Zobacz pełną wersję : Bluzeczki z chusty - zdjęcia i instrukcje
Zima za pasem, a ja tu takie coś na lato wygrzebałam w necie. Jak zrobić letnią bluzeczkę z wiązanej chusty i jeszcze w razie potrzeby w tejże chuście dziecię ponieść.
Tutaj zdjęcia:
http://m-radost.livejournal.com/1530.html
A tu foto-instrukcje:
http://m-radost.livejournal.com/2738.html
Czy nie jest to dobry pomysł, żeby zaplanować zakup nowych chust przed wakacjami? :D
Ta pod numerem 6 nawet znośna :) Na wszystkie inne za gruba jestem :hide: Ale brawa dla pani za pomysłowość :)
super! I jaka oszczednosć- zamiast bluzek na lato-obkupujesz sie chustami ;)
Jasnie Pani :)
24-10-2009, 23:20
super! I jaka oszczednosć- zamiast bluzek na lato-obkupujesz sie chustami ;)
no rzeczywiscie oszczednosc :lool:. za letnie bluzki wywalasz po 300 złociszy na bide? :twisted:
Ania z Tulikowa
24-10-2009, 23:29
No wreszcie mnie olśniło! teraz już wiem po co ja sobie tak naprawdę te chusty kupować powinnam :lool:
Jak by się tak porządnie omotać wełnianą, to i na chłodniejsze dni bluzka była by jak znalazł :ninja::applause:
przestańcie- wyszłybyście tak na ulicę?:rolleyes:
Na plażę to jeszcze...
a ja płaczę, że nie mam się w co ubrać.
jak to w co? w stosik!
a ja płaczę, że nie ma się w co ubrać.
jak to w co? w stosik!
No i pewnie niejednego męża można przekonać do takiej bluzeczki :twisted:
No i pewnie niejednego męża można przekonać do takiej bluzeczki :twisted:
no nie wiem, jak mu przyjdzie rozwiazac zonę to nagle poblogosławi guziczki:lol:
Ale jaki striptiz byłby interesujący :P
sylvetta
25-10-2009, 00:44
Przysięgam, ze sie tak w lecie odpicuję! Podesle foty...:twisted:
Sylvetta, to ja Cię trzymam za słowo. :D
kasia wska
25-10-2009, 14:06
super linki. pewnie, że bym się tak omotała, a co! tylko ciężko tak sobie zawinąć mandukę :D (nie mamy w tej chwili długiej tkanej...)
Pomysł niezły...
Troche drogi giszeft ale w razie W można improwizować
Moja Starszynka już po lądowaniu w bajorku wracała do domu zawinięta w chuste. Tak motałam estetycznie miedzy nogami i dupcią że wyszły prawie portki :hide: No ale z 4,9 było czym owijać :omg:
to kobitka poszalala ... :applause::applause::applause:
a ja się latem wkurzałam że mi sie top zsuwał, jak mała w chuście podskakiwała :lol: a tu trzeba było sobie top z chusty zrobić
dankin-82
25-10-2009, 17:38
nie no brawa za pomysłowośc :high: sama bym z tej opcji nie skorzystała ale fajnie popatrzec co to ludziska nie wymyślą ;)
mamka_klamka
25-10-2009, 17:52
Tylko trzeba mieć idealną figurę, coi by się wałeczki nie wylewały z pomiędzy chusty:lool:
Kiedyś ktoś się pytał co robimy z chustami jak dziecię wypuszczone:rolleyes: jak to co bluzeczki :lol::lol::lol:
a co do oszczedności mam jedną jedyną natke i kółkową - całe lato pewnie bym w niej chodziła :cryy:
Brawa za pomysłowość . Musze m. namówić na jakieś skromne zakupy chustowe :mrgreen:
neverendingstory
25-10-2009, 21:32
świetne! tak sobie myślę, że nie będę czekać do lata tylko popróbuję zamotać taką bluzeczkę na golf albo bluzkę z długim rękawem - końcu często ubieram koszulki z krótkim na długi rękaw. Wydaje mi się, że to bardzo ciekawy dodatek do garderoby byłby:) a jeszcze jak mi zieloniutka nati amazonia przyjdzie to już w ogóle:D