Zobacz pełną wersję : Gdzie???Wrocław- knajpki dla mam z dzieckiem???
MamaHenia&Stasia
30-10-2009, 10:04
Cześć Chustomamy z Wrocławia. Jutro wybieramy się z małżonkiem i naszym maluszkiem do tego pięknego zakątka Polski. Gdzie w okolicach waszego rynku są takie restauracje, kafejki aby można było przewinąć nakarmić malucha?? Będziemy w chuście, z wielkim aparatem, wiec na wózek nie ma miejsca ;) Jeśli możecie jeszcze polecić jakieś dobre jedzonko, no i co do zobaczenia macie ładnego, oprócz uroczych kamieniczek ;) Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki Joasia:mrgreen:
MamaHenia&Stasia
30-10-2009, 10:14
Znalazłam cos takiego http://www.miejscadzieci.pl/mapa.php, ale nadal czekam co polecicie ;)
blabla cafe :)
http://www.maybebaby.pl/index.php?go=blablacafe
aha i ibiza chyba zrobiła kącik malucha ale nie wiem na pewno
kiepsko z tym we wro
ja moge dodac
-zoo ma przewijaki:lol: to w ramach zartu, choc faktycznie maja
-czekoladziarnia na ul. Wlodkowica - miesce dla dzieci, o przewijaku nic nie wiem
-ponoc teatralna przy placu teatralnym ma wszystko, calkiem blisko rynku
-w wiezy cisnien w niedziele - restauracja na pietrze - jest niania i dania za darmo dla maluszka - dosc daleko, ale mozna pojechac tramwajem
- szczypta swiata - ul. Kazimierza wielkiego blisko Rynku - yerba, kawa i mleko dla maluchow jak sie poprosi - przyjemne miejsce i choc na codzien nie ma przewijaka, to miejsce bardzo chustowe - polecam
mapa jest jak najbardziej ok
nie bylam ww wszystkich miejscach, ale z tego co wiem to miejsca byly starannie wybierane
mozna tez poszukac lokali dla niepalacych, a przewijak wlasny lub pieluche pod pieluche
np. Le Bistrot Parisien na nozowniczej - dobre salatki
mamaŁucji
30-10-2009, 22:01
polecam kawiarnię Afryka na ulicy Kiełbaśniczej(koło kościoła garnizonowego), nie ma tam przewijaka ale jest krzesełko dla chuściocha, to miłe, przyjazne miejsce, kobiece :), byłam tam, karmiłam piersią i piłam suuuuuper kawę, naprawdę polecam.
MamaHenia&Stasia
30-10-2009, 22:56
dzieki dziewczyny, napisze recenzje z odwiedzonych miejsc ;)
kamilcia.xt
31-10-2009, 10:40
w rynku w restauracji Novocaina jest przewijak