PDA

Zobacz pełną wersję : Indio flamingo do Was leci!--------->>iwonams

Strony : 1 [2] 3 4 5 6 7

polaquinha
26-08-2008, 10:18
dostalam dziekuje :)

Genowefa
26-08-2008, 10:59
ojaa :D ale fajnie :D to ustalcie jak chcecie zrobić :) Mnie obojętnie kiedy, wszystko lepsze niż za 8 miechów 8)) :D

polaquinha
26-08-2008, 11:02
Monika, to moze umowmy sie na miescie -jak tylko dostane chuste to dam Ci tutaj znac i umowimy sie na ten sam lun na nastepny dzien, ok?
Pozdrawiam,
Paula

Genowefa
26-08-2008, 11:22
Pola, ok :kiss: :bliss:

monjan
01-09-2008, 08:44
cip cip cip ptaszyno:)chodz do mnie

Ilonsa
01-09-2008, 08:51
anaga
polaquinha
monjan
remgall
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
Monetete
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa

ja też chcę:)

nella
01-09-2008, 09:03
To i ja bym chętnie popróbowała :oops:
anaga
polaquinha
monjan
remgall
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
Monetete
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella

Genowefa
01-09-2008, 11:42
lista:

polaquinha
monjan
remgall
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
Monetete
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella

Hej, melduję, iż korzystając z tego, iż ptak znalazł się w tym samym mieście w którym mieszka Polaquinha i ja :) kochana Pola użyczyła mi swojego czasu na ptaka. I ja wyślę od razu do monjan :) ;) -Pola przekaże mi adres ;)

W związku z tym wypisuje się z listy oczekujących, czyli kolejka zmniejsza się o jedną osobę- mnie i wygląda tak:

AKTUALNA LISTA

Monetete -> wysyłka do monjan :)
monjan
remgall
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella

ps. :) jest założony wątek z recenzją ptaka ?? , bo bym chciała stosowny komentarz uczynić :)

Genowefa
01-09-2008, 16:02
No dobra, piszę tutaj recenzję, bo się powstrzymać nie mogę :) Porobiłam fotki ale teraz z laptopa korzystam i z telefonicznego łącza, więc wszystko chodzi jak po grudzie.. dlatego nie wrzucam, jak ktoś będzie chciał, to wrzucę później.

Od 4,5 mies. noszę się w storczach, to pierwszy didek jakiego miałam okazję wypróbować w akcji i moje odczucia takie:

1. Pierwsze wrażenia wizualne:
flaming podobnie mięsisty jak inka (storcz),
podobnie obszyty
podobnie obcięte końce
podobnie flanelkowaty po złamaniu
jednak storcz bardziej szorstki i tępy od flaminga
(flaming rzeczywiście jest jak kocyk)

ale kolor mi się nie podobał :P :) storcz, zwłaszcza kochana inka, jest taka.. hipisowska :D wyrazista, a flaming przy niej przypominał mi kaszkę z mleczkiem.. :oops: 8)) ;) :)

2. potem było motanie i wielki, ogromniasty opad szczęki z równoczesnym zachwytem...

ptak jest "szczuplejszy'' co na początku (na etapie wizualnym) wydawało mi się jego minusem, bo mam zwyczaj zawijania obu krawędzi w storczu ale przy motaniu bajka

- flaming nie ma tyyyyyle materiału, jest jak szmatka jak się ja weźmie, to wszystko mieści się elegancko w jednej dłoni (to dzięki jego szczupłości właśnie)

- dociąganie naprawdę REWELACYJNE, o wiele lepsze niż w storczu..
ptaszysko samo się mota poprostu. Strocz jest pod tym względem bardzo pracochłonny i nie wyabcza błędów, przy flamingu :shock: jak pojechałam ze 'storczowym dociąganiem', to o mało dziecka nie zgniotłam :lol:

- wspaniale trzyma dziecko, mały w ogóle nie opada (przy storczu jednak troszkę tak :( )

- węzełek mniamniuśny, malutki, mniejszy..

- przy dłuższym noszeniu nie bolą tak ramiona i mięśnie karku, fajnie się nosi

- po raz pierwszy zamotałam sama, samiuteńka plecaczek :shock:, a dociąganie plecaczka we flamingu było jak poezja..

i właśnie ten plecczek zadecydował, że jakąś godzinę temu zamówiłam ptaszysko u Petisu... z farbką naturalnie :D

a i bym zapomniała o instrukcji- dla niej samej warto chyba kupić didka :lol: a potem samą chustę sprzedać :D a instrukcję zostawić :D instrukcja świetna, poręczna, fajna książeczka, wiązania na jednej stronie, wszystko wyjaśnione, przejrzyście, bardzo mi się podoba :)

podsumowanie:
ale żeby nie było, że jedna chusta jest lepsza od drugiej.. napiszę tak:

obie mają plusy i minusy

storch ma charakter :) jest piękny, szeroki -co jest dobre dla maluszków i przede wszystkim zauważyłam, że o wiele wolniej się niszczy.. storch przy ptaku wygląda jak nowy. Storcze są na prawdę strong :D nie do zdarcia, masywne, długo będą się odwdzięczały :)
minusem jest to, iż jest pracochłonny i wymagający przy użytkowaniu. Zasada jest taka jak przy żakardach: jak się zamotasz, tak poniesie

flaming na odwrót- motanie dla leniwych :D bo sam się mota :) i nic nie trzeba poprawiać przy dłuższym noszeniu, genialne dociąganie, poprostu rewelacyjne- do moich nieudolnych i wciąż ćwiczonych plecaczków jest to wybawienie- "pociągamy za sznureczki" i dziecko unosi się do góry, na odpowiednią wysokość , po czym dociągamy by dobrze przylegało, zawiązujemy w malusieńki supełeczek, bajka :) Minus dla mnie to.. kolor ale o gustach się nie dyskutuje :) w końcu od czegoś są farbki, poza tym widzę że szmacieje (tzn porównując do storcha) i szerokość- teraz jest ok ale dla maluszka lepszy storczyk, albo coś podobnie jak on szerokiego, bo jest z czego zrobić "rogale"

W woli wyjaśnienia, napisałam takie porównanie, bo mam doświadczenie jedynie ze storczami i na tym bazowałam/ miałam punkt odniesienia, a chyba powinnam napisać dla wszystkich mam na jakiej podstawie oceniałam flaminga :)

a że to forum o chustach właśnie, gdzie się o nich dyskutuje, to pomyslałam, że może ktoś chciałby wiedzieć, mieć takie porównanie :)

ja w tej chwili zaopatrzę się i w storcha i w didka ale sprawa z dociąganiem dała mi do myślenia, dlatego będę poszukiwała chusty z 'gabarytem' storcha ale z lepszym dociąganiem.. żebym miała taką chustę na stanie dla kolejnego mojego chuścioszka :)

i to wszystko, dziękuję 8)) :D

i dziękuję, że miałam możliwość przetestowania chusty :)

lalika
01-09-2008, 17:06
Dzięki za ten opis wyrazisty. Mój flaming ciągle w pudełku, bo nie mam śmiałości go łamać, póki nie wrocę do domu z synkiem żywym, zdrowym i donoszonym :oops: To jest jedyne moje ustępstwo wobec przesądów niekupowania rzeczy dla dziecka, zanim się nie urodzi. Na razie łamię Nati na krześle (słuzy jako siedzisko) i dzisiaj zamówiłam 2 elastyczne u Gabi...a flaming sobie poczeka, aż go będę umiała docenić :)

kamuszyca
01-09-2008, 18:06
Kurcze, patrząc na moje miejsce w kolejce, dostanę ptaka za ok. 17 miesięcy 3 tygodnie i 2 dni...
A czytając te wszystkie zachwyty nad indio, a teraz Twoją recenzję, Monetete, muszę go po prostu mieć... I biję się z myślami - mam ochotę kupić natychmiast :twisted: A dopiero co (dzisiaj) przyszła do mnie Manduca, więc budżecik kuleje... Co tu zrobić :roll:
Idę to przemyśleć 8))

podjuszanka
01-09-2008, 22:35
Monetete który kolor farbki zamówiłaś do flamingo?

Jesli chodzi o fotki, to ja jestem żywo zainteresowana :)

Genowefa
03-09-2008, 12:45
Monetete który kolor farbki zamówiłaś do flamingo?

Jesli chodzi o fotki, to ja jestem żywo zainteresowana :)

Burgund :) zastanawiałam się jeszcze nad (chyba tak się to nazywa) brown rose ale tak ostrożnie się zastanawiałam, bo mam chlopaka ;) , zresztą okazało się ich brakować więc samo się wybrało, że burgund :) - to taki zgaszony, ciepłejszy fiolet :)

A w ogóle powinnam napisać, że WCZORAJ PTeZYSKO POLECIAŁO DO MONJAN :) priorytetem, więc powinno szybciutko dojść :)

Genowefa
03-09-2008, 13:06
Kurcze, patrząc na moje miejsce w kolejce, dostanę ptaka za ok. 17 miesięcy 3 tygodnie i 2 dni...
A czytając te wszystkie zachwyty nad indio, a teraz Twoją recenzję, Monetete, muszę go po prostu mieć... I biję się z myślami - mam ochotę kupić natychmiast :twisted: A dopiero co (dzisiaj) przyszła do mnie Manduca, więc budżecik kuleje... Co tu zrobić :roll:
Idę to przemyśleć 8))

wiesz co :) tylko ten był mocno eksploatowany, więc podchodzę do nowiusieńkiego z dystansem, tzn jestem przygotowana na to, że może być troszkę inny w użytkowaniu na początku ale za to wiem jaki będzie efekt po niedługim czasie :) więc nie krzycz na mnie jak kupisz nowego, że nie jest taki jak w opisie :D ;)

dwa, że jak już pisałam to pierwszy indio jakiego testowałam, nosiłam, macałam i w ogóle i jestem bardzo ale to bardzo mile zaskoczona.. do tego stopnia, że mam już opory przed założeniem storcza :( przekochanego.. :( niestety mały już mi w nim osiada, odchyla i bolą mnie ramiona, kark.. a to indio.. było niczym balsam na moje strapione barki 8)) :) ciekawa jestem jakie są inne indio- z domieszkami. Może się okazać, że to z domieszkami są jeszcze lepsze (i te co je mają śmieją się nad moją recenzją ptaka ;), chociaż trudno jest mi to wyobrazić :D jakie może być lepsze :) krążą legendy o konopiach, które mają niesamowite właściwości zdejmowania ciężaru dziecka i przymurowywania go do noszącego :D dlatego poluje na takie konopie :( bo przy moim 7mio kilowym synu teraz najważniejszy jest dla mnie komfort noszenia :)

i trzy, a gdzie mieszkasz :D? może da rade się umówić z jakąś mamą z tego samego miasta, żebyś chociaż sięraz zamotała w niego :) jeśli jesteś z Łodzi, to mogę Ci użyczyć mojego ptaka ale przyjdzie nowy, "niewymęczony" jak tamten, więc wrażenia mogą być inne. :)

acha i podczas prasowania jednak poczułam, że indio bardziej flanelkowate od złamanego storcza, lżejsze ale też zauważyłam w dwóch miejscach lekko zaciągnięte niteczki i w jednym taką kuleczkę :) wszystko to na tych białych wzorkach- maluśkich białych rombach, bo tam nittki za długie są według mnie 8)) narażone na zachaczenia :) 8))

Mag
03-09-2008, 13:27
jedyne co napiszę,że jedno pranie jakiegokolwiek indio bawełnianego limitowanego i miękkie jak sam znoszony flaming :D

Genowefa
03-09-2008, 13:33
jedyne co napiszę,że jedno pranie jakiegokolwiek indio bawełnianego limitowanego i miękkie jak sam znoszony flaming :D

to dobrze 8))

Mag
03-09-2008, 13:42
no dobra, dodam jeszcze,że mam do pistacji kaszmir i miałam konopie-jak lubi się nakrochmalony obrus, który trzeba ostro łamać (a to niełatwe) ale za to ma się świetnie noszącą chustę, to powinno się wybrać konopie.
i jeszcze że pistacja mi stwardniała jak doktnęłam wełny, znaczy kaszmiru, a myślałam że to najmiększe chusty- limitowana bawełna didka.
kaszmir jest najmiększy na świecie i jak się go weźmie w łapy to potem każda chusta jest twardsza.

monjan
03-09-2008, 20:36
flaming doleciał do Lublina, w poniedziałek wysyłam dalej
remgall proszę o adres, jak sie nie zgłosi-nastepna!!

Genowefa
06-09-2008, 09:48
No dobra to wrzucam całą dokumentację zdjęciową flaminga :)

Oto wszelakie zdjęcia w akcji pobytu ptaszyska u nas :)

http://p.benc.pl/gallery/412/10/8/8/3464.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/2/14/14/3466.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/7/13/7/3467.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/1/5/12/3468.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/2/1/14/3469.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/7/16/11/3470.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/15/14/3/3471.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/1/20/3/3472.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/4/21/8/3474.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/8/19/14/3475.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/2/1/7/3476.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/6/22/15/3477.jpg

http://p.benc.pl/gallery/412/18/2/9/3479.jpg

Ptaszysko pięknie wyszło :) aż zastanawiam się czy go takiego... różowego nie zostawić... :hmm:

Mag
06-09-2008, 10:05
śliczne masz włosy i na drugim zdjęciu od góry jak ptak rozkładasz skrzydła :lol:
fajnie to wygląda :D

Genowefa
06-09-2008, 13:50
śliczne masz włosy i na drugim zdjęciu od góry jak ptak rozkładasz skrzydła :lol:
fajnie to wygląda :D

I tak właśnie miało być :D 8)) - taki ptak.. 8)) z flaminga :) a włosy.. :lol: takie wiszące strąki, z rozdwojonymi końcówkami.. ;)

ale nie o tym chciałam.. :D 8)) 8))

Doleciał dziś do mnie ptak zamówiony u Petisu :D i przymierzam się do farbnięcia, bo farbka tyż jest :)

Nowy jest inny- jest flanelkowaty ale taki.... syntetyczny :) w dotyku ale to nic ;) idę wyprać to cudo...
w ogóle taki piękny dziś dzień mam, bo moje urodziny i 5 min temu moje kochanie przyniosło mi wieelki bukiet najpiękniejszych róż... :shock: siedzę w otępieniu i muszę czmychnąć, bo tak głupio teraz przed kompem siedzieć :D see you 8)) I'll be back 8)) 8))

polaquinha
06-09-2008, 20:13
:D dziekuje za mozliwosc oblukania flaminga :D

niestety nie nosilismy sie z Manu bo nie jestem taka himenka i raczej bym sobie nie dala go teraz na dluzej na plecy wpakowac 8))
Natomiast ptak urzekl mnie swoja cuuudowna miekkoscia i waskoscia!
Mysle ze to cudny wybor dla bardzo malego maluszka -czyli wiem juz o czym marze skrycie (no ok -oprocz kilku innych chust :roll: :roll: )
Ptak ten podbil moje serce!
Moniko, dziekuje za tak wyczerpujacy opis! I za idealne i plynne "przechwycenie" :lool:

Genowefa
10-09-2008, 13:36
Moniko, dziekuje za tak wyczerpujacy opis! I za idealne i plynne "przechwycenie" :lool:

zawsze do usług :D polecam się na przyszłość 8)) :lool:

~*~
a w ogóle chciałam napisać jeszcze o flamingu... :lool:

że rzeczywiście po pierwszym praniu był taki sam jak tamten testowy po tysiącach praniach :D nie czułam różnicy :D tzn był tak samo miękki, flanelkowaty, jak milusi kocyk :D więc jednak, to wszystko co słyszałam, to najprawdziwsza prawda :D kocham tę chustę!!!!! :D

no i polubiłyśmy się w oryginalnym kolorze :lol: fajnie wygląda do jasnych rzeczy- robi się wtedy tak milusio- pastelowo :D na początku miałam opory, bo noszę chłopaka ale jak go ubiorę w niebieskie rzeczy, to widać, że to chłopak 8)) i jest ok a chusta do mnie pasuje 8)) tak sobie to tłumaczę :D no i zwyczajnie boje się ją farbnąć i już nawet nie chce :D ja chyba oszalałam :lol: 8)) może ta farba poczeka na konopie, bo podobno są jak bandaż.. 8)) no i jeszcze tego ptaka nie chcę jednak farbować bo mi się podobają takie indio dwukolorowe właśnie :)

Mag
10-09-2008, 13:40
nie farbuj-czasem farba utwardza chustę,poza tym flaming pasuje do granatowych dżinów i ciemnych koszulek, sprawdź. :D

Genowefa
10-09-2008, 14:08
wiem, wiem :D do dżinsów i wszystkiego w odcieniach fioletu, a przy białym sweterku tak milusio jest. Wczoraj u nas padało i szaro buro na świecie było i wyszliśmy we flamingu, mały miał czapkę i ubranko w pastelowym niebieskim (taki typowo niemowlęcy), flaming, taki pastelowy róż (też taki.. niemowlęcy :D ) ja biały sweterek narzuciłam i było nam tak miluuusio a spoza parasola kropił sobie deszczyk, pomyślałam, że biała parasolka by pasowała i zamówiłam :shock: 8)) oszalałam ale ta chusta na prawdę bardzo fajnie nastraja :)
poza tym dopadło mnie jeszcze jedno uzależnienie zakupowe :roll: ale niechustowe ;)

agatkie
10-09-2008, 14:27
pomyślałam, że biała parasolka by pasowała i zamówiłam :shock: 8)) oszalałam ale ta chusta na prawdę bardzo fajnie nastraja :)

Też tak masz? :oops: ja stwierdziłam, że jakąś zieloną muszę sobie kupić parasolkę, bo do kółkowej papryczki nie mam żadnej... a do wszystkich innych mam pod kolor :oops:

Genowefa
10-09-2008, 14:39
pomyślałam, że biała parasolka by pasowała i zamówiłam :shock: 8)) oszalałam ale ta chusta na prawdę bardzo fajnie nastraja :)

Też tak masz? :oops: ja stwierdziłam, że jakąś zieloną muszę sobie kupić parasolkę, bo do kółkowej papryczki nie mam żadnej... a do wszystkich innych mam pod kolor :oops:

o kurcze.. :D ale jesteśmy zbzikowane 8)) :D ja w ogóle stwierdziłam, że jak się jesień zbliża i w ogóle deszczowe dni, to już dość tych czarnych parasoli i potrzebuje czegoś optymistycznego, a biała parasolka do tego idealna- tak mnie właśnie flaming natchnął 8)) (on sam jest biały z jasnym różem, pewnie będzie to pięknie wyglądać, a zwłaszcza dla małego jak będzie pod takim parasolem i w tej chuście :) ) Mały będzie się cieszył :D Doczekać się już deszczu nie mogę :D

monjan
11-09-2008, 08:41
remgall
wczorja rano chusta poszła priorytetem, powinna być dziś u Ciebie, daj znać jak dojdzie

moje refleksje-sliczna, miękka, kolor mniam, przy kolejnym chusciochu chcę indio!!!bo teraz nawet nie dał się zamotać...ale za to inni chustorodzice skorzystali, bo wziełam ją na spotkanie

anika
11-09-2008, 14:35
chusty jeszcze u mnie jeszcze niet, jak przyjdzie dam znac :)

anika
11-09-2008, 23:36
Flaming szczesliwie dolecial do mnie, faktycznie jest super mieciutki, mozna sie zakochac :wink:

przy okazji prosze maleństwo2205 o adres do dalszej wysylki.

Tymianka
12-09-2008, 13:23
Monetete - dzięki za dokładne porównanie Inki z Flamingiem - ja mam właśnie Inkę i myślę o kupie Indio.

Na testową chustę jeszcze trochę poczekam...

anika
16-09-2008, 14:15
Poslalam wczoraj flaminga do maleństwo2205.
Szkoda mi, ze juz polecial :(, byl taki przyjemny i mieciutki, co prawda kolor mial niekoniecznie moj, ale to zwykle daje sie naprawic :lol: Bardzo podobal mi sie sposob wykonczenia tej chusty: konce byly niezbyt mocno sciete (45% to wg mnie za duzo), a podwiniecie prawie niewyczuwalne. Zaskoczylo mnie jedynie to, ze flaming jest troszke szerszy od mojego vatanaia, do tej pory bylam pewna, ze najwezsze chusty to wlasnie indio :oops:. No i oczywiscie to co najwazniejsze bardzo fajnie mi sie flaminga wiazalo.

To my we flamingu, troche sobie glowe obcielam , ale tak to jest jak sie nie ma fotografa w poblizu... ani odpowiednio duzego lustra...
http://images23.fotosik.pl/274/74f10f1a3b24e1a0.jpg

Tak sie jeszcze zastanawiam... czy flaming ma luzniejszy splot niz inne indio? te inne ktore kiedystam widzialam nie mialy tak luznego splotu i w dotyku byly jak tarka :roll:
PS. sorki za brak ogonkow, ale nie mam natchnienia zeby je zrobic...

ladybird
16-09-2008, 14:39
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella

Skopiowałam aktualną listę, żeby nie było trza daleko szukać :) Oj, ale ja to się chyba nigdy nie doczekam... :(

Mag
16-09-2008, 16:35
Remgall-limitowana bawełna indio ma luźniejszy splot,nie tylko flaming.

Tymianka
16-09-2008, 16:40
A jakie to ma praktyczne znaczenie, że splot jest luźniejszy?

Mag
16-09-2008, 16:42
jest przewiewna

jujama
19-09-2008, 18:13
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
magdalena25

Dagmara
19-09-2008, 18:14
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
magdalena25
Dagmara

anika
19-09-2008, 22:31
limitowana bawełna indio ma luźniejszy splot,nie tylko flaming
a czy w porównaniu do regularnej wersji nie traci czasem na nośności?

maleństwo2205 dotarła już chusta do Ciebie? powinna już dotrzeć, w końcu to priorytet był...

kerry1
20-09-2008, 14:02
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
magdalena25
Dagmara
kerry1

basik
23-09-2008, 14:40
maleństwo2205
beotia
agatkie
joawoj
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
magdalena25
Dagmara
kerry1
basik

goska@
25-09-2008, 13:25
Jak sie sprawy maja ??: chyba chusta powinna byc juz u beotia a jak jest naprawde???

hmmm tak sobie teraz l;icze i wychodzi na to ze najdłuzej chuste testuje poczta heheh

Bo odkad sie zapisałam do kolejki chuste miało
19 osob co powinno dac jakies 57dni:) oczywiscie bez przesyłki
a w praktyce mineło 130 dni oj ta poczta :(
zostało w kolejce przedemna jakies 22 osoby czyli kolejne 130 dni,czyli na luty bedzie mam nadzieje ze zdaze jeszcze ponosic moja luske hehehe
taki bilansik mały:):)

Beotia
27-09-2008, 13:09
Jest, jest, dotarła wczoraj po południu :)

nella
29-09-2008, 19:47
Jak sie sprawy maja ??: chyba chusta powinna byc juz u beotia a jak jest naprawde???

hmmm tak sobie teraz l;icze i wychodzi na to ze najdłuzej chuste testuje poczta heheh

Bo odkad sie zapisałam do kolejki chuste miało
19 osob co powinno dac jakies 57dni:) oczywiscie bez przesyłki
a w praktyce mineło 130 dni oj ta poczta :(
zostało w kolejce przedemna jakies 22 osoby czyli kolejne 130 dni,czyli na luty bedzie mam nadzieje ze zdaze jeszcze ponosic moja luske hehehe
taki bilansik mały:):)oj a święta - myslę że powinnaś kolejne 30 dni doliczyć :roll:

goska@
30-09-2008, 07:23
No faktycznie nie pomyslałam o tym chyba trzeba sie postarac o nowego chuscioszka :baby: :wink: :wink: :wink: :wink:

solve
03-10-2008, 10:29
jak ten flaming wolno lata :(

może dlatego, że tak bardzo nie mogę się go doczekać?
ach, jaka jestem ciekawa tegj chusty

nigdy nie macałam żadnego indio, a chciałabym bardzo, ach bardzo ;)

Genowefa
03-10-2008, 10:50

hmm Solve, a w którym mieście mieszkasz? 8))

solve
05-10-2008, 10:52

Monetete mieszkam na wsi, na Kaszubach ;)

pewnie dlatego ten piękny ptak tak dłuuuugo do mnie leci ;)

Genowefa
05-10-2008, 13:00

Monetete mieszkam na wsi, na Kaszubach ;)

pewnie dlatego ten piękny ptak tak dłuuuugo do mnie leci ;)

kurcze.. :hmm: bo jakbyś niedaleko łódzkiego, to bym Ci pokazała flaminga ;)

solve
07-10-2008, 08:04

:evil: kurcze dlaczego nie mieszkam w Łodzi &%#*&#@$#

:lol:

Genowefa
07-10-2008, 11:00

:evil: kurcze dlaczego nie mieszkam w Łodzi &%#*&#@$#

:lol:

hmm wiesz co, mogę Ci tylko powiedzieć, że indio są tysiąc razy bardziej miękkie niż reszta chust :hide: są cudowne.. nie umiem tego porównać do niczego z materiałów :hmm: -indio są takie 'lejące' wręcz jak chusty elastyczne :) a są tkane i to jest niesamowite, super się dociągają i te romby wyglądają jak arcydzieło :)

jeśli się zastanawiasz nad kupnem, to zaufaj mi, zaryzykuj i po prostu kup, jak Ci się nie spodoba, co absolutnie jest niemożliwe, to najwyżej sprzedasz :) tutaj w minutę znajdziesz chętnych :)

co do wyboru, to moje spostrzeżenia są takie, że przy cięższych dzieciach lepsze są z domieszkami, bo tak 'przymurowują' dziecko do noszącego, lepiej noszą ;)

to tyle na odległość ;) jak coś, to pytaj ;)

agatkie
07-10-2008, 12:13
Czy flaming już do mnie leci? Czy jeszcze nie? Dajcie jakiś znak z jego podróży.

goska@
07-10-2008, 12:20
Czy flaming już do mnie leci? Czy jeszcze nie? Dajcie jakiś znak z jego podróży.

powinien ale jak jest naprawde to tylko >Beotia wie :D :D :D :D

pchliczek
09-10-2008, 11:29
hmm skoro są trzy dni na testowanie to już dawno powinna być chusta u Agatkie :shock: właściwie to nawet u następnej osoby bo od 26.10 trochę czasu już mineło

agatkie
09-10-2008, 15:33
Dotarło ptaszysko :) I jest piękne!!!!!!

agatkie
10-10-2008, 20:52
Ach i po cóż było mi to testowanie? Na indio zachorowałam. Znacie pewno tę chorobę... objaw dominujący to oglądanie wszelkich możliwych zdjęć, częste wizyty wirtualne w sklepie Petisu i tęskne spoglądanie na leżącego obok flaminga. Do tego dochodzi niekontrolowane głaskanie ptaszyska ilekroć koło niego przechodzę... Oj... Próbuję się leczyć, że to może niekoniecznie taki różowy dla mnie... ale kurcze .... ładnie mi w nim. Już doczytałam, że indio z czystej bawełny niekoniecznie dla takich dużych dzieci jak moja, ale cóż z tego skoro i w tej czystej bawełnie mi wygodnie... Przede wszystkim podbił serce moje łatwością z jaką dał zamotać się w plecaczek.

Ach, chyba muszę się zacząć wirtualnie uśmiechać do Petisu co by umożliwiła mi wstawienie do mojego sklepu Indio... :love:

Joawoj zrezygnowała z testowania. Do sunny102 napisałam pw, ale na razie brak odpowiedzi a ostatni post na forum popełniła w lipcu, więc mal-gosia podeślij na wszelki wypadek od razu adres. W poniedziałek chcę wysłać ptaszysko dalej niech zaraża miłością do indio.

Genowefa
10-10-2008, 22:47
Agatkie, Agatkie :) a jak Ci mówiłam na warsztatach że Ci w nim ładnie, to nie wierzyłaś.. 8))

Genowefa
10-10-2008, 22:48
jak coś, to doszły do mnie dziś konopie, a wcześniej wełna no i jeszcze jest flaming- tyle mogę zaoferować Ci do macnięcia 8))

jak to dobrze, że nareszcie ktoś rozumie moją indiofobie 8))

agatkie
10-10-2008, 22:54
jak coś, to doszły do mnie dziś konopie, a wcześniej wełna no i jeszcze jest flaming- tyle mogę zaoferować Ci do macnięcia 8))

jak to dobrze, że nareszcie ktoś rozumie moją indiofobie 8))

pomacam :) z chęcią :) a może lepiej już nie :seesaw:
Czyżby nadszedł czas na rozmowy z mężem o trzecim chuścioszku :twisted: ?

ane
13-10-2008, 22:20
Joawoj zrezygnowała z testowania. Do sunny102 napisałam pw, ale na razie brak odpowiedzi a ostatni post na forum popełniła w lipcu, więc mal-gosia podeślij na wszelki wypadek od razu adres. W poniedziałek chcę wysłać ptaszysko dalej niech zaraża miłością do indio.

ooo
to już całkiem blisko do mnie
:jump:

ptaszorze, przybywaj!

agatkie
17-10-2008, 12:10
Mał-gosia daj znać czy doszedł do Ciebie flaming bo się martwię...

Uwaga! Mał-gosia i sunny102 zamieniły się kolejnością. Więc teraz mal-gosia wyśle chustę do sunny102 a potem kolejka leci już normalnie :)

jujama
17-10-2008, 13:37
Tylko podmieniam nicka :)

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
jujama (kiedyś magdalena25)
Dagmara
kerry1
basik

jana
17-10-2008, 22:13
a czy i ja mogłabym sie załapać?? wdzieczna będę :)

april
28-10-2008, 13:37
Gdzie jest ptaszysko?

sunny102
28-10-2008, 15:54
Na dniach powinno dolecieć do mnie, czyli zawita w Gdańsku

april
28-10-2008, 16:35
Na dniach powinno dolecieć do mnie, czyli zawita w Gdańsku
o nie, bedzie tak blisko mnie i znowu odleci :(

agunia
28-10-2008, 20:48
jesli jeszcze moza to jak tez bym chciala
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Ridibunda
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia

Ridibunda
02-11-2008, 11:24
Hej,
jako, że sobie indio potestowałam na progesteronie w Poznaniu to się wypisuję z kolejki :). Indo fajne są, to już wiem.
Nosiłam sobie w kobalcie :) a macałam jeszcze kilka innych.
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia

Dziękuję i pozdrawiam :)

stokrotka.a
02-11-2008, 23:23
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a

...może do mnie też przyleci :mrgreen:

akia13
03-11-2008, 00:52
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13

joasiap79
03-11-2008, 20:45
też bym chętnie potestowała...

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
darijah
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79

darijah
05-11-2008, 09:12
właśnie testuję pewne indio wiec się wypisuję :D

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
rebelka
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79

sunny102
06-11-2008, 12:52
Chusta poleciała do Warszawy,
pozdrawiam

rebelka
13-11-2008, 14:45
Testuję właśnie inne flamingo, więc nie zjamuję kolejki :
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79

solve
17-11-2008, 12:18
Gdzie jest Flaming?

7kate007
20-11-2008, 23:03
Flaming jest u mnie, ale juz posylam dalej. Ane - napisz mi prosze swoj adres na priva.

basik
28-11-2008, 13:50
Czy ptaszysko sie nosi czy poczta trzyma?

ane
28-11-2008, 16:36
poczta :(
wciąż czekam

Kanoko
28-11-2008, 16:54
ustawiam się w kolejce :)

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79
kanoko

greeneddie
29-11-2008, 22:44
Ja też bardzo proszę.
sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
stasiu-lova
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79
kanoko
greeneddie

malgosiak
01-12-2008, 18:18
o rany, toz to w koncu sie doczekam :mrgreen:

ane
01-12-2008, 18:34
Gdzie jest flaming? 7kate007?

pchliczek
06-12-2008, 23:34
znalazł się flamign czy nie? :?:

stasiu-lova
07-12-2008, 00:12
zapomniałam całkiem o tej kolejce. wypisuję się. indio bawełnianego dośc sie natestowałam :D

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
Dagmara
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79
kanoko
greeneddie

Dagmara
07-12-2008, 00:20
Ja także wypisuję się.

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
akia13
joasiap79
kanoko
greeneddie

czukczynska
07-12-2008, 18:26
Gdzie jest flaming? Ane -u Ciebie?

mał-gosia
07-12-2008, 21:32
skoro zostałam wywołana do odpowiedzi - u mnie flaming był trochę więcej niż miesiąc temu. został posłany do suny102 (zamieniłyśmy się miejscami) do trójmiasta i wiem na pewno, ze tam dotarł!
mam nadzieje, ze uda się go odnaleźć!

ane
08-12-2008, 09:30
gdzie jest flaming???
7kate007?
czy ktoś ma z kate kontakt? nie odpowiedziała na moje pw, wygląda na to, że rzadko się loguje (pw dłuuugo leżało w skrzynce do wysłania).

czukczynska
08-12-2008, 16:01
No nie-znowu przestój :( 7kate007 -odezwij się!

ane
09-12-2008, 10:56
zguba odnaleziona!
spóźniony flaming idzie piechotą :lol:

ane
11-12-2008, 14:59
chusta dotarła do mnie wczoraj wieczorem.

ane
13-12-2008, 09:15
żeby nie skazywać ptasiora na weekend na poczcie, skróciłam swoje testowanie i wczoraj wysłałam go do anntenki. panie na poczcie obiecywały, że paczka dojdzie na jutro.

a flaming - ma bardzo dobrze dobraną nazwę :D
i chociaż nie lubię różowego, to ten róż coś w sobie ma...
chusta jest bardzo delikatna i miękka. prasowanie ją uszlachetnia. inne chusty, np leosia jestem w stanie założyć bez prasowania i jest ok, ale w tej mi coś zgrzytało. uprasowana odwdzięcza się.
to indio jest wąskie, ale nie czuć tego podczas motania roczniaka.

akia13
15-12-2008, 16:08
Wypisuję się, leci do mnei własny:)

sunny102
mal-gosia
7kate007
ane
anntenka
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie

Anntenka
15-12-2008, 22:57
paczka doszła na dziś
i nawet mój młody dał się ponosić minutę
i obfocić
napisałam już do mayetschki po adres
najdalej w środę pójdzie do niej

april
16-12-2008, 09:06
anntenka(prawie w drodze do mayetschka :wink: )
mayetschka
malgosiak
anja
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie

aktualizuję

malgosiak
16-12-2008, 12:31
ANJA, jesli chcesz, wez indio przede mna. mamy w domu ospe, nie chcialabym nikomu przeslac wirusa w chuscie.
odezwij sie.

malgosiak
18-12-2008, 13:36
up :P

mayetschka
22-12-2008, 16:12
mayetschka - dziś u mnie zagościł przed minut pięcioma :)
anja
malgosiak
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie

właśnie piszę do anji

anialodz
26-12-2008, 02:05
dopisuję się

anja
malgosiak
feega
kociewiankapl
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz

mayetschka
27-12-2008, 20:45
no to sprostowanie: małgosiak - ospa, anja - prosi o opóźnienie, feega - zaciążona, więc Flaming leci w pn do
kociewiankapl
anja
malgosiak
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz

Goska Sucharska
12-01-2009, 18:18
Dziś chusta przybyła do mnie!
Zarówno pudełko, jak i chusta mocno spracowane. Rozumiem, że powyższa kolejka jest ustawiona i następna jest anja?

humusia
16-01-2009, 22:54
dopisuję się:

kociewiankapl
anja
malgosiak
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz
humusia

Jedyna
18-01-2009, 20:52
dopisuję się:

kociewiankapl
anja
malgosiak
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz
humusia

asia1306

Goska Sucharska
18-01-2009, 21:12
Kolejne osoby w kolejce nie odzywają się. Priwy nie odebrana. Chusta musi lecieć dalej. Zauważyłam, że nigdzie nie widzę wpisu feegi o wypisaniu się z kolejki. Następna jest też mama40_2007 a potem czukczyńska. Pisze do tych trzech pań, kto szybciej się odezwie, do tego chusta poleci. Trudno czekać w nieskończoność na odzew.

czukczynska
18-01-2009, 21:53
Chętnie ugoszczę ptaszora :D

Goska Sucharska
18-01-2009, 23:02
Chętnie ugoszczę ptaszora :D

Feega zrezygnowała i chusta poleci do czukczynskiej :) Dzięki dziewczyny za błyskawiczną reakcję, bo się już martwiłam :D

malgosiak
19-01-2009, 13:54
no trudno, przegapilam. mialam milion rzeczy na glowie i nie wchodzilam na forum. milego noszenia. :)

Goska Sucharska
23-01-2009, 13:36
Porządkuję listę. Wysłałam pw do dziewczyn w kolejce po mnie, czekałam dość długo bez odzewu, napisałam więc że wyślę chustę do tej co najszybciej się odezwie. była to czukczynska, do której chusta już została wysłana.
Anja, malgosiak, mama40 napiszcie czy nadal jesteście w kolejce, czy rezygnujecie, aby była jasność i nie było bałaganu :) Potraktujcie to jak przesunięcie czukczynskiej w kolejce do przodu, dałam ją jasną czcionką, nie kopiujcie tej listy.

anja
malgosiak
mama40_2007
czukczynska
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz
humusia
asia1306

anja
23-01-2009, 14:28
ja chciałabym się jeszcze załapać choć się za późno odezwałam, bo chętnie zobaczę jak sie sprawuje ta chusta.

mama40_2007
24-01-2009, 02:31
I ja też .... długo trwają podróże chust i uciekł mi ten wątek, jeśli mogę to proszę mnie wziąć pod uwagę :mighty:

joah81
25-01-2009, 03:09
Dopisuję się.
Lista wygląda teraz tak(?):
czukczynska
anja
mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz
humusia
asia1306
joah81

Gdzie jest flaming?

czukczynska
26-01-2009, 16:35
Falming u mnie.
Po testoweaniu wysyłam go do anja.

mama40_2007
27-01-2009, 00:10
No to potem ja... już jestem na bieżąco :)

anja
28-01-2009, 21:15
oj :jump: dzieki dobra kobieto :mighty: adres podaje na pw

mama40_2007
29-01-2009, 10:50
NO to ja piszę do anja :)

agnesja
01-02-2009, 07:45
To ja też chciałabym spróbowac indio. Moze zdecyduje sie na zakup innej chusty :)

anja
mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
anialodz
humusia
asia1306
joah81
agnesja

czukczynska
02-02-2009, 13:54
Chusta od piątku w drodze do anji

april
03-02-2009, 16:58
Po prawie roku oczekiwań(11 miesięcy) jestem 15 w kolejce :lol:
Cwiczenie cierpliwości pierwsza klasa :lool:

anja
07-02-2009, 18:52
Właśnie odebrałam chustę i dzisiaj w niej już nosiłam moją Kasiulindę - nosi się zdecydowanie lepiej niż w hoppie - to moje pierwsze wrażenie

anialodz
09-02-2009, 17:00
a ja sie wypisze bo swoje indio juz mam. lista teraz jest taka

mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
humusia
asia1306
joah81
agnesja

pchliczek
18-02-2009, 08:20
gdzie jest flaming?

magnolia17
18-02-2009, 14:40
mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
greeneddie
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17

olessja
22-02-2009, 17:09
Dziewczyny, można się jeszcze dopisać do listy i załapać na testowanie chusty??? Tyle z Was zachwala Indio, a ja nie miałam przyjemności nigdy spróbować. Tym bardziej, że szykuje mi się w okolicach maja jakaś dodatkowa kaska i juz namówiłam męża na zakup nowej chusty ;)

greeneddie
22-02-2009, 18:07
Miałam już przyjemność w Indio nosić, więc wypisuję się z kolejki.

mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja

djdag
22-02-2009, 22:57
To i ja chciałabym się dopisać do listy, cały czas szukam i jestem prawie pewna, że indio to będzie właśnie to. Tylko ten kurs euro....

mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja
djdag

mama40_2007
23-02-2009, 12:57
czy ptaszysko już do mnie leci????????

pchliczek
23-02-2009, 16:28
o rany ja myślałam, że już ze dwie osoby od czasu Anjy przetestowały :shock: przecież od 07 lutego (wtedy flaming dotarł do Anjy) minęło już 16 dni a założenie było że testuje się trzy dni

to gdzie jest flaming :roll: ?

mama40_2007
24-02-2009, 00:33
No właśnie- wysłałam adres do anji 29 stycznia!!!! Ona pisze że dostała chustę 7 lutego i ciiiiiiiisza
Może niestety jakieś grypsko czy co Was dopadło???

pchliczek
25-02-2009, 14:21
Ona pisze że dostała chustę 7 lutego i ciiiiiiiisza
Może niestety jakieś grypsko czy co Was dopadło???

nawet jak się jest chorym i nie ma możliwości wyjść na pocztę można napisać to w wątku tym bardziej, że Anja logowała się 18 lutego czyli 12 dni od otrzymania chusty i ani słowem nie napisała czy jeszcze ją ma czy wysłała i jeśli tak to komu :?
Anju mogłabyś dać znać co się dzieje?

anja
25-02-2009, 17:21
DZIEWCZYNY U MNIE JEST INDIO, BYŁO U MNIE TAK DŁUGO BO MUSIALAM WYJECHAC I DOPIERO OD WCZORAJ JESTEM W POLSCE PRZEPRASZAM ZA PRZETRZYMANIE DZISIAJ CHUSTA WYSZLA DO MAMA40_2007

basik
25-02-2009, 17:35
Uwazam że to niepoważne z Twojej strony i powinnaś zostać wykreślona z innych testów.

pchliczek
25-02-2009, 20:09
Aniu - albo powinnaś była wysłać dzień przed wyjazdem chustę dalej albo powinnaś była zrezygnować lub przepuścić kogoś, to naprawdę bardzo nie w porządku tak sobie przetrzymać chustę :evil:

magdalenalena
25-02-2009, 23:48
a mozna sie jeszcze dopisac do kolejki? na testowanie?

mama40_2007
01-03-2009, 17:21
mam chustę od wczoraj CUDNA we wtorek najpóźniej w środę wysyłam dalej, czekam na adres na priv

april
01-03-2009, 18:11
Od 7 lutego chusta przetrzymana :twisted:
Moje dziecko wyrośnie, zanim dostanę flaminga.
Przegiecie na maksa.

Nalia
01-03-2009, 18:57
Pewnie przyjdzie mi czekać na to indio z rok czasu, ale mimo to się dopiszę...Z tego co piszecie to warto czekać, szczególnie że raczej w najbliższym czasie sobie takiego nie sprawię

mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja
djdag
Nalia

mama40_2007
01-03-2009, 21:38
Przegiecie na maksa.

Nie uogólniaj- ja mam chustę od soboty i wyślę regulaminowo :)
Czekam na adres od czteryszczęścia albo AniaHaniMama ( sorry że nie odmieniam nicków)
ale do Ani nie mogę wysłać priva, nie wiem ... nie umiem jej znaleźć na liście
w każdym razie trzymam rękę na pulsie

april
01-03-2009, 22:08
Przegiecie na maksa.

Nie uogólniaj- ja mam chustę od soboty i wyślę regulaminowo :)
Czekam na adres od czteryszczęścia albo AniaHaniMama ( sorry że nie odmieniam nicków)
ale do Ani nie mogę wysłać priva, nie wiem ... nie umiem jej znaleźć na liście
w każdym razie trzymam rękę na pulsie
Wybacz, chodziło mi o twoją poprzedniczkę, nie o ciebie :oops:

mama40_2007
02-03-2009, 06:34
Sorry April, nie chciałam Cię "besztać"
Mam adres od cztery szczęścia, dam znać jak wyślę chustę

mama40_2007
04-03-2009, 13:46
flaming Poleciał do cztrechszczesć

Musli
04-03-2009, 14:56
mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja
djdag
Nalia
Musli

Że tez wczesniej tego nie zrobilam...

czteryszczęścia
10-03-2009, 01:43
Ptaszysko jest u mnie, od jutra się motam!! :lol:

czteryszczęścia
10-03-2009, 01:46
nie mogę znaleźć adresu następnej osoby w skrzynce - ktoś pomoże?

Musli
10-03-2009, 01:54
moze napisz pw do ani mamy hani?

Ilonsa
10-03-2009, 09:23
Ania Hani Mama to zielanka- zmieniła chyba nick.

dommi
12-03-2009, 18:12
mama40_2007
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja
djdag
Nalia
Musli
dommi

mama40_2007
12-03-2009, 18:55
czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
magnolia17
olessja
djdag
Nalia
Musli
dommi
Ja już spadłam z listy :)

pchliczek
12-03-2009, 21:12
mimo ogromnej ciekawości jak wygląda chusta i jak się nosi wycofuję się z testów bo trochę za dużo czasu minęło i właściwie prawie przestałam już nosić małą w chuście

april
18-03-2009, 18:54
gdzie jest flaming :hide:

mama40_2007
18-03-2009, 22:34
nie mogę znaleźć adresu następnej osoby w skrzynce - ktoś pomoże?

To jest z 10 marca, potem cisza ze strony czterechszczęść :(

olessja
19-03-2009, 15:28
Wiecie co dziewczyny, ja niestety rezygnuję...........jak widzę ile kobitek jeszcze przede mną + różne zamiesznia, przestoje, problemy z adresami, to strasznie mnie się to dłuży. Może następnym razem szybciej kolejkę zajmę :)

czteryszczęścia
AniaHaniMama
aniakom
pchliczek
Tymianka
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi

april
29-03-2009, 14:33
[quote="czteryszczęścia":clivk22m]nie mogę znaleźć adresu następnej osoby w skrzynce - ktoś pomoże?

To jest z 10 marca, potem cisza ze strony czterechszczęść :([/quote:clivk22m]
No świetnie, mamy 29. marzec. Gdzie jest ptaszysko?

aniakom
29-03-2009, 20:27
U mnie jest awizo. Mam nadzieję, że to ptak. Jeśli tak, to jutro wam napiszę.

aniakom
31-03-2009, 01:08
Odebrałam z poczty ptaszysko. Jest miękkie i okropnie różowe.
Zośka dzisiaj stroiła fochy i za nic w świecie nie chciała się dać wpakować pod kurtkę - padał deszcz, a ona koniecznie musiała mieć ręce na wierzchu. A chusty na kurtkę to ja nie zawiążę, zatem jutro....będę usypiać pewnie w domu. :)

aniakom
31-03-2009, 10:55
Pchliczek i Tymianka zrezygnowały. Wyszukiwarka nie widzi _solve_, może zmieniła nicka, ktoś wie???

ladybird
31-03-2009, 11:43
Wyszukiwarka nie widzi _solve_, może zmieniła nicka, ktoś wie???

Wpisz solve bez podkreślników.

april
31-03-2009, 23:24
aniakom
_solve_
goska@
green
agnieszkaa16
iwo
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi

aktualizuję listę na nową stronę
jestem moje drogie panie, po roku oczekiwań 8 :jump: :lool:

april
09-04-2009, 11:30
czy ptaszysko znowu ma urlop?

aniakom
10-04-2009, 16:40
Uff, udało mi się wysłać flaminga dalej!!! poleciał do iwonams
Bardzo ciężko było znaleźć chętną z kolejki (siedem osób odmówiło).
To aktualna lista:
iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi

Musli
10-04-2009, 23:46
To moze iwonams, napisz od razu do dziewczyny która jest za Tobą z pytaniem, czy będzie testowała... Tzn poszukaj tej do której bedziesz musiala wyslac flaminga. Tak asekuracyjnie od razu sie za to wez :P

aniakom
12-04-2009, 11:37
Teraz w zasadzie jedna niewiadoma - lila4. Bo april od dawna nóżkami do ptaka przebiera :lol:

april
12-04-2009, 19:15
Teraz w zasadzie jedna niewiadoma - lila4. Bo april od dawna nóżkami do ptaka przebiera :lol:
no przebieram :D
To moja pierwsza kolejka była po zarejestrowaniu się na forum, pon ad rok temu. I tak mi żal z niego zrezygnować choć już kilka indio u mnie było, ale skoro tak długo na niego czekałam to już nie zrezygnuję :twisted: :lool:

iwonams
15-04-2009, 21:29
Chustę dzisiaj z poczty odebrałam i już szukam chętnych, april jeżeli lil4 nie odezwie się to zaraz jesteś ty :D

april
15-04-2009, 21:58
I bardzo fajnie, w razie czego wysłałam Ci Iwo pw :lol:

iwonams
17-04-2009, 04:57
lila4na razie się nie zgłasza, ach to cudne indio... ja osobiście bym je pomalowała a zieleń lub brąz :o , śnić mi się będzie :( w budżecie domowym dno- brak szans na zakup własnego... takiego z kopiami , mój malec waży już 13kg więc czuje się go :baby:

wrapsodia
17-04-2009, 18:12
Dopisuje się jeśli mogę, poczekam choćby rok na to bóstwo :)

iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis

iwonams
19-04-2009, 13:24
lila4 zgłosiła się, więc droga april musisz poczekać :wink: , chusta u mnie już kończy pobyt , puszczam ją w pn dalej w świat :cry:

april
20-04-2009, 09:23
lila4 zgłosiła się, więc droga april musisz poczekać :wink: , chusta u mnie już kończy pobyt , puszczam ją w pn dalej w świat :cry:
Spoko spoko:)
przekaż Lilce mój adres przy okazji:)

april
29-04-2009, 21:11
Ptaszysko od dzisiaj u mnie :love:
Karolinko poproszę adres na pw :D

calineczka
03-05-2009, 23:55
to i ja się dopiszę :lol:

iwonams
lila4
april
karolinka251
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka

april
04-05-2009, 08:01
Karolinka zrezygnowała, proszę sylVII o adres:)

april
04-05-2009, 22:11
sylVII nie odpowiada na pw, ostatni raz logowała się 2. kwietnia.
Piszę pw do następnej osoby.[quote="calineczka"]to i ja się dopiszę :lol:

i
april
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka

Weraho
06-05-2009, 10:05
April napisala do mnie i cale szczescie ze dzien wczesniej wrocilismy z mezem do Polski, bo by mi kolejka przeszła :wink:
Jak dostanę przesylkę dam znac, ze doszla. :D

meryl 72
06-05-2009, 14:00
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72

april
06-05-2009, 16:30
Indio poszło do Weraho :D

qqrq5
08-05-2009, 07:42
sylVII
Weraho
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5

Weraho
11-05-2009, 12:33
sylVII
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
kanoko
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
Ja melduję, ze indio do mnie przylecialo :jump:
Jest super- mam leosia 4.7 i indio to zupelnie inna bajka- kest tak mieciutki, ze sie w glowie nie miesci(myslalam, ze leoś jest mięciutki :wink: ), rewelacyjnie sie wiąże(leoś gorzej) z tym, ze bardziej mi szelki od plecaka wrzynają w ramiona niz w leosiu i co do nosnosci- albo maja podobną, albo leos troche lepsza.
Ale indio to swietna chusta. Z zalem bedę ją odsylać.

Aha- na zdjeciach flamingo wyglada "poscielowo" a to bardzo piękna chusta, Slicznie tkana i wcale nie poscielowa 8))

Mam wysylać do SylV czy Dagusi? Proszę o kontakt!

Jedyna
11-05-2009, 15:14
pisz pw

Weraho
12-05-2009, 13:39
Napisalam. :D

Kanoko
13-05-2009, 09:59
wypisuje się z kolejki, miałam juz okazję gościć znajomego flaminga ;)
sylVII
dagusiaJot
emka
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5

Weraho
14-05-2009, 09:37
emka
sylVII
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5

sylVII wyjezdza teraz- prosiła o przesuniecie jej o jedno miejsce.
edit: dagusia rezygnuje z testow. Usuwam ja w takim razie z listy i piszę do emki.

Weraho
16-05-2009, 11:50
Pisalam do emki, a nawet do app7. Póki co cisza.....

Nikt nie chce testować ptaka? A swietny jest... :D

Musli
16-05-2009, 13:33
a ja sobie czekam...

natasszzka87
16-05-2009, 14:12
emka
sylVII
app7
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87

Weraho
18-05-2009, 10:44
emka
sylVII
miedziana
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87

App7 zrezygnowala. Emka sie nie odzywa, piszę do Miedziany.

Czy zawsze lista idzie tak topornie, czy tylko ja mam takiego pecha, że ślę maila za mialem i nikt chusty nie chce?

wrapsodia
18-05-2009, 12:18
App7 zrezygnowala. Emka sie nie odzywa, piszę do Miedziany.

Czy zawsze lista idzie tak topornie, czy tylko ja mam takiego pecha, że ślę maila za mialem i nikt chusty nie chce?

Jak dla mnie to cudowna wiadomość! Indio szybciej będzie u mnie :lol:

Weraho
19-05-2009, 09:08
Chusta leci jutro do Miedziany. :D

Edit: Lista na chwilę obecną wygłada tak:

miedziana
sylVII
emka
aj-a
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87

kamuszyca
21-05-2009, 22:54
niedługo dojdzie do mnie :)
jeśli jakimś cudem stanie się to w ciągu najbliższych 2 tygodni, nie będę mogła odpisać, bo właśnie wyjeżdżam na wczasy.
proszę mnie nie wyrzucać z kolejki, jak wrócę, chętnie potestuję (czekam na to ptaszysko już chyba z rok :hide: )

miedziana
24-05-2009, 08:46
Chusta jest od piątku u nas :)

Weraho
24-05-2009, 09:11
Szybko! Wysylal moj mąż w srodę tuz przed zamknięciem poczty. I to nie priorytetem. :wink: Muszę go pzrepytac, czy nie usmiechał sie za bardzo do pani za okienkiem, bo taki czas dojścia paczki to dla mnie szok :lol:

miedziana
25-05-2009, 10:24
Szybko! Wysylal moj mąż w srodę tuz przed zamknięciem poczty. I to nie priorytetem. :wink: Muszę go pzrepytac, czy nie usmiechał sie za bardzo do pani za okienkiem, bo taki czas dojścia paczki to dla mnie szok :lol:

Oj to musiał się uśmiechać ;)

Mam pytanie ( nie przeglądałam całego wątku ) na chuście jest małe zabrudzenie - zauważyłam po wyjęciu z pudełka, było tak ??

Acha, z listy wynika, że powinnam wysyłać do SylVII, tylko ona się nie loguje chyba już na forum. To następna będzie emka ?? A tak przy okazji - co się stało z DagusiąJot - bo była na liście, a teraz nie ma. Zrezygnowała ??
Zagmatwane to trochę, a ja chciałabym chustę komuś wysłać, przekazać :)

EDIT: SylVII loguje się, tylko nie pisze dawno :) Napisałam PW, czekam na odzew.

Musli
25-05-2009, 10:27
To pisz od razu pw. Ta lista powstala dawno, dlatego duzo dziewczyn rezygnuje.
Mam nadzieje że jakoś jesienią do nas dojdzie :)

miedziana
25-05-2009, 10:32
To pisz od razu pw. Ta lista powstala dawno, dlatego duzo dziewczyn rezygnuje.
Mam nadzieje że jakoś jesienią do nas dojdzie :)

PW napisałam, czekam na odpowiedzi.

Weraho
25-05-2009, 19:00
Dagusia pisala mi ze rezygnuje. Dlatego nie ma jej juz na liscie. SylVII pisala, ze wyjezdza na tydzien- prosila o przesuniecie ją o jedno miejsce. Emka jest chetna tylko długo odpisuje na privy. Więc tak ogolnie musisz uzbroić sie w cierpliwosc- ja wyskrobalam kilka privow zanim wyslalam chustę :lol:

Ajka
25-05-2009, 19:08
ja bym poprosiła o przesunięcie o ok 10 miejsc bo bardzo bym chciała przetestowac ale w tej chwili nie moge nosić :(
miedziana
sylVII
emka
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87

pozwoliłam sobie siebie przesunąć

lawendax
26-05-2009, 20:50
miedziana
sylVII
emka
gmmazur
ladybird
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax

ladybird
26-05-2009, 21:45
Czy mogę przesunąć się w kolejce o dwie osoby? Zanosi się na to, że w tym samym czasie dostanę jeszcze dwie inne chusty i jeśli będę miała wszystkie trzy jednocześnie, to żadnej nie przetestuję...

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
ladybird (byłam dwa pięterka wyżej - myślę, że nikomu nie powinno to przeszkadzać?)
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax

Kreska
01-06-2009, 13:40
Czemu ja się tu wcześniej nie wpisałam? :wink:

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
ladybird (byłam dwa pięterka wyżej - myślę, że nikomu nie powinno to przeszkadzać?)
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska

stokrotka.a
01-06-2009, 15:49
u kogo teraz są flamingi? :D
i ile dni testujemy?

nemhain
04-06-2009, 21:59
i ja :)

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain

stokrotka.a
06-06-2009, 14:36
u kogo teraz są flamingi? :D
i ile dni testujemy?
ponawiam pytanie.

rosass
06-06-2009, 15:59
za rok za dwa ale poczekamy :wink:
miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass

ali
06-06-2009, 21:44
miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass
ali

basik
06-06-2009, 22:11
Chyba na początku jest wpisane że testy mają trwać 3 dni ...

miedziana
08-06-2009, 21:42
Hej, chustę wysłałam już jakiś czas temu do SylVIi.

kamuszyca
15-06-2009, 23:02
gdzie jest chusta? czy sylVII odezwała się do kogoś (chyba nie, bo dawno się nie logowała na forum...)?

stokrotka.a
16-06-2009, 16:31
gdzie jest chusta? czy sylVII odezwała się do kogoś (chyba nie, bo dawno się nie logowała na forum...)?
ponawiam pytanie...
dlaczego sylVII nie dała znać że chusta do niej doszła?

sylVII
17-06-2009, 00:22
Przepraszam kobietki czekające na indio. mam małe życiowe zamieszanie niestety.chusta jest u mnie bezpieczna i piekna. proszę o namiary następnej mamy w kolejności.

stokrotka.a
17-06-2009, 00:43
Przepraszam kobietki czekające na indio. mam małe życiowe zamieszanie niestety.chusta jest u mnie bezpieczna i piekna. proszę o namiary następnej mamy w kolejności.
sylVII musisz napisać do następnej osoby z listy na PW czyli do emka(napisz na wszelki wypadek do następnej osoby gdyby emka nie odpisała)gmmazur. :D

pszczoła
17-06-2009, 11:39
Można jeszcze?Tak nieśmiało przycupnę, może na następnego chuścioszka chusta się załapie :mrgreen:

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass
ali
Pszczoła

kamuszyca
22-06-2009, 21:05

czy ptaszysko ruszyło w dalszą drogę???

nella
29-06-2009, 12:04
gdzie jest chusta, wie ktoś?

MamUsza
30-06-2009, 23:53
też sobie stanę:

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass
ali
Pszczoła
Bezsenność

basik
01-07-2009, 10:23
A moze wlascicielka chusty zainteresuje sie zguba???

Jedyna
01-07-2009, 19:42
ja się już chyba nie doczekam :frown

petisu
01-07-2009, 19:52
A moze wlascicielka chusty zainteresuje sie zguba???
Jak sie ma w domu noworodka to jest kilka ważniejszych rzeczy niż robienie za cerbera.

Ilonsa
01-07-2009, 20:04
napisałam pw do sylVII
zobaczymy co z tego wyjdzie.

nella
01-07-2009, 20:06
wiemy wiemy petisu, każda ma w domu podobnie - mniejsze lub większe szczęście:D

a jakbyśmy ponosić w ptaszorach chciały:hide::roll:

Ilonsa
01-07-2009, 20:10
sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.
I dlatego zawsze twierdzę, że chustonówki nie powinny mieć dostępu do testów...
Przez takie osoby jak ona producenci i sprzedawcy w końcu przestaną puszczać testówki.

MamUsza
01-07-2009, 21:11
Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety :(

Jedyna
01-07-2009, 21:15
Ilonsa, obyś nie wykrakała

Ilonsa
01-07-2009, 21:35
Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety :(

jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...

Kreska
01-07-2009, 21:52
sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.

po 17.06 było to całe zamieszanie z forum, może też miała kłopoty z zalogowaniem?

może chusta nie zniknie na długo...

miedziana
01-07-2009, 21:52
Hej dziewczyny!

Przepraszam, dopiero teraz zerknęłam na wątek.
W wiadomościach niestety nie mam już adresu sylvii, ale na szczęście przypomniałam sobie, że mam kartkę z potwierdzenia odbioru i tam jest adres. Tylko komu mam przekazać ?? Jazzoo, Petisu, kolejnej osobie ?? W końcu to jednak czyjeś dane osobowe :(
Ech, mam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienie :(
To co robimy ??

nella
01-07-2009, 21:56
to ja może zacytuję post z 08.06!!!!!!!!!!!!

Hej, chustę wysłałam już jakiś czas temu do SylVIi. dla przypomnienia dziś jest 01.07!!!!!!!
czekam rok na ptaszyska i dlatego właśnie szanuję czas swój i innych...ale jak widać nie wszyscy mają takie podejście

więc Kreska, chusta JUŻ zniknęła na dłuuugo!

Kreska
01-07-2009, 21:59
uuuuu... rzeczywiście!!! :(
nie doczytałam tego postu z 08.06...

miedziana
01-07-2009, 22:02
to ja może zacytuję post z 08.06!!!!!!!!!!!!
dla przypomnienia dziś jest 01.07!!!!!!!
czekam rok na ptaszyska i dlatego właśnie szanuję czas swój i innych...ale jak widać nie wszyscy mają takie podejście

więc Kreska, chusta JUŻ zniknęła na dłuuugo!

Ech, faktycznie :( Według potwierdzenia odbioru chusta dotarła 1 czerwca :(

Jedyna
01-07-2009, 22:08
sylVII musisz napisać do następnej osoby z listy na PW czyli do emka(napisz na wszelki wypadek do następnej osoby gdyby emka nie odpisała)gmmazur. :D

to może tak, czy emka a gmmazur wysłały adres na pv?
bo może u nich jest indio?

h_annah
01-07-2009, 22:11
filandre
adriana-p
olgap
Agnen
Mary-Anne
witbor
Zuzia
Bogusia
lee_a

to i ja sie pisze .... bossski pomysł

moge sie dopisac do kolejki? :)

MamUsza
01-07-2009, 22:16
jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...

Edit:
Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...

całe szczęscie mam juz 50 :p

I mocno sciskam kciuki by flamingosy sie znalazły!

kamuszyca
02-07-2009, 13:21

Edit:

popieram w 100%. to już naprawdę nie pierwszy raz, kiedy chustonówka robi taki numer. sylvII nie loguje się na forum, napisała kilka postów, pewnie wszystkie w wątkach testowych. też jestem przeciwna wysyłaniu chust do takich osób... dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...
czekam na tę chustę od ponad roku i kiedy jest już tak blisko, ktoś wycina taki numer :mad
ponieważ jestem 3. w kolejce, wysłałam do niej na wszelki wypadek swój adres. zrobiłam to w dniu, w którym po raz ostatni się logowała i pisała w tym wątku. bez odpowiedzi. chusty też nie dostałam. wątpię, żeby sama zapytała emkę i gmmazur o adres na priva, moim zdaniem chusta od miesiąca leży u sylwII. obym się myliła.

basik
02-07-2009, 13:28
dziewczynom, które są aktywne na forum, takie przestoje się nie zdarzają...

niestety tez sie zdarzaja :-(

roziii
05-07-2009, 21:41
Dziewczyny co z indio bo ja się zapisać chciałam , ale jak tak dalej pójdzie to mi chuścioszek wyrośnie.

miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass
ali
Pszczoła
Bezsenność
roziii

roziii
05-07-2009, 22:12
Strasznie się wkurzyłam tym zaginięciem chusty i aż myślę co by tu zrobi z tym faktem. Czy emka lub gmmazur podawały namiary do siebie?? czy mozna się dowiedzieć od Ciebie miedziana do jakiego miasta poszła chusta, tzn orienatcyjnie skąd jest sylVII ? Bo z tego co czytam to chyba na niej się zatrzymało ?

stokrotka.a
05-07-2009, 22:19
Strasznie się wkurzyłam tym zaginięciem chusty i aż myślę co by tu zrobi z tym faktem. Czy emka lub gmmazur podawały namiary do siebie?? czy mozna się dowiedzieć od Ciebie miedziana do jakiego miasta poszła chusta, tzn orienatcyjnie skąd jest sylVII ? Bo z tego co czytam to chyba na niej się zatrzymało ?
ja jutro napiszę na PW do miedzianej w sprawie chusty a raczej adresu do sylVII
może sylVII ma problemy z zalogowaniem na nowe forum?
a jak dowiemy się gdzie mieszka i może ktoś ma kontakt z syl to uda się nam odnaleźć zaginioną chustę...też nie mogę się doczekać eh!

miedziana
05-07-2009, 22:24
Dziewczyny, zaraz sprawdzę z jakiego miasta jest sylvii. Zwrócę się także do Jazzoo, co zrobić w takiej sytuacji, nie chcę podawać czyjegoś adresu publicznie, ale w jakiś sposób trzeba zadziałać. Może sylvii ma jakieś problemy i nie myśli o chuście.. nie wiem :( Mam nadzieję, że to się jednak wyjaśni.

Ilonsa
05-07-2009, 22:26
Dziewczyny, zaraz sprawdzę z jakiego miasta jest sylvii. Zwrócę się także do Jazzoo, co zrobić w takiej sytuacji, nie chcę podawać czyjegoś adresu publicznie, ale w jakiś sposób trzeba zadziałać. Może sylvii ma jakieś problemy i nie myśli o chuście.. nie wiem :( Mam nadzieję, że to się jednak wyjaśni.

mając adres i nazwisko można zadzwonić na informację o nr telefonu i spróbować zadzwonić.

roziii
05-07-2009, 22:28
Super , że coś działacie. Całego adresu rozumiem ,też bym nie podała ale choć orientacyjnie skąd jest.
A może miedziana spróbuj jakiegoś lista do niej napisać, bo może ona i z mailem ma problem

miedziana
07-07-2009, 00:43
Myślę, że miejscowość mogę podać, może ktoś z okolic się znajdzie - sylvii mieszka w miejscowości Choroszcz, z tego co znalazłam, to gdzieś w okolicy Białegostoku chyba.
Jutro napiszę kartkęt i wyślę priorytetem pod podany adres. Ilonsa - gdzie mogę znaleźć taką informację o numerze?? Szukać w książce telefonicznej, czy w jakiejś informacji ?? Idę poszperać w necie może coś wydumam :)

Poszukałam przez NK, nie wiem czy znalazłam dobrze, ale wiadomość napisałam. Jutro rano postaram się zadzwonić na informację telefoniczną ( macie jakiś konkretny numer ?? ), w internetowej książce telefonicznej nie znalazłam takiej osoby.

Jutro wyjeżdżamy na parę dni, ale postaram się podziałać, jeśli nie będę miała dostępu do netu, poproszę kogoś, żeby Wam przekazał co i jak.

nella
07-07-2009, 00:47
można zadzwonić do biura numerów 118 913 (CHYBA) podać nazwisko abonenta i adres LUB wklepać tu: http://ksiazka-telefoniczna.com/

miedziana
07-07-2009, 00:54
Na tej stronce książki telefonicznej wklepywałam i nie znalazłam takiego abonenta :(

Ilonsa
07-07-2009, 00:57
jak będziesz dzwoniła na informację to podaj samo nazwisko albo PAŃSTWO "X". Jesli podasz jej imię a telefon jest na męża to mogą nie podac.

miedziana
07-07-2009, 09:22
Dzwoniliśmy na informację telefoniczną, osoba o takim nazwisku i imieniu w tej miejscowości nie ma telefonu na abonament :(
Na NK nie mam odpowiedzi, dzisiaj jeszcze poślę liścik.

wrapsodia
07-07-2009, 10:12
To straszne! A ja tak marzyłam sobie o tym indio... Mam nadzieję że się szybko odnajdzie.

Co do wykluczania chustonówek z testów to jestem przeciw - to im najbardziej takie testy się przydają, bo nigdy nie miały doczynienia z chustami, nie mają przyjaciół chustowych, co by im takiej chusty pożyczyli i właśnie testy pozwalają im dokonać wyboru z zakupem. To że ktoś przetrzymuje chustę to kwestia uczciwości danej osoby a ta nie ma nic wspólnego ze stażem na forum.

Ilonsa
08-07-2009, 09:24
Chusta się znalazła, właśnie dostałam pw od sylVII czeka na adres kolejnej osoby.

Jedyna
08-07-2009, 09:44
nareszcie, a tyle osób by w tym czasie mogło mieć już testy za sobą :hide:

sylVII
08-07-2009, 10:10
Witajcie.
wiadomość o takiej treści wysłałam do iwonams
"
Witam. Nareszcie uadło mi się zalogować. Szczerze mówiąc myślałam ,że za moje przetrzymanie chusty zostałam już usunięta z forum:oops:. Bardzo mi przykro. Kiedy chciałam przesłać chustę dalej, chustoforum było przenoszone na inny serwer i ponieważ wyjeżdżałam na sesję egzminacyjną, pozostwiłam zbratu zadanie wysłania, okazało się że nie można się zalogować. Pomyślałam więc j.w. i czekałam na jakąkolwiek widomość, dokąd wysłać chustę, która leży spakowana juz od dawna. Proszę więc o namiary na osobę do której ma wysłać chustę.
ps.na swoje usprawiedliwienie si dodam iż przechodziłam ostatnio przeprowadzkę i rozstanie z partnerem, więc było sporo zamieszania. Przepraszam"

sylVII
08-07-2009, 10:19
Cóż pozostaje mi jedynie przeprosić wszystkich i chyba pożegnać się z forum. Czytając Wasze posty, poczułam się jak złodziejka. Szczerze życzę Wszystkim aby spotkali się z odrobiną wyrozumiałości w sytuacji życiowej w jakiej ja się teraz zanjduję. Zostałam sama z niespełna dwuletnią córeczką, kończąc studia, bez pracy. Zreszta po co ja to piszę. I tak penie nikogo to nie interesuje. Chusta jaet dokładniew stanie w jakim ja dostałam. Moja córeczka już od ponad pół roku nie chce chodzić w chuście, a ja myśląc o kolejnym dzieciaczku byłam bardzo ciekawa indio. Została więc przeze mnie tylko rozpakowana, obejrzana i spakowana. Tym bardziej może to być pewnie dla Was denerwujące. To się nazywa brak odpowiedzialności.
Proszę więć o namiary na kolejną chustomamę. Ktoś tam pisał że mi wysłał adres, ja nieczgo takiego w skrzynce nie posiadam.

sylVII
08-07-2009, 10:29
I bardzo proszę o usunięcie z postu miedzianej moich danych - tj. miejscowości w której mieszkałam.

sylVII
08-07-2009, 10:57
Przepraszam ale co mam zrobic w wypadku gdzy użytkownik emka logowała się ostatni raz 12. 06. 2009 i jest chustonówką? Czy mam pytac nastepnej osoby. Chciałabym jak najszybciej, najlepiej dzis wysłać tę chustę.