Zobacz pełną wersję : Chusty w konkursie Superprodukt miesięcznika "Mam Dziecko"
Właśnie sobie przeglądam listopadowy numer "Mam dziecko", a w tam akurat ogłaszają, że rozpoczyna się VII edycja konkursu SUPERPRODUKT 2009. Wśród pretendentów do nagrody są żakardowe chusty Nati, chusty Red Castle i wiązane Womar (niestety, wisiadło Womar też startuje). Już wiem jak będę głosować. :lol:
dankin-82
17-10-2009, 11:33
no wybór dośc prosty ;)
ekspreskawowy
17-10-2009, 11:34
hehe dla Natek żadna konkurencja :mrgreen:
No to co dziewczyny?? Głosujmy wszystkie jak tu jesteśmy, coby jedyna słuszna opcja wygrała ten konkurs!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No ba!
(napisała siedząc z dzieciem zawiązanym w Nati Sunset:ninja:)
Dziewczyny! Jakie wy fajne jesteście! tak bardzo przypominacie mi mnie sprzed ponad roku! Też tak żyłam chustami, noszeniem i tą całą otoczką! teraz dziecko mi wyrosło, poszłam do pracy i jakoś tak się oddaliłam. Wy obudziłyście we mnie tego ducha na nowo, chociaż troszę! idę wyciągnąć wełenkę z szafy, wrzucę Manię na plecy, a co :D
To nył Ot
a co do głosowania to wiadomo przecież na kogo:D
no wybór dośc prosty ;)
no pewnie :)
a przez net gdzies mozna zaglosowac?
ale żenada z womarami wisiadlami, buuu
Jako dumna posiadaczka Nati wiadomo na co zag losuję :lol:
Mayka1981
17-10-2009, 18:29
przez net prędziuchno nie znalazłam, chyba kupię w poniedziałek co by móc zagłosować :thumbs up:
Możecie podać dane aby zagłosować?
Tzn kod i nr telefonu na który wysłać smsa?:D
Mam nadzieje że tak mozna?:roll:
Edit:
Chyba można,na pewnej stronie też jest podany:wink:
http://www.brioko.pl/blog/wydarzenia/nominacja-do-nagrody-superprodukt-2009.html
Marza, wydaje mi się, że wolno podać.
Morepig, nie ma możliwości głosowania przez net. Wśród osób, które zagłosują będą losowane nagrody w postaci kompletów garnków, a więc organizatorzy muszą na nagrody zarobić. :wink:
Chusty startują w kategorii "Akcesoria dla dzieci i rodziców - dla najmłodszych". To taka kategoria gdzie jest wszystko co nie pasowało do pozostałych, począwszy od nocników, poprzez szelki, śpiworki, smoczki, lampki, przytulanki, termometry, aż do krzesełek i wanienek.
Głosuje się SMS-owo do 3 listopada. Trzeba wysłać na nr 7265 SMS o treści MD.SP.nr wybranego produktu.
Nati ma numer 180
Teraz dokładniej przejrzałam całą kategorię i dopatrzyłam się, że startuje też Bebelulu z nr 177
Aha, oprócz nosidełka Womar jest też nosidełko Infant. Tak więc w sumie startują cztery firmy produkujące chusty i dwie z nosidełkami.
erithacus
18-10-2009, 10:44
"Dziecko" tez ma jakiś plebiscyt, tylko nie widzę produktów do wyboru.
http://www.edziecko.pl/zakupy/0,99508.html
Może można wybierać własny. Tylko wtedy może ustalmy, na co głosować, żeby głosy nam się nie rozmyły.
a ja właśnie wyczytałam, że jednym z grudniowych tematów numeru ("Dziecka" oczywiście) będzie chustonoszenie :) "kurs noszenia niemowlęcia-czyli chusta wciąż modna", chyba kupię z ciekawości...
Ja, jako że też mam Nati, będę głosować takoż :P
A dziecko chyba też kupię z ciekawości...