Zobacz pełną wersję : witam się
Witam się i ja :)
Nasz chuścioszek ma 5,5 miesiąca i chustujemy się prawie od początku ponieważ zamieszkiwanie na poddaszu w centrum warszawy nie znosi wózkowania ;)
I jest nam z chustą genialnie :D
Jak na razie nosimy się w hoppie, i przymierzamy do jakiegoś letniego didka
pozdrawiamy serdecznie :D
Witamy A-linkę i jej dziecinkę :) Miłgo czytania i pisania :)
Dziekujemy bardzo :)
Z przyjemnoscią będziemy korzystać z doświadczeń bardziej zaawansowanych koleżanek :D
Witam się i ja - Monika; oraz moje kochane potwory: Franek (aktualnie 20 miesięczniak) i chyba "Małgosia" (jeszcze przez 2 tyg. w brzuchu) - muszę skombinować suwaczki ;)
Jak się zaczęło? Ano niewinnie :) Mieszkałam w domu z wieloma schodami, w okolicy dość terenowej no i dość niewygodnie było mi targać 3 miesięcznego Franka na rękach. Szukałam, szukałam i szukałam jakiegoś rozwiązania i ... znalazłam forum gazetowe. Nabyłam Nati w marcu 2006 a potem... były spotkania, następne chusty, MT i już jestem uzależniona :) I dobrze mi z tym!!!
Witam się i ja - Monika; oraz moje kochane potwory: Franek (aktualnie 20 miesięczniak) i chyba "Małgosia" (jeszcze przez 2 tyg. w brzuchu) - muszę skombinować suwaczki ;)
Jak się zaczęło? Ano niewinnie :) Mieszkałam w domu z wieloma schodami, w okolicy dość terenowej no i dość niewygodnie było mi targać 3 miesięcznego Franka na rękach. Szukałam, szukałam i szukałam jakiegoś rozwiązania i ... znalazłam forum gazetowe. Nabyłam Nati w marcu 2006 a potem... były spotkania, następne chusty, MT i już jestem uzależniona :) I dobrze mi z tym!!!
Lovrita Bornita Rokita
21-07-2008, 22:07
Poznań w ogóle ma dużo chuściarek, co i rusz widzę jakąś zachustowaną Mamuśkę :)
A ja tu jestem od miesiaca i tylko raz w miescie jakas zobaczylam (nie licze spotkania chustomam 8)) )...