Zobacz pełną wersję : chusty w Dzień Dobry tvn
zapraszam jutro, godzinę dokładną będę znała wieczorem (póki co ok 10)
W rolach głównych w felietonie moja córa i pewien uroczy 2,5 miesięczny mężczyzna. Na żywo......wszystkie moje dzieci :lol:
Nie spodziewajcie się cudów i wspaniałych wiązań, bo tym razem ich nie będzie. Do chust mają się przekonać mamy które chust nie znają i są przerażone nadmiarem materiału, chcieliśmy z panem Pawłem Z. pokazać że chusty sa fajne i da się wyćwiczyć opanowanie ich ;) A przede wszystkim ktoś wreszcie powie wieszadełkom NIE
Mieszanka chust występujących: nati, didek, zara(nie moja niestety :( ) i storcz....więcej firm w stosiku nie mam :D
tak więc zapraszam
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause:
zaraz sobie gdzieś zapiszę, żeby ogladać!!!
buraczanajolka
20-10-2009, 07:47
oczywiscie ze bedę oglądac:)))))))i o autograf kolejkuję;)
Biedronka
20-10-2009, 07:50
bosko
nie mam tvn :cryy:
filandre
20-10-2009, 07:50
Bosko
będę wpracy :cryy:
madziuchna23
20-10-2009, 07:59
bosko
nie mam tv
i będę w pracy :cryy:
wniosek: muszę kupić telewizor i zrezygnować z pracy, za dużo mnie w życiu omija jak pracuje
bardzo chciałabym ten program zobaczyć
:applause::applause::applause:
Wiedziałam, że po coś ten telewizor w końcu kupiliśmy!
(zapomnę, zapomnę, na bank zapomnę :hide: )
lawendax
20-10-2009, 08:33
no to trzymam kciuki i czekam na emisję;-)
Czy ktoś może jakoś rejestrować, na youtuba wrzucać dla tych, co w pracy?
macierzanka
20-10-2009, 08:43
Ja też za tym. Będę w pracy.
TVN włączony, czekamy. Trochę mnie ten pan Paweł.Z średnio zachwyca jako ekspert. :ninja: Na pewno będzie zabraniał noszenia w pionie, do 4 miesiąca itp. Dobrze choć że Hanti będzie wiązała, to nie będzie to przynajmniej wiązananie wisiadłowe, jak to gdzie nie gdzie pani Z. miał okazję prezentować.
A może później będzie na stronie tvn-u?
Pewnie będzie można na stronie DDTVN, może jutro.
TVN włączony, czekamy. Trochę mnie ten pan Paweł.Z średnio zachwyca jako ekspert. :ninja: Na pewno będzie zabraniał noszenia w pionie, do 4 miesiąca itp. Dobrze choć że Hanti będzie wiązała, to nie będzie to przynajmniej wiązananie wisiadłowe, jak to gdzie nie gdzie pani Z. miał okazję prezentować.
ale to chyba jutro będzie w tvn znaczy się:)
TVN włączony, czekamy.
Ale tak do jutra będzie włączony? W sumie dobry patent, żeby nie przegapić :thumbs up:
ech, źle przeczytałam:( no to do jutra będę TVN oglądała, żeby nie przegapić :lol:
martalicja
20-10-2009, 09:08
Super, będę oglądać przy kawusi :applause:Roześlę info po znajomych :)
Nareszcie publicznie zabrzmi "nie" wisiadłom!
Dla tych które nie zdołają obejrzeć na TVN mam pocieszenie. Program można obejrzeć na stronie internetowej dzień dobry tvn.
madziuchna23
20-10-2009, 09:10
i to jest dobra wiadomośc :):applause:
Tak jest...jutro albo pojutrze najpóźniej będzie na stronie DDTVN...
A jutro postaram się nie zapomnieć :duh:
pszczoła
20-10-2009, 09:23
O to i ja chętnie internetowo obejrzę :)
super ;-) to będe ogladać ;-) tylko żebym nie zapomniała :duh:
Paweł nie będzie tam ekspertem od chust, ale rehabilitantem od dzieci ;) próbowaliśmy przedstawić w miarę spójne stanowisko, żeby nie mieszać ludziom w głowach, więc pionowo tak, ale nie długo.
I niezależnie od tego jak Paweł mota, to jest to w tej chwili jedyny rehabilitant który co chwilę mówi o chustach w tv, wspomina o nich w książce. I za to jestem mu wdzięczna, bo dużo dla rozreklamowania chustonoszenia robi
A ja się napaliłam że to dziś :)
Ale jutro też będę oglądała :)
maczkupaczka
20-10-2009, 10:06
Dla tych które nie zdołają obejrzeć na TVN mam pocieszenie. Program można obejrzeć na stronie internetowej dzień dobry tvn.
Super! A już zaczęłam żałować, że nie mam telewizorni :) Jak myślicie - z jakim opóźnieniem będzie ten program dostępny w necie?
PS. A może niech na wszelki wypadek ktoś to jednak nagra?
no to jutro rano musze wywalczyć tv dla się:P super hanti:)
koch.ania
20-10-2009, 10:13
Oooo,obejrzę na pewno.
primka_ak
20-10-2009, 10:29
no to muszę trochę wcześniej wstać. a tak ostatnio zastanawiałam się kiedy temat chustowy będzie w ddtvn ;). powodzenia!!
super Hanti, że się z Pawłem Z. dogadaliście !!!!
KOmórka nastawiona z przypomnieniem na jutro!!!
ps To ty światowa kobieta jesteś :lol::applause:
martajotka
20-10-2009, 11:19
akurat środy to jedyny dzień w tygodniu kiedy od rana jestem w pracy...czekamy na relację od mam będących w domach.
pozdrawiam
Super, będę oglądać przy kawusi :applause:Roześlę info po znajomych :)
Nareszcie publicznie zabrzmi "nie" wisiadłom!
o toto, właśnie miałam napisać
No to trzeba ogladać :)
A PZ jest fajnym facetem. Mowi duzo mądrych rzeczy w tv w odróznieniu od niejtórych innych specjalistów. I mówi wprost, bez ubierania w zbędne słowa i dlatego łatwo zrozumiec o co mu chodzi. Ja jestem mu wdzieczna np za to, że krytykuje chodziki i zmuszanie dziecka do wczesniejszego siedzenia, chodzenia itp
No to szybko im poszedł montaż, myślałam że dłużej im zejdzie. '
Muszę budzik sobie nastawić, bo dziś wstaliśmy o 10:26 :hide:
Aha Aniu i pamiętaj co mi obiecałaś!!!
no nie! normalnie chustowa intuicja :)) dziś oglądałam tvn ( w przerwie między bajka starszaka) i myślałam sobie, kiedy wreszcie chusty pokazane będą..a tu! hihihi :)
Fajnie bedziemy oglądać na necie
Muszę budzik sobie nastawić, bo dziś wstaliśmy o 10:26 :hide:
Matko, jak ja cie zazdraszczam okrutnie!!!!
PodwójnaMama
20-10-2009, 12:45
super! będziemy oglądać internetowo bo "n" jeszcze nie podpięta i tvn nie mam :frown
A my nie mamy telewizora :frown
Do sąsiadki się wproszę!
calineczka
20-10-2009, 13:34
:mrgreen: popatrzymy :mrgreen:
jak namierzycie w sieci - LINKA POPROSZĘ!
Aniu - super :applause::applause::applause::applause::applause:
hali_nadi
20-10-2009, 14:17
Mam nadzieję, że nie zapomnę bo ostatnio tak rzadko telewizję oglądam. Muszę sobie zapisać godz.-koniecznie!!!!
Matko, jak ja cie zazdraszczam okrutnie!!!!
Ja lubię długo spać to tak Kacpra nauczyłam i tyle. Późno dość spać chodzi, późno wstaje. Przestawić musi się dopiero za rok jak do przedszkola pójdzie ;)
No to trzeba ogladać :)
A PZ jest fajnym facetem. Mowi duzo mądrych rzeczy w tv
Problem w tym, że mówi też dużo głupich rzeczy, najczęściej w dziedzinach, w których rozeznanie ma nikłe (i nic dziwnego, tylko dlaczego w ogóle wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia?). Pamiętam, jak na swoim gazetowym forum doradzał zmartwionemu tacie noworodka, który miał kłopoty ze ssaniem piersi. Co doradził? Podanie butelki, smoczka i wizytę u logopedy. W swojej prawie książce też się czasem przejeżdża, najczęściej w tematach okołolaktacyjnych (tzn. może w innych też, ale akurat te najłatwiej mi zauważyć).
emmaline
20-10-2009, 14:37
zeby nie zapomniec - moja komorka (Wasze pewnie tesz) ma super własciwosc - PRZYPOMNIENIE!
wystarczy w momencie pamietania zapisac notke, ustawic godzine o ktorej ma nam przypomniec, i jusz :D
ja juz ustawilam :jump:
madaleine72
20-10-2009, 14:45
Przypomnienie w mojej komórce już ustawione :)
Miło będzie Cie Hanti znów zobaczyć ( choc w tv ;) )
super! będziemy oglądać internetowo bo "n" jeszcze nie podpięta i tvn nie mam :frown
A jak tego można dokonać? z chęcią bym też obejrzała ale mieszkam za granicą!
super będę ogladać - akurat to jest pora drzemki mojego szkrabka :p
a i kilka mamusi do poinformowania jest - Zawitkowski guru ich natchnie :ninja:
dobra, im bardziej się wątek rozrasta tym mam większą tremę :p mam nadzieję że mnie nie zjecie jak coś nie pójdzie ;)
Aha Aniu i pamiętaj co mi obiecałaś!!!
a którą rączką ? ;)
a którą rączką ? ;)
Tą która będzie bliżej kamery ;)
I o koszulce nie zapomnij :ninja:
na własne życzenie ta trema:P ale nie zjemy nie zjemy - wdech wydech wszystko będzie dobrze:D
ja to bym chciała Hanti na żywo zobaczyć o;)
rangiroa
20-10-2009, 16:08
mam nadzieje ze bedzie w sieci gdzies mozna zobaczyc
na własne życzenie ta trema:P ale nie zjemy nie zjemy - wdech wydech wszystko będzie dobrze:D
na własne, wa własne hihihi do nagrań felietonów podchodzę zupełnie na luzie ;) gorzej ze wszystkim co się dzieje na żywo.....jakoś mam wizje jak moje dzieci demolują studio kiedy ja staram się myśli pozbierać
ja to bym chciała Hanti na żywo zobaczyć o;)
telewizja pogrubia ;-):p:lol:
no to nadal zapowiada się bardzo ciekawie:)
Nie ma co się stresować i tak wszyscy chustorodzice są zachwyceni, że jako Nasz Głos będziesz w tv
ale tak na pokrzepienie POWODZENIA :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Ciebie nawet jak pogrubią to i tak ledwo Cię będzie widać :twisted:
Problem w tym, że mówi też dużo głupich rzeczy, najczęściej w dziedzinach, w których rozeznanie ma nikłe (i nic dziwnego, tylko dlaczego w ogóle wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia?). Pamiętam, jak na swoim gazetowym forum doradzał zmartwionemu tacie noworodka, który miał kłopoty ze ssaniem piersi. Co doradził? Podanie butelki, smoczka i wizytę u logopedy. W swojej prawie książce też się czasem przejeżdża, najczęściej w tematach okołolaktacyjnych (tzn. może w innych też, ale akurat te najłatwiej mi zauważyć).
Byc może. Nie ogladam wszystkich programów z PZ, ale to co widziałam uwazam za dobre.
:) na pewno będę oglądać...rano przychodzi pani do sprzątania:twisted: a ja się bawię z synkiem aż padnie na drzemkę wiec ze 4 godziny moje...to i tvn będzie na tv cały czas:ninja:
truscaffka
21-10-2009, 00:04
Hanti, trzymam kciuki, co byś jednak myśli zebrała :) na pewno wypadniesz świetnie i będziemy wszystkie z Ciebie dumne!
Bee oglądać - przypomnienie już mam ustawione w telefonie :)
calineczka
21-10-2009, 00:08
a o której mniej-więcej to będzie?
a o której mniej-więcej to będzie?
Chwilę po dziesiątej podobno :)
Chwilę po dziesiątej podobno :)
tak środowy cykl o dzieciach jest w granicach 10 właśnie :lol:
maagduusiiaa
21-10-2009, 01:37
dobra, im bardziej się wątek rozrasta tym mam większą tremę :p mam nadzieję że mnie nie zjecie jak coś nie pójdzie ;)
e tam pomyśl że przed telewizorami same uśmiechnięte znajome forumki :ninja: i od razu będzie lepiej
też będę oglądać :)
anialodz
21-10-2009, 07:47
a ja zapomnialabym oczywiscie gdybys dzis nie zobaczyla jeszcze raz watku.
Ja juz na zapas włączylam, bo na mnie to i przypomnienie nie działa. Ale fajnie, że dzis nie ma drażniących mnie wyjątkowo prowadzących!
Kciuków za hanti nie trzymam - ale musze sie przyznać, czuję się tak, jakby to ktoś z bliskich mi znajomych miał byc w tv. A nie trzymam bo i tak bedzie świetnie!!!
a ja wlacze nagrywanie! nie moge przegapic ;)
Hanti, trzymam kciuki, co byś jednak myśli zebrała :) na pewno wypadniesz świetnie i będziemy wszystkie z Ciebie dumne!
Bee oglądać - przypomnienie już mam ustawione w telefonie :)
ale jak już poskładane to już było a nie dopiero będzie
chyba nie bedzie szło na żywo z tego co zrozumiałam??
ale jak już poskładane to już było a nie dopiero będzie
chyba nie bedzie szło na żywo z tego co zrozumiałam??
Tam najczęściej jest puszczany najpierw materiał nagrany wcześniej a potem rozmowa w studio na żywo.
Ja już włączyłam TVN :) Hanti pisała, że około 10...Młody śpi, laski w przedszkolu, zabawki porozrzucane wokoło, łóżka niepościelone a ja przed telewizorem...skandal!
Ja już też mam włączone. To im oglądalność skoczy ;)
To ja też idę pudło włączyć :ninja:
ja też czekam :lol: a na wszelki wypadek już nagrywanie włączyłam :lol:
lillyofthevally
21-10-2009, 09:29
ja też :D
10.30 :P
już pojawiło się na pasku - nosidełko kontra chusta - 10.30.
Ja też sprzątając, spoglądam w tv i oczekuję z niecierpliwością.
ja też włączyłam już bo inaczej przegapię...
Gertruda
21-10-2009, 09:37
To ja oglądam i czekam...
buraczanajolka
21-10-2009, 09:42
własnie telewizornie tez ogladam:).czekam czekam i nic wiec do kompa lece na forum a tu pełna informacja :))))melkaj dzięki za info bo sie bałam ze a noz przegapiłam juz ;)hehe.
na własne, wa własne hihihi do nagrań felietonów podchodzę zupełnie na luzie ;) gorzej ze wszystkim co się dzieje na żywo.....jakoś mam wizje jak moje dzieci demolują studio kiedy ja staram się myśli pozbierać
moje dziecko stało jak wryte... nie chciało się ruszyć :D
bedzie dobrze, czekamy! :) nawet dziecko grzecznie spać poszło.
około 10.30 tak?
dorcik81
21-10-2009, 09:50
my też w pełnej gotowości,Patiszon po sniadaniu a ja z kawusią spokojnie czekam przed TV:)
już za chwileczkę,już za momencik...
Za dwie odsłony będzie , juz zapowiadali :)
właśnie zapowiadali że będzie ;-) czekamy ;-)
Była zajawka :). Może uda mi się Młodego uśpić do 10.30 żeby mieć spokój.
na pewno będzie suuper - sama zapowiedź - stawianie "kontra" nosidełek i chust a nie na równi oraz mówienie o bezpiecznym noszeniu dzieci daje do myślenia - czekamy...
A ja mam tyle do zrobienia....ale nic nie robię - już sprzątanie odłożone :)
u nas już gra tv, młody śpi czekam z niecierpliwością :applause:
dobra, znalazlam pilota, ustalilam, ze mam TVN, popatrzymy z radoscia :)
już za minutkę już za momencik, Dzień Dobry z Hanti zacznie się kręcić;)
bubusita
21-10-2009, 10:09
Ja też czekam:D, a przegapić nie mogłam, bo właśnie dzwonił mój ojciec, żebym włączyła tvn, bo ma być "pozytywnie o chustach":thumbs up:.
marta-la
21-10-2009, 10:12
Hehe właśnie mama do mnie zadzwoniła z tekstem :" tylko oglądaj o 10.30 tvn ! "
Lecę
Za dwie odsłony będzie , juz zapowiadali :)
taaa, zawitkowski w czerwonym za luznym elastyku :D nic dziwnego ze w pionie nei poleca :D jak tak wiąże
garlicgirl
21-10-2009, 10:13
mąż mówił, że już było słychać dzieci i pytał czy dużo ich będzie? ;)
Hehe właśnie mama do mnie zadzwoniła z tekstem :" tylko oglądaj o 10.30 tvn ! "
Lecę
moja tez :D
buraczanajolka
21-10-2009, 10:14
ja do babci zadzwoniłam jeszcze.moze wreszcie ktos z rodziny zrozumie tą moja miłosc.a babcia najbardziej chłonna rozumna mądra czyli... rokująca:))))
Moja grzecznie poszła spać, ale jak się teraz obudzi to nie ma bata i dosypiania - wyrwę z wyra i posadzę przed TV :D
truscaffka
21-10-2009, 10:16
cholera, moja córa ogląda sezamki na mini mini - nie mam szans :/ było już? bo sezamki konczą się o 10.20...to może sie załapię?
Spoko, zdążysz, teraz się produkuje opalony blondyn z zębami, z uśmiechem opowiadajacy o konflikcie serologicznym.
lillyofthevally
21-10-2009, 10:19
teraz się produkuje opalony blondyn z zębami, z uśmiechem .
a mnie on sie podoba:ninja:
a zwiastun i Zawitkowski w czerwonej chuscie (luźno zamotenej)-bezcenne
Doktor jest straszny:p
o juz byla zajawka i reklamy....
luzno i kolyska
a ja w pracy, a w domu i tak nie mam tv :(
a mnie on sie podoba:ninja:
No do doktora Piotra to bym poszła :cool:
trzymam kciuki i czekam :applause::applause::applause:
napewno bedzie super :applause::applause::applause::applause:
Dobra, może jestem uprzedzona, ale właśnie w zajawce widziałam jak pan Z wiązał elastyka i lalka leżała tylko w zewnętrznej pole chusty. Powiedzcie, że mi się wydawało :ninja:
ja żabie wytłumaczyłam, że baja będzie potem a teraz będziemy oglądać ciocię w chuście;) i czeka ze mną:P
Zaraz po reklamach będzie :thumbs up:
czekamy
nawet siostre juz zwerbowalam przed tv, chociaz ona nie w temacie :)
powiadomiłam wszystkie znajome i ogladamy :applause:
lillyofthevally
21-10-2009, 10:26
zaczyna się
lillyofthevally
21-10-2009, 10:29
BRAVO ANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Pienkowska z pomocą - bezcenne
larwunia
21-10-2009, 10:29
Brawo, brawo, super :thumbs up:
Ale numer :) Włączyłam forum, żeby przeczytać 'zaczyna się'. No to włączyłam tv :)
Super!!!!!
yanettee
21-10-2009, 10:30
:D tez oglądam
Mnie się podoba. Ładnie tłumaczą :applause:
Ale fajnie :) może w końcu klapki spadna z oczu wielbicielom wisiadeł
piszcie dalej, bo ja w pracy
Tadaaaam, podobało się mnie, zwłaszcza karmienie maluszka na wizji :D
yanettee
21-10-2009, 10:36
i już po :(
piszcie dalej, bo ja w pracy
No właśnie piszcie :) ja tez w pracy
lillyofthevally
juz po!
bravo bravo bravo - raz jeszcze!!!!!
pięknie tłumaczone :applause::applause::applause:
buraczanajolka
hanti ty gwiazdo:))))super było .brygada dzieci hanti walczyła o mikrofon hanti wyglądała slicznie karmiła maciupka na wizji a zawitkowski gadał miło,hanti tez ale mniej-to tak na szybko sprawozdanie
Buuu a ja nie mam tv.Mozna to przez neta jakos obejrzec?
hahahaha Paweł Z jako stara indianka podobał mi się najbardziej :lol:
Brawo Hanti :applause::applause::applause:
masz świetne dzieciaczki
BRAWO!!! :applause::applause::applause:
natasszzka87
Podobało mi się;) Brawo ANiu:applause:
Dobrze wytłumaczyli dlaczego nosidełka Nie, a chusty Tak:)
bedzie można w necie na ddtvn obejżec za pewne. A karmienie bomba!!!
Dla mnie to o chustach można by zrobić serial telewizyjny, a nie 5 minutowy poradnik, ale IMO to się i tak liczy. Ja DDTVN zaczęłam oglądać jak siedziałam na L4 w ciąży i oglądam do dzisiaj więc mam nadzieję że więcej matek na to zerka i się do chust przekona po tym programie.
Ale było wesoło....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::applause: :applause: :applause:
Uśmiechałam się cały czas...dzieciaki robiły fajną atmosferę....
Aniu brawa dla Was wszystkich :applause::applause::applause:
Oglądałam :) Dla Kacpra najważniejsze było że widział Kinię :hide:
Brawo Ania :)
Hanti jakaś Ty ładna:) i te super kitki - extra:D no dobra już posłodziłam:D
i karmienie było:) żaba krzyczała "nieeeeeeeee" chyba zazdrościła;)
super naprawdę - tak optymistycznie i w miłym zamieszaniu:)
zawitkowski jak zwykele forsował kołyske :D lalke miał w jednej pole chusty.
hanti karmiła na żywo :D bo się małe zbuntowało, super :)
brawo, było świetnie. trochę tremy ale kto by jej nei miał. a dziecka baaaardzo grzeczne :)
garlicgirl
21-10-2009, 10:37
jak małoooooooooooo
ale było super!!
Za posiłek:thumbs up::thumbs up::thumbs up::thumbs up::thumbs up:
super!!! hanti - pięknie wygladała!!!
pan Z. o "nosidelkach" bardzo oglednie, potem juz powiedzial wyraznie, ze nie poleca. no, moze raz w miesiacu do warzywniaka :)
http://dziendobrytvn.plejada.pl/ tu choc pewnie jutro
ewaruszki
hanti, ale masz medialną gromadkę! ;)
fajnie wyszło, poleciłam program kilku koleżankom w ciąży
lawendax
Super, fajowa fryzurka Hanti, dzieciaki studia nie rozniosły, brawo:applause:
truscaffka
widziałam!!!!!!!!!!
i uważam, że super było :) i zawitkowski też sie popisał i ładnie wsparł hanti, jak ją dzieci zaabsorbowały bardziej :) no, może na końcu dorzucił swoje trzy grosze na temat noszenia w pionie,ale już nie był tak radykalny.
w każdym razie - wreszcie ktoś na głos powiedział - nosidełkom mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!
BRAWO!
marta-la
21-10-2009, 10:38
Super !!! Brawo hanti !!!
I przełamałaś tabu z publicznym karmieniem, genialnie wyszło i widać było konsternację na twarzach prowadzących :applause: (ja też z tych co karmiły gdzie popadło)
było rewelacyjnie. pieknie wyglądaliście. i to karmienie na ekranie. cudownie:)
W końcu publicznie w tv powiedziano że nosidełka są niezdrowe dla dzieci.
Obejrzałam z przyjemnością.
ale o pionizacji musiał wtrącić :p
Jak na TVN to naprawdę super materiał. Jasno i wyraźnie powiedziano NIE nosidełkom i wytłumaczono dlaczego :) No i hanti z cudownymi dziećmi w roli głównej brawo!!!
No wtrącił, ale spoko, nie było źle. Hanti i rodzinka wypadli super.
Super !!! Brawo hanti !!!
I przełamałaś tabu z publicznym karmieniem, genialnie wyszło i widać było konsternację na twarzach prowadzących :applause: (ja też z tych co karmiły gdzie popadło)
nooo to był hit sezonu :) super
(to apropos ostatniego wątku o zdjęciach gdzie budzik się dziwił półnagiej piersi :D)
o forum konkretnie nie, ale o tym by pogrzebać w necie o chustach!!!
wiec i tu pewnie nie jedna mam i tata dotrą
Hanti :applause::applause::applause: Świetnie wyszło!!!
Jaką masz kochaną tą swoją gromadkę!!!!
Super!!! :thumbs up:
Super! Gratulacje:)
Wy przepiękni i jeszcze P.Z. mówiący o wisiadle maksymalnie raz w miesiącu do warzywniaka:thumbs up:
A teraz troche dokładniej :)
Świetnie wytłumaczyliście dlaczego nosidełka są be :)
Hanti, masz świetne dzieciaki :applause: a kuba taki opiekuńczy w stosunku do najmlodszej siostry :)
Bardzo fajnie wypadlas Hanti-Aniu :) Dobra robota!
PZ miał terakotę Zary? Cudna chusta.
Myslę, że ten program wiele dobrego dla chustonoszenia zrobił. Może niektórzy wyrzucą swoje wisiadełka :ninja:
macie rację, dobrze z karmieniem wyszło. Nawet specjalnie uwagi nie zwrócilam bo mnie to nigdy nie przeszkadzało, sama tak robilam. Bez wielkiego halo, tak jakby mimochodem :) Tak jak powinno być :D
Super, bardzo też podobałao mi się, jak w pewnym momencie Hanti podała dziecku pierś, dzieć się uspokoił a Hanti wyglądała ślicznie karmiąc - żywa reklama noszenie i karmienia.
a ja nawet nie zauważyłam ze Hanti karmiła :hide:
moze ze dla mnie to takze chleb powszedni
Hanti jesteś piękną kobietą i masz cudowną gromadkę - pogodne, uśmiechnięte dzieciaczki
podobało mi się, że bez oporu zaczęłaś malutką karmić :)
Mamo jak ja to oglądałam że nie widziałam karmienia :hide:
Gapa ze mnie....ale tyle się działo....:mrgreen:
Dobrze że będzie w necie, bo musze to zobaczyć!!!
brawo, hanti!
brawo PZ!
brawo praca u podstaw!
PS
jednak Tosia? :ninja:
Bardzo fajnie wyszło :) Cały czas sie uśmiechałam. taką radosną atmosferę wprowadziliście
:applause::applause::applause: super było tylko szkoda< że tak krótko
dzieciaki super :thumbs up: no i to karmienie bomba:lol:
mam nadzieję, że teraz niektórzy porzucą swoje wisiadła
jak skończył się pokaz wiązania to moja młoda zawołała Jeszcze!!! :)
iskierka76
21-10-2009, 10:43
Śliczna gromadka....ile Ty musisz mieć Hanti cierpliwości i spokoju na co dzień ...pozdrawiam:hello:
super:)
Hanti, ślicznie wygaldałaś. Wyszło super, nawet o tym pionizowaniu nie było tak strasznie jak zawsze. Tylko czemu w tej jednej pole? są takie wiązania w instrukcjach elastyków? Mi się to wydaje mało stabilne bez tego drugiego pasa pod pupą. Ogólnie Super i wspaniale :D:D:D
Brawo Hanti :applause:
Było o naszym forum?
:lool: nie było
filandre
21-10-2009, 10:44
No już przestańcie :cryy: W pracy siedzę i nic nie widziałam :cryy:Skręca mnie z żalu, że nie widziałam :cryy:
moje dziecko było w szoku że TV włączone :)\
ale do rzeczy : ślicznie wyszło :)
i wiązanie nagrane i materiał na żywo - karmienie Najmłodszej - pierwsza klasa (wyszczerz u Wampira bezcenny) a Zara na Z. się aż swieciła na pomarańczowo do kamery.
Ważne że o nosidłach było na NIE :)
Ja też karmienia nie zauważyłam hehe... A Mateusz jak zobaczył chustę to zaczął skakać i pokazywać na dzieci w chustach :)
switnie wyszło, brawo :applause::applause::applause::applause:
wiecej takich tematow w tv
oj więcej bo 5 minut to trochę mało :lol:
dorcik81
21-10-2009, 10:47
swietny materiał:applause:
hanti wyglądaliście zjawiskowo,tacy uśmiechnięci i zadowoleni:applause:
ogladałam z wypiekami na twarzy ale karmienia nie zauważyłam:hide:
pewnie dlatego,że to dla mnie normalna sprawa
super,takie materiały powinny być częściej:thumbs up:
Aldo zaczyna iść w kierunku stosiku, jak mówię :"idziemy na spacer" :thumbs up:
milkablabla
a ja w pracy i nie widziałam. Buuuu :-(
bubusita
Hanti - wyszliście super:applause::thumbs up:. A karmienia też nie zauważyłam:lol:, ale w pewnym momencie Jeremi wyłączył mi na chwilę TV (bo co to ma być, że mama się w ekran patrzy, jak ja jej taką pyszna zupę ugotowałem, a ona nic:ninja:).
Oj podobało mi się :mrgreen: zwłaszcza że wydawało mi się że Zawistowski to taki nie przekonany do chust a tu ładnie powiedział że tak i że nopsidełka nie bardzo ;-). A najbardziej podobało mi się jak powiedział że nosidełka tak raz w miesiącu do warzywniaka hehe ;-). A mam wrażenie że Ci prowadzący jakoś nie bardzo do chust podchodzą i chcieli jednak aby zachwalił nosidełko ale to moze moje wrazenie tylko. Mam nadzieje że zobaczyło to jak najwięcej moich znajomych ;-) A jak znajdziecie to na necie to dawajcie bo cghętnie jeszcze raz na spokojnie zobacze bo mi Miśka marudziła ;-)
Karmienia też nie widziałam :roll: ale ogólnie pięknie forumko pięknie :applause::applause::applause:
rangiroa
mam nadzieje ze niedlugo bedzie w necie:cryy:
nie daję rady czytać tyle piszecie!
Aniu nowa fryzurka super! A dzieciaki kapitalne!
Oby więcej takich programów.
Hanti slicznie wyglądasz! Masz super dzieci! materiał baardzo fajowy!
Ci prowadzący to zawsze takie jakieś poglądy przedstawiają że szkoda słów...:ninja:
Genowefa
21-10-2009, 10:50
Pieńkowska: "a dlaczego pani powiedziała, że >>niestety<< nosidełko?? :ninja::ninja:"
ania: "(...)nie jest to zdrowy sposób na noszenie dziecka"
Pieńkowska: "bo..??? :ninja::ninja:"
stresująca kobieta...
Brawo Aniu. Jak dla mnie rewelacja! :) I rewolucja w świecie nosidełkowo-chustowym. Ogromne brawa :)
Ja osobiście ciut żałuję, że jako prowadzący nie byli Wellman i Prokop bo oni bardziej otwarci są a Pieńkowska i Jagielski to zawsze próbują na swoim postawić (pamiętam jak kiedyś Pieńkowska nalegała żeby PZ polecił jakiś chodzik bo przecież rodzice chcą mieć wolną chwilę a on jej ciągle mówił, że nie może polecić żadnego bo każdy jest szkodliwy) ale i tak było suuuper :)
koch.ania
21-10-2009, 10:52
Było super :applause: Dzieciaki masz bardzo fajne. Z karmieniem też wyszło fajnie , choć wiadomo, że to była potrzeba chwili.
:thumbs up:
Aaaa,zapomniałam - jesteś śliczną mamą , żywą reklamą na to , że dzieci nie odbierają urody :) . Za to należy Ci się największy aplauz.
Ja osobiście ciut żałuję, że jako prowadzący nie byli Wellman i Prokop
Ja też, bo tylko z nimi lubię oglądać. Reszta jest sztywna i denerwująca. Ale i tak było rewelacyjnie.
no Jagielski nie wiedział w którą stronę skierować głowę jak Ania zaczęła karmić;) a to tak naturalnie wyszło, pięknie, bez zbędnego zwracania uwagi:)
Hanti jak wróci to nie da rady nadrobić tego co piszemy;)
edit: oo tak z Wellman i Prokopem to byłby super rewelacyjny program:)
Kacha_79
21-10-2009, 10:54
Hanti było suuuuuuper :applause::applause::applause:.
Dzieciaczki wspaniałe, takie radosne i spontaniczne :thumbs up:.
Oby częściej takie programy w TV
bardzo mi sie podobało:))
najbardziej dzieci hanti :))
(nie zauważyłam w ogóle karmienia-jeeeny, ale ja bystra jestem)
i zawsze Anię Orłowską lubiłam - a teraz że chce motać jeszcze bardziej ją lubię :))
super!!!!
Jutro albo dziś popołudniu na stronie DDTVN na forum pewnie pojawią się komentarze do tego tematu...zobaczymy jaki był odbiór....
:ninja:
paulinarybka
21-10-2009, 10:56
[QUOTE=hanti;395218]zapraszam jutro, godzinę dokładną będę znała wieczorem (póki co ok 10)
Hej Hej,
widziałam program DDTVN dziś rano, bo korzystając z możliwości jakie daje zwolnienie lekarskie byłam wtedy w domu:)
powiem tylko: super super:) nawiasem mówiąc fajowe masz dzieciaki,
a sam program był bardzo sympatyczny i naprawde uważam, że dla wszystkich nieznających chusty - przekonujący:) pozdrawiam serdecznie.
Paulina
paulinarybka
21-10-2009, 10:58
Dodam jeszcze, że karmienie najmłodszej twojej pociechy zupełnie mnie rozczuliło:)
I jeszcze coś - bardzo pięknie zabrzmiało to, że najmlodsza córeczke zaraz po urodzeniu nosil i tulił tata jak mama nie mogła :) To bardzo ważne zdanie dla wielu dzieci jeszcze w brzuszkach :thumbs up:
MamaHenia&Stasia
21-10-2009, 11:00
Pierwsze co zrobiłam to poleciałam do teścia i kazałam nu włączyć tv. bo generalnie byl na nie jak malego tak "ściskałam" ;) zobaczymy co teraz powie ;)
Hanti było slicznie. spryciara tez karmienia nie zauważylam, ale co sie dziwic pewnie tam koczowaliscie 2 h, zanim sie zaczeło. Gratulacje dzieci sliczne, Jak mowiłaś o malutkiej noszonej przez męża zaraz po cesarce to az mi łzy ze szczescia waszego poleciały po policzkach eh ... .
wypieki z radosci mam az do taraz
Paweł Z. dorze ze był na nie co do nosidełek.
gratulacje ;))))))))
Szkoda ze tak krotko, ale mysle ze to nie ostatni razy tam byliście.
Hanti rządzisz :D
fajną masz tą swoją Gromadkę :)
Ja osobiście ciut żałuję, że jako prowadzący nie byli Wellman i Prokop bo oni bardziej otwarci są a Pieńkowska i Jagielski to zawsze próbują na swoim postawić
dokładnie, też odnoszę takie wrażenie. Rozwalił mnie Jagielski tekstem, gdy Hanti wyciągała Małą z chusty (nie pamiętam dokładnie, jak to szło), że Jej ciasno, czy jakoś tak.
Materiał fantastyczny:thumbs up:
lawendax
21-10-2009, 11:02
I jeszcze coś - bardzo pięknie zabrzmiało to, że najmlodsza córeczke zaraz po urodzeniu nosil i tulił tata jak mama nie mogła :) To bardzo ważne zdanie dla wielu dzieci jeszcze w brzuszkach :thumbs up:
Mi również bardzo sie to podobało
A jak Pieńkowska się do pomocy przy rozmotaniu Małej rwała....:ninja: :ninja: :ninja:
hanti -brawo za nową fryzurę !
karmienie musialo byc dyskretne bo tez nie zauważyłam ;-)
a największy szok po programie:
zawitkowski sie nawrócił :ninja:
aż miło było sluchac jak zachecał do chustowania, chociaz zgodze się z morepig, ze wiażąc tak jak on sama balabym sie pionizowac ;-)
:applause:Brawo Hanti, mi też się bardzo podobało!! Masz wspaniałe dzieciaki!
Oj też wole Prokopa i Wellman ;-) a jak tylko program się skończył to ja do Marysi to co zachustujemy się ;-) Normalnie miałam ochote ponosić ;-) To chyba dobry znak :applause:(tylko od razu mam myśli czy ja dobrze wiąże, czy te nóżki nie za szeroko małej robie ? :duh::frown) Bo hanti tak ładnie miała zawiązane :oops:
cudnie było! a pan z. musiał swoje 3 grosze o pionie wtrącić... ale i tak dobrze, wreszcie o chustach pozytywnie się wypowiedział, a nosidełka zdyskredytował.
a gromadkę masz WSPANIAŁĄ, hanti!
Ja też, bo tylko z nimi lubię oglądać. Reszta jest sztywna i denerwująca. Ale i tak było rewelacyjnie.
ja tez bo tak to muszę pienkowską na ekranie zamalowywac :D tak jej nei cierpię.
Dziewczyny, Zawitkowski się nie nawrócił. on od dawna pisze, że chusty są cacy a nosidła be. On tylko zaczął glośno o tym mowic, bo ma umowe z Bebelulu. On na sobie miał chustę właśnie tej firmy.
włączyłam komputer tylko po to, żeby napisać że:applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause: jestem zachwycona!!!
naturalnie, spontanicznie, ślicznie, przekonywująco!!!
hanti byłaś świetna!!!!!
nawet Twoja trema była urocza, wątpię czy jakaś mama z czwórką dzieciaków przy sobie dałaby radę więcej powiedzieć na żywo w tv;-)
za karmienie na wizji należą Ci się brawa wszechczasów!!!:applause::applause::applause::app lause::applause::applause:
wcześniejsze programy o chustach w tv zalatywały sekciarstwem:oops:(przepraszam, jeżeli kogoś tą wypowiedzią mogę dotknąć, ale to tylko moje odczucia) a ten był taki naturalny, nic na siłę, bez przekonywania, że to najlepsze dla Waszych dzieci itp i taki sposób przedstawiania chustonoszenia uważam za najskuteczniejszy!
jeszcze raz wielkie:applause::applause::applause::applause::ap plause:
carolans
21-10-2009, 11:09
hanti jaka Ty śliczna jestes :D:D:D:D
Bardzo ci pasuje ta fryzurka i teraz juz wiem ze tatuaz masz w 100 % odpowiednio dobrany ;-)
Co moge powiedziec... Podobało sie :D Bardzo :D
Masz super dzieciaki :D
Świetnie wyglądaliscie :)
i jeszcze upowrzechnienie karmienia piersia ;-)
Super bylo i tyle :D
Tez zaluje ze akuratnie an tych prowadzacych padło ;-)
bo karmienie Ani bylo naturalne i dyskretne
takie, jakie jest z natury
dym wokol niego jest z niezrozumialych dla mnie przyczyn
zadna kobieta nie marzy o machaniu biustem
dobrze, ze Kamila postanowila ssac :thumbs up:
:applause: hanti świetnie!
( a tak przy okazji to Jesteś bardzo bardzo ciepłą i radosną osobą :)
chusty górą! :)
[...]
zadna kobieta nie marzy o machaniu biustem
[...]
no wiesz - może jakas marzy;)
Dziewczyny, Zawitkowski się nie nawrócił. on od dawna pisze, że chusty są cacy a nosidła be. On tylko zaczął glośno o tym mowic, bo ma umowe z Bebelulu. On na sobie miał chustę właśnie tej firmy.
ja po raz pierwszy go glosnomówiącego w tym temacie widziałam ;-) - ale szacun dla umiejetnosci wizyjnych - facet byl bardzo przekonywujący , wypadł jak długoletni zwolennik chustowania w tkanych. :thumbs up:
w sumie pewnie wiele marzy :duh:
uscisle wiec: przy karmieniu
w sumie pewnie wiele marzy :duh:
uscisle wiec: przy karmieniu
hihi przepraszam, taki humor mi się włączył:duh:
kasiulka1975
21-10-2009, 11:18
Aniu,cudnie wyszlo-zarowno w materiale jak i na zywo-fryzurka rewelacyjna i dzieci super.Ty kobieto nic sie nie zmieniasz tylko ladniejesz,bylam u Ciebie jak bylas jeszcze w oststniej ciazy i teraz wygladasz jeszcze piekniej!Program ok,tylko ta Pienkowska...ale Zawitkowski rzeczywiscie nawrocony,tylko to trzymanie sie kolyski,ale coz i tak b duzy postep.Brawo Aniu!!!
Gertruda
21-10-2009, 11:20
Wyszło super :) Gratuluję :)
Biedronka
21-10-2009, 11:26
dobra .
udało mi sie nakierowac antene i jako tako odbiór był :lol:
Hanti fajnie wyszło :thumbs up:
maluchy cudne
karmienia nie widziałam ( u mnie strasznie sniezyło ;) )
Szkoda że to nie program Prokopa i Wellman bo było by bardziej na luzie a nie tak jak by ktos tyczke zjadł ( Pieńkowska )
Zawitkowski konkretami odpowiadał .Było jako tako ;)
lepiej niz wcześniej w jego karieze ;)
kejzi co do tekstów że ktoś dla kogoś pracuje i sie nawrócił jest nie ok .
Jakoś tak mi sie neismacznie zrobiło :rolleyes:
Wydaje mi sie że dla pieniędzy nei zmienia sie poglądów jesli chodzi o medycyne .Nawet jesli wspołpracuje z bebelulu ( nie wiem bo nie znam na tyle by wiedzieć ) to za kilka groszy nie stawiał by na szali swojej pozycji medialnej :hmm:
Aniu fajnei było :thumbs up:
Biedronko, ale to jest niesmaczne. Nie mam zamiaru chołubić PZ tylko dlatego, że nie lubi nosidełek tylko chusty. Wg mnie facet jest słaby, wypowiada się np o karmieniu piersią wygadując wielkie bzdury. A to, ze współpracuje z bebelulu to oczywista oczywistość. W dzisiejszym świecie rządzi pieniądz, nie idee. Mnie to zniesmacza,więc o tym mówię.
Kejzi - ale Z. miał na osbie Zarę nie Bebelulu (chyba że tylko mi się wzór Zarowy na tej hcuście ukazywał).
Miał w studio Zare Terracote na sobie :)
byc moze, ja nie widziałam, jesli tak było to byc moze zagalopowalam sie :)
rudziutka
21-10-2009, 11:37
Bardzo fajnie wyszło, tak naturalnie...
Też odniosłam wrażenie, że Pieńkowska i Jagielski jak dwa 'betony' patrzyli na chusty jak na ufo i wcale nie byli przekonani, ale Hanti i P.Z. (i za to mu chwała) wdzięcznie i bez skrępowania mówili swoje.
Ja bym się czuła mocno zdeprymowana.
A karmienia nie zauważyłam :hide:
A pana PZ i tak lubię od zawsze. W każdym razie dla noszenia dzieci robi dość dużo IMO
primka_ak
21-10-2009, 11:42
było super.. i szybka "akcja cyc"... rewelacja!
Można Zawitkowskiego lubić albo nie, nie jest on alfą i omegą bo nikt nie jest ale na pewno jest świetnym fizjoterapeutą i sympatycznym człowiekiem. Nie ważne z kim umowę ma a z kim nie, ważne że osoba będąca dla wielu rodziców ogromnym autorytetem w znanym i lubianym programie powiedziała wisiadłom NIE, a chusto zdecydowane TAK. To jest najważniejsze. I owszem nawrócił się w jednym - nie wsadził dziecka do torby, a do chusty to raz i powiedział, że pionizować można (mimo iż dodał że krótko) to i tak sukces. Dla mnie było super. Zarówno Hanti jak i Pan Zawitkowski!
Dla mnie też było super i uważam, że wyszło wspaniale, zarówno Hanti jak i PZ. Ale moj komentarz dotyczył wylacznie osoby PZ. To wszystko.
hanti, bylo extra!!!
pieknie ci w nowej fryzurze!!!!
a jekie dzieciaki juz duze...chyba dawno ich nie widzialam :hide:
Kinia ewidentnie potrzebowala swojego mikrofonu - duze niedopatrzenie realizatora ;)
pana Z. lubie - medialnie musi byc bardzo ostrozny, w koncu rozni ludzie go sluchaja i czesto stosuja 100% i bezrefleksyjnie uslyszane rady...na zywo jest o wiele - rozsadniejszy i naprawde fajne rzeczy gada i o noszeniu i o opiece nad maluchem (o laktacji z nim nie rozmawialam to sie nie wypowiadam ;) )
pieknie ci w nowej fryzurze!!!!
O co chodzi z tą nową fryzurą :hide:
Super! Gratulacje:lol: Karmienie na wizji bomba, naturalnie! Wkurzyło mnie tylko, że Zawistowski generalnie NIE pionizacji w pierwszych miesiącach i że Pieńkowska tak bała się, że dziecko wypadnie.
eeeee.... to hanti wlosow nie obciela??? - ogladalam jednym okiem (drugim lapalam szalejacego dwulatka :lol::rolleyes:) ale wydawalo mi sie ze mam taka fryzurke jak elf z ramienia?
takie wlosy wywiniete do gory - czy to byly zwiazane wlosy a ja gapa jestem?
tak czy inaczej wygladala swietnie :mrgreen:
scalaczek
21-10-2009, 11:59
Chciałabym z mocą sprostować jedną rzecz:
Paweł nie miał na sobie Bebelulu, bo nie współpracuje z Bebelulu.
Nie ma to, jak wypowiadać autorytarne sądy o sprawach, o których się nie ma pojęcia.
A poza tym to była Zara naturalna, pofarbowana na złotą rybkę.
;)
wszystko pięknie wyszło :)
podziwialiśmy dzieciaki, każde miało coś do powiedzenie, tylko mikrofon był jeden :D
nareszcie coś się zaczyna mówić o chustach :)
eeeee.... to hanti wlosow nie obciela??? - ogladalam jednym okiem (drugim lapalam szalejacego dwulatka :lol::rolleyes:) ale wydawalo mi sie ze mam taka fryzurke jak elf z ramienia?
takie wlosy wywiniete do gory - czy to byly zwiazane wlosy a ja gapa jestem?
tak czy inaczej wygladala swietnie :mrgreen:
A ja nie wiem, ona cały czas jakieś takie ma ;)
Pogubiłam się :duh:
A ktoś nagrał? jeśli tak to będę wdzięczna za zamieszczenie linku. Pewno nie tylko ja :-)
Można Zawitkowskiego lubić albo nie, nie jest on alfą i omegą bo nikt nie jest ale na pewno jest świetnym fizjoterapeutą i sympatycznym człowiekiem. Nie ważne z kim umowę ma a z kim nie, ważne że osoba będąca dla wielu rodziców ogromnym autorytetem w znanym i lubianym programie powiedziała wisiadłom NIE, a chusto zdecydowane TAK. To jest najważniejsze. I owszem nawrócił się w jednym - nie wsadził dziecka do torby, a do chusty to raz i powiedział, że pionizować można (mimo iż dodał że krótko) to i tak sukces. Dla mnie było super. Zarówno Hanti jak i Pan Zawitkowski!
:thumbs up: Święte słowa Dagmaro :)
mama-japonka
21-10-2009, 12:33
pamiętałam, pamiętałam, pamiętałam...i zapomniałam...szukałam jakiejś ikony oddającej stan mojego ducha, ale nie znalazłam:cryy: j.w. błagam o jakieś nagranie!!! Moje usłużne dziecko na reakcję matki, że głupia jestem jak but, odpowiedziało: trzeba było sobie zapisać, mamuś ! o zgrozo!
ufffff jestem :)
duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
Z karmieniem to było zupełna "wpadka". Podróż trwała 1,5 godziny w korkach, mała była zmęczona i głodna. Więc miałam do wyboru, albo reklama wrzasku w chuście, albo dać małej to czego oczekiwała. Wiem że w komentarzach będzie z tego błoto :hide: i naprawdę moim celem nie było świecenie piersią dla przyjemności.
Paweł miał na sobie zarę i myślę sobie że dwie warstwy materiały w chuście tkanej to nie zbrodnia.
No i przede wszystkim mam nadzieję że przekaz był jasny wisiadła do kosza, nosimy w chustach :jupi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i moja "nowa" fryzura dziękuje :P już pół roku się z nią przyjaźnię ;)
hanti karmienie było bomba! jak dla mnie najlepsza reklama tego, że chustomama jest zawsze gotowa odpowiadać na potrzeby dziecka
no, po waszych komentarzach to nie mogę się doczekać aż w necie będzie to można obejrzeć!
A, hanti nic się nie bój- jedni zrobią błoto, inni będą chwalić- pomożemy:ninja:
widać było, że prowadzący mało przygotowani byli:roll:
mnie też Pieńkowska wkurza:twisted:
ale
Prokop to prześmiewca jakich mało, poważne tematy prowadzone przez niego stają się czasem banalne, spłycone i goście wypadają mało wiarygodnie
więc chyba jednak dobrze, że to nie Prokop-Welman prowadzili:roll:
jeszcze raz wielkie:applause::applause::applause:
nie widziałam, ale cieszę się jak wariatka, że kolejne mity runęły!
Aniu brawo!
i czekam na jakąś linkę... ;)
Jak dla mnie bombowo :thumbs up:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i moja "nowa" fryzura dziękuje :P już pół roku się z nią przyjaźnię ;)
a już myślałam, że zgłupiałam ;)
To w takim razie dlaczego tak często widziałam go z logo tej firmy?
Chciałabym z mocą sprostować jedną rzecz:
Paweł nie miał na sobie Bebelulu, bo nie współpracuje z Bebelulu.
Nie ma to, jak wypowiadać autorytarne sądy o sprawach, o których się nie ma pojęcia.
A poza tym to była Zara naturalna, pofarbowana na złotą rybkę.
;)
To w takim razie dlaczego tak często widziałam go z logo tej firmy?
Ja nie jestem pewna ale chyba kiedyś był jakoś zwiazany z nimi, ale juz nie jest jak widać. Ale nie wiem.
Acha, a dlaczego to moja wypowiedź została określona jaka autorytarna a innych dziewczyn nie?
Ja nie jestem pewna ale chyba kiedyś był jakoś zwiazany z nimi, ale juz nie jest jak widać. Ale nie wiem.
No właśnie. Jakiś czas temu był, teraz faktycznie może nie jest. Tylko dlaczego akurat w tym okresie zaczął się pozytywnie o chustach wypowiadać?
Biedronko, ale to jest niesmaczne. Nie mam zamiaru chołubić PZ tylko dlatego, że nie lubi nosidełek tylko chusty. Wg mnie facet jest słaby, wypowiada się np o karmieniu piersią wygadując wielkie bzdury. A to, ze współpracuje z bebelulu to oczywista oczywistość. W dzisiejszym świecie rządzi pieniądz, nie idee. Mnie to zniesmacza,więc o tym mówię.
Twoja oczywista oczywistość już od bardzo dawna nie jest prawdą. warto sprawdzić informacje, które podaje się z taka pewnością:rolleyes:
a PZ jest bardzo sympatycznym i mądrym gościem. lubię go. robi naprawdę wiele dobrego wypowiadając się w mediach. a wiadomo, że informacje dla tv musza byc podane jak w najprostszej formie, żeby trafic do większej liczby odbiorców.
czekam niecierpliwie na materiał w necie. obejrze z przyjemnością:)
No właśnie. Jakiś czas temu był, teraz faktycznie może nie jest. Tylko dlaczego akurat w tym okresie zaczął się pozytywnie o chustach wypowiadać?
ale po co drążyć temat, czy pan Z robi wszystko dla kasy, czy nie?:confused:
dajcie spokój, to wątek hanti! załóżcie sobie oddzielny o sprzedajności lekarzy, czy cuś w tym stylu:twisted:
pamietam że pozytywnie o chustach zaczął się wypowiadać dużo wcześniej, przed jego krótkotrwałą przygodą z bebelulu. wystarczy sprawdzić daty jego wypowiedzi na jego forum gazetowym.
Tak, tak, to właśnie mamy na myśli (niektóre z nas), kiedy piszemy, że PeZet mówi czasem od rzeczy :P
Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?
Mam niedosyt, czemu tak krótko. Karmienie na wizji boskie a mina Jagielskiego - bezcenna :thumbs up:
duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
tez mialam takie wrazenie :) czasem wychodzilo tak, jakby to pan Pawel byl doswiadczonym nosicielem, a znow o to czemu w wisiadle niezdrowo, pytali Ciebie (oczywiscie nie watpie, ze to wiesz)
z karmieniem wyszlo naturalnie, wcale niczym nie swiecilas - niektore foremki nawet nie zauwazyly
PS mam nagrany program, jesli sie dowiem jak, to sprobuje wrzucic
kurcze sorry ale jakie to ma znaczenie? czy to ważne czy i z jaką firmą ktoś jest związany? czy ważne jest to jak się wypowiada o chustonoszeniu i ze popiera i propaguje? zupełnie nie rozumiem tego drążenia:(
załóżmy hipotetycznie że ktoś zaczął pozytywnie wypowiadać się i propagować chustonoszenie po rozpoczęciu współpracy z jakąś firmą chustową to chyba chwała mu za to i tej firmie też - czy źle myślę?:twisted:
hanti a Ty się nie martw niczym - wiesz jacy są ludzie;) skrytykują Ci co zazdroszczą że tak naturalnie macierzyństwo Ci przychodzi i Ci którzy dzieci nie mają, poprą Ci, którym bliska jest rodzina i karmienie piersią... każdy kij ma dwa końce;)
scalaczek
21-10-2009, 13:01
Tak, tak, to właśnie mamy na myśli (niektóre z nas), kiedy piszemy, że PeZet mówi czasem od rzeczy :P
Jak większość ludzi i duża część ekspertów.
Zatem nie należy prostować tych wypowiedzi, jeśli przypadkiem ma się w miarę pewną wiedzę na ten temat?
A pomyśleć, że chodziło mi tylko o to, żeby nie mylono mojej wypieszczonej Zary z Bebelulu (choć i do Bebelulu nic nie mam, ale tu chodzi o EMOCJE ;) ).
;)
do hanti napiszę jak program obejrzę;-) ale i tak jestem pewna że wypadło świetnie!
odynko dobrze prawisz:applause:
dodam jeszcze, że może PZ dobrze miał możliwość obejrzenia chust własnie przy bebelulu i wtedy wciągnął się głębiej w temat?
chwała im za to, a nie nagana:thumbs up:
calineczka
21-10-2009, 13:07
Hanti-Aniu :applause::applause::applause:
A karmienie rewelacja :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
No to wyobrażam sobie Prokopa, jakby nagle taki obrazek ujrzal ;-)-hehheh
carolans
21-10-2009, 13:12
hanti karmienie wypadło rewelacyjnie ;-) bardzo dyskretnie -nawet tutaj dziewczyny pisza ze nie zauwazyły a kto jak kto ale my oglądałysmy bardzo uwaznie :>
nie swieciłas cycem po oczach, bardzo.... uroczo to wyglądało :)