Zobacz pełną wersję : Lala do nauki wiazania
gdzie mozna kupic? ile kosztuje i czemu tak drogo? :ninja:
garlicgirl
14-10-2009, 14:03
zapytaj annęmamęaleksa bo ostatnio z nią o tym rozmawiałam.
jeśli dobrze pamiętam coś koło 100 ojro ;)
dzieki zapytam :)
cena kosmiczna :roll:
Mayka1981
14-10-2009, 16:47
eee tam... przejdź się do jakiegoś większego dziecięcego na pewno coś znajdziesz... ja miałam w swoich czasach dziecięcych taką lalę z gumowymi kończynami i główką i wacianym korpusem - coś takiego w dalszym ciągu powinno być do kupienia...
u nas położne miały do prowadzenia pokazów przewijania etc... może to nie są takie całkiem specjalistyczne? i nie sądzę, żeby kupiły 5 lalek po 100ojro każda:roll: moge poszukać namiarów jakby co (na położne...)
Gosiu,a na allegro szukałaś?
Podane są zwykle wymiary i info czy plastikowe czy częściowo miękkie:wink:
A najlepiej jak bedzzie miala nózki gumowe tylko od kolanek wtedy ładnie robi zabke wiem bo mam taka
Dziewczyny radziły ze najlepszy do obciazenia jest piasek do papugi potwierdzam u Mnie sprawdził sie rewelacyjnie
Jak obciażysz to lalka osiada w chuscie jak dziecko i łatwiej pokazac wiazania na takiej lekkiej ciezko ;-)
Na poczatek wystarczy ;-)
no wlasnie taka mam, zwykla :)
ale jakas mala mi sie wydaje, jeszcze musze ja dociazyc :ninja:
dzieki za rady :)
ja ostatnio kupiłam sobie zwykłą lalkę .. na allegro taką samą z twarzy jak moja super profesjonalna za ponad 100 eur
Obciążyłam i wypchałam.. trochę z tym problemu było - no i żabka nie jest w 100% idealna, ale jako pomoc dodatkowa się przydaje :)
dzieki :)
no wlasnie nie wiem jak z tymi kolankami i zabka bedzie, bo jak probowalam wiazac to jakos mi zle sie ukladalo ;)
ale lala jeszcze jest lekka :)
Patrzcie, ja nie słyszałam o patencie "piaskowym" !
Ja moją zwykłą lalkę obciążyłam kamieniami (otoczkami, które starszak kiedyś zbierał w rzekach górskich) poowijanymi w gałganki. Jest niezła:)
A nóżki ma już trochę w opłakanym stanie;) Przez moje demonstrowanie "ropuchy" czyli jak NIE wygląda żabka :hide:.
monika999
14-10-2009, 19:01
ale cena za lalke:( ja mam zabawke duza pluszowa żabę Monikę z nozkami szeroko rozstawionymi, idealna do nauki wiazania:)
aaaaa ostatnio rozmawialam w bujane i oni moga lalki "profesjonalne" sprowadzic... co i jak nie wiem bo przy okazji kupna hamaka gadalam ale mozna do nich maila wystosowac :)
ja ostatnio kupiłam sobie zwykłą lalkę .. na allegro taką samą z twarzy jak moja super profesjonalna za ponad 100 eur
Obciążyłam i wypchałam.. trochę z tym problemu było - no i żabka nie jest w 100% idealna, ale jako pomoc dodatkowa się przydaje :)
aga podziel sie linkiem do aukcji ;-)
poszukam
Kupiłam ja i Marysia .. nie wiem czy jeszcze sa ale zaskoczyła mnie twarz tej lalki i dlateko zanabyłam ;) korpus tej lali odbiega dalece od tej profesjonalnej no i waga również, ale jako suuuper dodatkowa lalka się przydaje.. na allegro jako lalka - niemowlę była.