Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cześć wszystkim!

mama-japonka
20-10-2009, 01:20
Cześć!
Od pewnego czasu przyglądam się i wyczytuję wszystko, co piszecie....no i zaowocowało !!! Od 2 miesięcy noszę moją małą (?) w chuście :D
na razie niestety pożyczonej:frown ale już za 4 dni własnej, pierwszej mojej osobistej, wymuskanej i upragnionej:bliss:
no i mam nadzieję, ze nie ostatniej....
Co mogę powiedzieć? Po prostu to lubię :cool: i sama nie wiem, kiedy to się stało, ale jak mam gdzieś wyjść, to po prostu ją wkładam do chusty...tak nawykowo...jak wcześniej do wózka.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za to wszystko, co mogłam i mogę wyczytać i się od Was nauczyć...

buraczanajolka
20-10-2009, 07:52
witaj:))jaka pierwszą zakupiłas?zdaje sie ze po150 postach pojawia sie dostęp do bazarku.wtedy zaczyna sie choroba umysłowa;)ja własnie na nią zapadłam

Jasnie Pani :)
20-10-2009, 08:34
:hello:
milego forumowania :thumbs up:

zdaje sie ze po150 postach pojawia sie dostęp do bazarku.

racja, ale na bazarku chust nie sprzedajemy, tylko na chustostraganie, a on ogolnodostepny ;-)

Biedronka
20-10-2009, 08:44
witaj :hello:

nie ma nic piekniejszego niż uczucie posiadania dziecka przy sercu
cieszcie się tym oboje :)

kulka37
20-10-2009, 09:02
Witaj i chustuj na maxa!

buraczanajolka
20-10-2009, 09:05
:hello:
milego forumowania :thumbs up:

racja, ale na bazarku chust nie sprzedajemy, tylko na chustostraganie, a on ogolnodostepny ;-)
racja.no to mi sie popitoliło.bo ja na chustostraganie od 150 jakos zasiadłam i ...cipieje. i ciebie nowa forumko tez to czeka!!!!:twisted::twisted::twisted:

mama-japonka
20-10-2009, 12:14
Szczerze mówiąc bardzo się tego boję...że jedna (no dobrze, właściwie zakupiłam dwie:mrgreen:) nie wystarczy...póki co przygotowuję męża na finansową ruinę.
A zaczęłam od tkanej Lenny Lamb i ich mei tai...najprawdopodobniej pierwsze spotkanie w niedzielę:lol:
teraz jadę na pożyczonej Bebelulu...

kaka-llina
20-10-2009, 12:18
Witam!! ja też zwariowałam, dobrze że muszę trochę na fundusze poczekać to może trochę ochłonę i nie wydam wszystkiego na raz...
Miłego forumowania

mama-japonka
21-10-2009, 00:38
Dzięki! do usłyszenia jeszcze :-)