same jak w JADE DELI.

mako
18-05-2010, 22:16
dziewczyny, widać ewidentnie, że to fotka jest nieteges. będzie śliczna.

tsumiko
19-05-2010, 00:02
Ja znalazlam takie toto na flickr,mnie sie wydaje ze najprawdziwsze,nie wiem czy pochodzi z fotoszopy ale jest ok http://www.flickr.com/photos/24017516@N03/4290397026/

mako
19-05-2010, 00:05
Ja znalazlam takie toto na flickr,mnie sie wydaje ze najprawdziwsze,nie wiem czy pochodzi z fotoszopy ale jest ok http://www.flickr.com/photos/24017516@N03/4290397026/

wydaje mi się, że będzie taka, tylko odrobinę mniej kontrastowa i brąz troszkę jaśniejszy ( szczególnie na słońcu) :) tam jest też mild, która na twoich zdjęciach jest delikatniejsza jednak

Agut
07-06-2010, 22:54
myslalam ze juz zadna zara w me ręce nie wpadnie, ale jednak!!!!! :) mild... jest piekna!
zobaczcie same
w słońcu
http://images42.fotosik.pl/214/16f2724b9400f4c3.png (http://www.fotosik.pl)
po spacerkowo w domku
http://images43.fotosik.pl/302/132fd711ce39113bmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
a teraz prezentacja Szymona!
Szymon i jego nowa chusta :) i wcale mu nie przeszkadza że różowa
http://images41.fotosik.pl/297/571561b914c0dc5bmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images41.fotosik.pl/297/7525cf783597b785med.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images39.fotosik.pl/298/594668c724a89e28med.jpg (http://www.fotosik.pl)
i na koniec zasmarkany Szymi piluje swej nowej zdobyczy hehe
http://images46.fotosik.pl/301/68b76847f2abb3a4med.jpg (http://www.fotosik.pl)

MartaS
07-06-2010, 23:07
No... chłopaku, jak Ty wyrosłeś :)

Agut
07-06-2010, 23:17
No :) heheh wymęzniała mi dziecina :)
i mysle ze wypadało by sie spotkac co?

No... chłopaku, jak Ty wyrosłeś :)

nemhain
08-06-2010, 08:03
Agutku, pięknie wyglądacie :D

OT. spotkajmy się :)

martuszka
08-06-2010, 08:40
Agut, pięknie Wam w zarce:) piękna chusta, ja jestem swoją zachwycona

kinia
24-06-2010, 22:43
Powiedzcie mi proszę, czy Jade'y oraz Zary różnią się grubością? Która jest cieńsza, a która lepiej nosi?
I czy grubość/nośność jest też różna w zależności od koloru?

i jeszcze - czy np. Jade Mild i Zara Mild są plecione z tych samych nitek?

Dzięki :)

Winoroslinka
28-06-2010, 07:22
ja Ci Kinga nie odpowiem bom fanka tylko Zar. Ale w innym temacie, nie wiem czy to juz było, ale chciałabym sie tam znaleźć wówczas wszystko byłoby prostsze:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=12203607&op=3&o=all&view=all&subj=24512021280&aid=-1&oid=24512021280&id=719225371

qqrq5
28-06-2010, 11:31
no ale te fotki odstraszaja na kilometr :(
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs486.snc3/26602_379558638126_785458126_3854570_5760906_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs081.ash2/37413_10150216123185626_664625625_13301427_2782205 _n.jpg

tulipowna
28-06-2010, 21:25
no ale te fotki odstraszaja na kilometr :(
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs486.snc3/26602_379558638126_785458126_3854570_5760906_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs081.ash2/37413_10150216123185626_664625625_13301427_2782205 _n.jpg

o matko i corko! tragedia!

mamaŁucji
04-08-2010, 22:09
No to ja dołączam do Waszego klubu...wczoraj dostałam moja pierwszą Zarę mild i wpadłam po uszy! Czuć to, że jest tkana ręcznie, czuć tę energię ludzkich rąk zakletą w każdym wątku. Jest grubuitka jak kocyk, zwarta, mieniąca się, chropowata, po prostu jedyna w swoim rodzaju.
http://a.imageshack.us/img843/580/zaramild.jpg (http://img843.imageshack.us/i/zaramild.jpg/)

MamaHenia&Stasia
04-08-2010, 22:16
No to ja dołączam do Waszego klubu...wczoraj dostałam moja pierwszą Zarę mild i wpadłam po uszy! Czuć to, że jest tkana ręcznie, czuć tę energię ludzkich rąk zakletą w każdym wątku. Jest grubuitka jak kocyk, zwarta, mieniąca się, chropowata, po prostu jedyna w swoim rodzaju.
http://a.imageshack.us/img843/580/zaramild.jpg (http://img843.imageshack.us/i/zaramild.jpg/)

Zara jak każda zara super... hi hi ale twoja fryzura jest exstra ;)

MamUsza
04-08-2010, 22:17
Olu- pięknie Wam. I fryzurka super!

fizbach
26-08-2010, 18:17
A ktoś wie może, gdzie można kupić Paisley Java?
Zakochałam się w tej chuście :love:

Link na stronę Ellevilla: http://www.ellevill.com/ds_product_info.php?cPath=65_60&products_id=226

Agut
26-08-2010, 18:18
zgłoś sie do Ani Nemhain :) z tego co wiem to w nastepnym tyg. bedzie zamawiać bambusy :)

A ktoś wie może, gdzie można kupić Paisley Java?
Zakochałam się w tej chuście :love:

Link na stronę Ellevilla: http://www.ellevill.com/ds_product_info.php?cPath=65_60&products_id=226

elizek
26-08-2010, 18:24
Nawet u ellevill jeszcze jej nie ma. Spodziewana dostawa 31 sierpnia wiec we wtorek...

fizbach
26-08-2010, 19:00
Paisley to jest chyba zupełna nowość u Ellevilla prawda?

nemhain
26-08-2010, 19:13
Paisley to jest chyba zupełna nowość u Ellevilla prawda?

To co się ukaże 31 sierpnia to będą same nowości.

fizbach
26-08-2010, 19:19
Ech, może jak mi się uda sprzedać to co mam, to się załapię :whistle:. Ciekawe, jak się Paisley dociąga?

Malina
26-08-2010, 22:21
eh, chcialabym jeszcze ze dwie, trzy zary. Co najmniej:D
Moze w przyszlym roku:D

Elizek, gdzie Ty sie podziewasz? Bedziesz ogladac nowosci w sklepie? Tak sobie mysle, ze gdybym miala sklep stacjonarny blisko, to albo zaczelabym chorowac na ellevilowe uzaleznienie, albo niektore modele odpodobalyby mi sie na zawsze;)

elizek
26-08-2010, 22:28
Jestem na miejscu ale az sie boje znow wybrac do sklepu! Poki co cienko z kasa bo mnie welna troche wciagnela no i formowanki szyte przez mamuski w USA. Ech szkoda gadac, czeka przeciez na mnie zara triyellow...
A tak serio to kolory nie sa czesto takie jak na zdjeciach. Paysley widzialam poki co tylko probki ale byly cudne...

Winoroslinka
26-08-2010, 22:33
elizek czy ja dobrz rozumiem ze jestes gdzies w cudownej krainie gdzie jest stacjonarny sklep z chustami ellevillowymi? :mighty:

elizek
26-08-2010, 22:39
elizek czy ja dobrz rozumiem ze jestes gdzies w cudownej krainie gdzie jest stacjonarny sklep z chustami ellevillowymi? :mighty: Ja mieszkam okolo 45 min drogi od firmy ELLEVILL!

Winoroslinka
26-08-2010, 22:48
Ja mieszkam okolo 45 min drogi od firmy ELLEVILL!

w czepku urodzona...

Malina
27-08-2010, 00:47
Elizek, taki OT, jakie formowanki? pisz mi tu zaraz:) A to pytanie o podziewanie sie to forum tyczylo sie, bo dawno CIe nei widzialam!

Ja swojego trigreen uwielbiam, bo nosi swietnie i to sa moje kolory, jej, ale mysle, ze gdybym widziala wszystkie chusty na zywo, to inna bym pewnie kupila. Nie ma to jak na zywca wszystko zobaczyc i dotknac!

elizek
27-08-2010, 07:44
Elizek, taki OT, jakie formowanki? pisz mi tu zaraz:) A to pytanie o podziewanie sie to forum tyczylo sie, bo dawno CIe nei widzialam!

Ja swojego trigreen uwielbiam, bo nosi swietnie i to sa moje kolory, jej, ale mysle, ze gdybym widziala wszystkie chusty na zywo, to inna bym pewnie kupila. Nie ma to jak na zywca wszystko zobaczyc i dotknac!Hihi no tak sie pozniej domyslilam i dopisalam na pogaduchach. Napisze Ci tam o formowankach...

Iwka
28-08-2010, 20:04
A tak sobie weszłam na stronkę ellevilla i zobaczyłam tę niebieską zarę z wełną... Ech... (tak sobie wzdycham).

Ananke
31-08-2010, 14:28
Weszlam wlasnie na strone ellevila i bambusow albo jeszcze nie ma albo juz nie ma. Ktos cos wie? Byly i sie spoznilam? :-(

nemhain
31-08-2010, 14:32
Weszlam wlasnie na strone ellevila i bambusow albo jeszcze nie ma albo juz nie ma. Ktos cos wie? Byly i sie spoznilam? :-(

Nie martw się, jeszcze nie ma, znowu opóźnienie :(

miluśka
31-08-2010, 14:56
Mam Jade.Gdyby Ellevill wypuścił Jade w brązie/czekoladzie bez wahania brałabym kolejną:D
Uwielbiam ją za fakture,chropowatość,wzór i kolor:D

Coś mi się wydaje że Ellevill skrupulatnie podczytuje ten wątek :D ;)

antonina
31-08-2010, 14:59
Napewno :)

marza
31-08-2010, 15:00
Widziałam;) I choć ostatnio nosze głównie w kółkowej,to dumam intensywnie nad Jade Brown :duh:
Cudna !! :D

endurka
09-09-2010, 11:45
jest piękna, to fakt
choć i tak mam już zatrważający stos ellevill-ów :/ i jakoś nie dojrzałam jeszcze do rozstań....
ale ten brązik, no i chodząca za mną oberżyna tak się śmieją....

Kirah
14-09-2010, 15:09
help, muszę (czyt. powinnam) się pozbyć jednej z jade: foga albo candy. i nie mogę się od 2 miesięcy zdecydować! którą byście zatrzymały?

martuszka
14-09-2010, 15:36
ofkors że foga:) :)

Winoroslinka
14-09-2010, 15:49
ofkors ze candy :)

martuszka
14-09-2010, 17:54
no to już wszystko wiesz Kirah:)

fizbach
14-09-2010, 21:57
Ja bym zatrzymała Foga :)

Kirah
15-09-2010, 14:04
no to już wszystko wiesz Kirah:)

noo... bardzo mi pomogłyście, wielkie dzięki... :)

Tau777
15-09-2010, 14:15
Ja zostalam tylko przy fogu.

Ta szmata do podlogi ma to cos w sobie ;-)

Winoroslinka
16-09-2010, 09:58
Kirah sprzedaj obie i kup oberżynę :)

Kirah
16-09-2010, 14:03
Jakby była oberżyna Jade, to może bym to rozważyła :) ale ta nowa Plum jest dla mnie za bardzo czerwonawa. A Zar nie lubię. Chyba faktycznie pożegnam się z Candy.

Winoroslinka
16-09-2010, 14:57
biedna Candy, mam nadzieje ze ona tego nie słyszy co masz zamiar zrobić... :(

t_a_s
19-09-2010, 17:56
A ja właśnie dostałam swoje śliczności :)

http://images38.fotosik.pl/338/82d89b53d7354939m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82d89b53d7354939.html)

http://images48.fotosik.pl/314/064ad429660941bfm.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/064ad429660941bf.html)

Normalnie zakochałam się w kolorkach.

aniam123
26-09-2010, 22:43
miałam pytanie, ale już znalazłam odpowiedź w innym wątku. Cudne te chusty, coś czuję, że do Was dołączę jak zobaczę na żywo

vatanaya
28-09-2010, 15:09
moim takim niespelnionym jak dotad (i nie wiem czy kiedykolwiek) bedzie Jade Deli.... jest piekna!!

tsumiko
28-09-2010, 15:13
moim takim niespelnionym jak dotad (i nie wiem czy kiedykolwiek) bedzie Jade Deli.... jest piekna!!
z tego co pamietam,byl jade deli,marza chyba miala

vatanaya
28-09-2010, 15:26
tylko nie sprecyzowalam, ze o jade deli le mi chodzi
lece pytac moze mnie stac a moze mi pozyczy na czas jakis :oops:

marza
28-09-2010, 16:18
Niestety nie mam już Jade Deli LE.
śliczna jest :D

Winoroslinka
28-09-2010, 21:14
nie macie poczucia niedosytu? Ja juz obejrzałam wszystko na ich stronie i czekam na cos nowego, do czego by mi serce zabiło mocniej. Do wielu mi boje mocniej ale nie aż tak zeby kupować od razu bo malo mam czasu na noszenie i zazwyczaj oberzyna wystarczy, ale cos nowiutkiego bym pomacała i poogladała