Zobacz pełną wersję : Spacerowo - zdjęcie z nosidłem
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,100526,7155058,Czy_wiesz_wszystko_o_spacerach_z_ twoim_maluchem__Sprawdz.html
wprawdzie w teście nic o chustach nie ma, ale zdjęcie ładne.
BTW - zrobiłam test, wyszło mi 9 pkt, ale nie wiem, gdzie popełniłam błąd. Głupi test.
A obok - sa opowieści znanych rodziców o spacerach z ich dziećmi. Poseł Palikot ma dziecko na plecach w czymś - co to jest?
ja też odpowiedzialam poprawnie na 9 pytań, a test faktycznie troche dziwny. Taka forma rozrywki i sprawdzenia siebie.:thumbs up:
mamka_klamka
21-10-2009, 15:19
Ha, a ja miałam 10:high: chociaż nie zawsze stosuję się do tego co napisałam, odpowiadałam wg. zasady : co autor miał na myśli:ninja:
i ja 9. ale sprawdziłam po kolei. na pyt.4 mamy odmienne zdania niż autor:ninja:
i ja sobie zrobiłam- 10:thumbs up: głupio by było jakby wyszło inaczej:p
a to dziecko chyba nie w chuście tylko w nosidle:ninja:
No tak, oczywiście, że to nosidło, jakos tak z rozpędu mi się napisało, już poprawiam.
Głupi test - chodziło mi o to, że nie pokazuje, gdzie się popełniło błąd. A w większości odpowiedzi mam inne zdanie niż odpowiedź poprawna :mrgreen:
7 dostalam, oj kiepsko ze mna :duh:
ja bym nei zdala tego testu bo w wielu pktach sie nie zgadzam- czapka, wozek na plasko...
ja tez własnie odpowiadałam ze bez czapki i dlatego 7pkt
moj mały od urodzenia to mial czapke moze z 10 razy :P
ja bym nei zdala tego testu bo w wielu pktach sie nie zgadzam- czapka, wozek na plasko...
Hehehe - na tym polega sztuka zdawania testów - umiejętność przewidzenia, jakiej odpowiedzi oczekuje testujący, a niekoniecznie, co MY uważamy za słuszną odpowiedź :lol:
mam 10!:rolleyes:
nie spodziewałam się:oops:
palikot ma chyba wisidlo.
mi się wydaje, że palikot ma jakieś górskie cóś tam... bo dziecie wysoko.. główne zdjęcie w ergo na 100%
mi się wydaje, że palikot ma jakieś górskie cóś tam... bo dziecie wysoko.. główne zdjęcie w ergo na 100%
pewnie masz racje :)
a swoja droga - trasa ktora opisal jest rzeczywiscie piekna...
czukczynska
21-10-2009, 19:49
10 -ale się cieszę-moge iść z dzieckiem na spacer:applause:
Kasia.234
21-10-2009, 20:07
10 -ale się cieszę-moge iść z dzieckiem na spacer:applause:
a wózek masz? :twisted:
ja też 10 :applause:
ja zasilę grono 9 - tek :p
ja mam 7 :applause:
za brak czapeczki i na pewno za to, że z Misiem wyszłam na spacer, jak miał 5 dni :D
My wyszliśmy (w listopadzie!) z 4-dniowym:mrgreen:
Ale oczywiście odpowiadałam co POWINNO się robić- niekoniecznie się zgadzając:p
Ja też 7 :P Też pewnie za czapkę itp. ;P
a ja 9
szkoda ze nie pisza co zle-pewnie czapka