Zobacz pełną wersję : Pozdrowienia z Houston
Witam,
mam na imię Sylwia. Jestem mamą 15 miesięcznego Franka. Przygodę z chustami zaczęłam gdy Franek miał 3 miesiące. Trwa ona do dzisiaj. Pozdrawiam wszystkich - Sylwia
Witaj - rozgość się :) i niech ta przygoda trwa jak najdłużej!!!
Jasnie Pani :)
26-10-2009, 22:06
:hello::hello:
Niezly wynik - ponad pol roku w ukryciu ;)
Co cie sklonilo do ujawnienia sie? :lol:
:hello::hello:
Niezly wynik - ponad pol roku w ukryciu ;)
Co cie sklonilo do ujawnienia sie? :lol:
no coz- chcialam oglosic konkurs, ale niestety zgodnie z regulaminem nie moge, poniewaz przez te pol roku sie nie odzywalam.
Lepiej późno niż póżniej:-))Witaj!Fajnie,że dołączyłaś
witaj Huston:hello:
50 postów, to nie tak wiele ;-) szybko nadgonisz, sporo u nas interesujących wątków!
a konkursu jestm ciekawa:ninja:
Witaj - z takim chusto-doświadczeniem na pewno szybko nadrobisz te pół roku i za chwilę będziemy stać w kolejce ( bo tu kolejki są baaardzo trendy) do konkursu ;)
Rozgość się we wszystkich dostępnych działach i działaj! :)
Houston? tego Houston w TX?;-) W ubieglym roku mialam przyjemnosc spedzenia swoich clinicals w Texas Children's Hospital. Bardzo mi sie podobalo, ale maz za Chiny sie tam przeniesc nie chce;-(
grazynajac
27-10-2009, 21:03
Witaj :hello::hello::hello:
Houston? tego Houston w TX?;-) W ubieglym roku mialam przyjemnosc spedzenia swoich clinicals w Texas Children's Hospital. Bardzo mi sie podobalo, ale maz za Chiny sie tam przeniesc nie chce;-(
tak tego wlasnie ;). doskonale rozumiem meza. nie jest tu najpiekniej a i lato jest koszmarne. no ale zimy mamy za to fantastyczne ;)
aaaa to moze dlatego mi sie tak podobalo, bo bylam w okresie zimowym? listopad - poczatek kwietnia;-)) tesknie za TX, ale 17 godzin jazdy w jedna strone skutecznie hamuje moje zapedy spedzenia weekendu z kowbojami;-)
b.szczelna
27-10-2009, 22:21
witaj, rozgaszczaj i ogłaszaj;)
a witamy witamy :hello::hello:
calineczka
27-10-2009, 22:31
witaj
:hello:
ależ się długo kryłaś :mrgreen:
stokrotka.a
27-10-2009, 22:35
Witam! :hello:
aaaa to moze dlatego mi sie tak podobalo, bo bylam w okresie zimowym? listopad - poczatek kwietnia;-)) tesknie za TX, ale 17 godzin jazdy w jedna strone skutecznie hamuje moje zapedy spedzenia weekendu z kowbojami;-)
zawsze mozesz samolotem. z sc nie tak dlugo.