Zobacz pełną wersję : Hotslingd adjustable pouch
http://www.hotslings.com/
Ciekawe czy to działa, bo na zdjęciach to i te panie i te dzieci jakieś takie poodchylane.
Mayka1981
19-10-2009, 17:10
W sumie fajny patent, poucha naprawdę ciężko dobrać aby idealnie leżał... - może fotomodelki po prostu źle sobie dopasowały, ze takie wychylone?
Poza tym jakoś tak się robi z automatu - że trzeba się odchylić dla równowagi, ja też się pilnuję co by się nie odchylać jak mam kółkową...
miałam pytać o to właśnie, bo na allegro widziałam. czyli rozumiem, że nikt jeszcze patentu nie przetestował...
wydaje się byc fajnie pomyślane. odniosłam też wrażenie, że pouch na ddemo miał 2 wypełnione krawędzie.
Wykopuje wątek; mysle o zakupie, tylko nie wiem, co to warte. Nie powiem, kusi mnie kolor. Potrzebuje dla chodziaka, na zakupy i inne; na dluzsze trasy ma MT od melkaj i nati tkana. Dzieki za opinie
Wykopuje wątek; mysle o zakupie, tylko nie wiem, co to warte. Nie powiem, kusi mnie kolor. Potrzebuje dla chodziaka, na zakupy i inne; na dluzsze trasy ma MT od melkaj i nati tkana. Dzieki za opinie
Tu są opinie:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603,102811900,102811900,Najnowsza_chusta_Hotsl ings_AP_testy_i_recenzje.html
Nosiłam w tym i nie powiem, nieźle się sprawdzało. Ale dla mnie chusta, niezależnie od rodzaju, musi być miękka i bez tych tam takich różnych duperszwanców, troczków i zatrzasków, to się na zakup nie skusiłam
miałam poucha regulowanego, właśnie sprzedałam bo zbieram na mt, fajnie się nosi, regulacja się przydaje.. zdjęcia są beznadziejne... ale pouch zdaje egzamin :-)
Dzieki serdeczne;
mnie wlasnie troczki niepokoja, czy ta regulacja nie bedzie mi sie wpijac? jestem szczupla bardzo, waze 45 kg :-( i mam 164 cm wzrostu. moze lepiej s-ke po prostu?
hmm, raczej nie powinny, jest tak uszyty, że nie czuć tego, przynajmniej ja nie czuła :-) ale jestem większa niż ty i mam trochę ciała :->
Dzieki Dziewczyny,
niestety nie podziele sie moimi wrazeniami, bo doszlam do wniosku, ze skonczy sie na pouchu klasycznym, glownie z powodu zwisajacych troczkow. w kolkowej mi z 1,5m materialu dynda. Poza tym moj Trolinek woli dreptac, to nie bede eksperymentowac.
pozdrawiam wszystkie Panie
szarlottka
11-03-2010, 22:03
Ja aktualnie mam tego poucha w testach. Po maksymalnym dociągnięciu troczków, pouch jest dla mnie za duży :( Przetestuję jeszcze na kurtkę, może wtedy da radę. Krawędzie ma miękko wyściełane i to jest fajne. Regulacja nie wpija się :) Pomysł ciekawy, ale u mnie niesprawdza się..