Zobacz pełną wersję : Takie skarby wykopałam
Ależ mi się gratka trafiła :jump::jump::jump:
Poszłam dziś do mojego ulubionego lumpeksu, poszukać Leninowi siakiegoś kombinezonu zimowego pod chustę. I co tam znalazłam?
Dziewięć TotsBotsów takich jak te (http://www.totsbots.com/nappies/range/original-tots/) :) Rozmiar 1, nówcie nienoszone, widać po nich, że nawet nie były prane. Zapłaciłam 5,50 zł/szt :jump:
Panie mnie pytały, jak się tego używa, podobno zastanawiają się od wczoraj :)
Dziś się upiorą, a później spakuję je na półkę - niech czekają na przyszłego małego pieluszkonosza :)
A swoją drogą jak to jest z kolorami metek TotsBots? Zmieniło się coś? Moje mają zieloną metkę, nie szarą :hmm:
Ale masz szczęście!!!!!
W linku który podałaś są 2 zdjęcia: z szarą i z zieloną. Chyba się różnią trochę właściwościami.Te zielone są węższe w kroku na przykład i bardziej chłonne. Czyli dla starszaków.
z szarą metka sa w linku Organic Cotton a z zieloną Bamboozle czyli bambuski. W każdym razie mega-gratulacje :)
mamka_klamka
27-10-2009, 17:38
Kurczę, gratuluję ale i zazdroszczę.
To chusta, to pieluszki:omg:
A ja po lumpeksach latam i jeszcze nic takiego nie znalazłam:frown
Moje to cotton, ale metka zielona :hmm: Może to jakaś starsza seria, sprzed bambusowych czasów? Zresztą nieważne, ważne, że znalazłam pieluchy w takiej fajnej cenie :)
b.szczelna
27-10-2009, 18:05
grrratuluję;) tez sobie szperam i gmeram ale póki co zadnych w temacie forum;)
ale fajnie :thumbs up: lecę jutro do lumpeksu:mrgreen:
i to jest powód żeby zacząć tam chodzić, ja nie chodzę bo nie mam szczęścia w grach losowych:)
gratki:D
czukczynska
27-10-2009, 20:17
Ale fart:thumbs up:
Ale fuksik - 5.50 - :omg:
Meta 9 pieluszek? Uf GRATULACJE. :applause:
Szczęściara z Ciebie trzeba to przyznać.
Fajny avantarek masz. :D
alerion1
28-10-2009, 10:47
No to miałaś szczęście:-)
Jak zachodzę do lumpeksu to się rozglądam za pieluchami bo to nie pierwsza taka historia, ale jakoś szczęścia nie mam.
... to pewnie nagroda za ciezka prace na forum :ninja::applause::applause::applause:
... to pewnie nagroda za ciezka prace na forum :ninja::applause::applause::applause:
:ninja::ninja::ninja:
O tak sobie teraz wiszą i kuszą Lenę (uwielbia ściągać pranie, im bardzoej mokre, tym lepiej :D)
http://i291.photobucket.com/albums/ll314/Mecik/smieci/pieluchy.jpg
A swoją drogą pamiętam czasy licealne, kiedy za nic bym się nie przyznała, że kupuję w lumpeksach (taaaa, bo to obciach był :)). A teraz najfajniejsze rzeczy mam stamtąd (np niedawno dorwałam dla Leny piękny, grubaśny, miły i bardzo dobrej jakości szlafrok). Może jakaś chusta też się kiedyś trafi :ninja:
A ja nie umiem kupować w lumpeksach :hide:
Nie dlatego że be, bo wiem, że tam super rzeczy znaleźć można, ale dlatego że nie potrafię szukać i nie mam cierpliwości do tego.
Meta super widok. :mrgreen:
http://i291.photobucket.com/albums/ll314/Mecik/smieci/pieluchy.jpg
Mamusia Jasia
28-10-2009, 12:56
Gratuluję! I pomyśli ile zaoszczędziłaś. Ja mam tylko 2 bambusowe Toots boots:(
Gertruda
28-10-2009, 13:14
Ja ostatnio znalazłam kąpieluszkę ale różową i malutką...
ekomummy
28-10-2009, 13:42
Meta, gratulacje za znalezisko! Masz szczęście. Świetne to zdjęcie. Aż mi się wyprać moje pieluszki zachciało :D
magnolia
28-10-2009, 13:47
ale zazdroszczę, gratulacje:D a jeśli chodzi o metkę to może szara to bawełna organiczna:confused:
A ja nie umiem kupować w lumpeksach :hide:
Nie dlatego że be, bo wiem, że tam super rzeczy znaleźć można, ale dlatego że nie potrafię szukać i nie mam cierpliwości do tego.
mogę się pod tym podpisać!
A Tobie Meto gratuluję!