Zobacz pełną wersję : Witamy nocną porą...
emenemsy
12-10-2009, 02:58
… z brytyjskiego Górnego Śląska ;-) Jesteśmy rodzicami 13-tygodniowego Tymka. Rodzicielstwo to dla nas niesamowite szczęście i radość. Motamy się od czwartego dnia po porodzie w pomarańczowego Moby’ego. Chyba się z nim jednak niebawem rozstaniemy, gdyż syn rośnie jak szalony i spróbujemy z chustą tkaną...
Na forum trafiliśmy, kiedy Tymek zamieszkiwał jeszcze maminy brzuch – dziękujemy za wszystkie ciekawostki i wielce przydatne informacje :-)
Pozdrawiamy serdecznie!
mtm
yanettee
12-10-2009, 09:36
:hello::hello::hello:
pulcheria
12-10-2009, 09:44
Witajcie :hello:
Witajcie!Buziaki dla Tymka:hello:
grazynajac
12-10-2009, 11:26
Witajcie :hello: przyjemności na forum
Witajcie witajcie:hello::hello::hello:. Ja na forum trafiłam jak moja Mała ok 2 mies., a motać zaczęłam jak miała 3. Myślę sobie, że gdybym zaczęła ciupkę wcześniej to może łatwiej by nam poszło. Ale jak to mówią praktyka czyni mistrza więc praktykujemy. Pozdrowienia dla Małego:D:D:D
b.szczelna
12-10-2009, 18:50
hej, witajcie!
karolibu
12-10-2009, 21:46
:hello::hello::hello: miłego buszowania po forum :hello::hello::hello:
slonetshko
12-10-2009, 23:33
Hej hej :hello:
emenemsy
13-10-2009, 00:26
Dziękujemy za przemiłe powitanie :-)
Lecimy buszować.
kaka-llina
13-10-2009, 01:16
Witaj serdecznie też uk a moja mala 8 tygodniowa i tez się w mobym nosimy...
paskowka
13-10-2009, 11:05
Cześć, jak to fajnie, że nas coraz więcej:)
Witajcie :)
Pozdrawiam tym bardziej, że mój brat studiuje w Leeds ;)
Witaj.
Moja pierwsza chusta powedrowala dzisiaj do nowego domu w Leeds. Tam tez mamy chustuja
koch.ania
16-10-2009, 15:39
Emenemsy , hehe , witajcie :). Super nick:)
taDorotka
16-10-2009, 22:36
:hello:
a co to to pomarańczowe na moim avatarku? zgaduj...:ninja:
tez juz mysle o tkanej, bo moje prawie 3 miesieczne "maleństwo" wazy ciut ponad 7kg...
buszuj buszuj, nocy nie starcza...
emenemsy
17-10-2009, 01:24
Dziękujemy jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa :)
Dorciu - znam ten kolor, znam :) Nasze dziecię trzymiesięczne też już*właśnie ponad siedem kilo waży, więc pierwszą*tkaną już mam na oku - jutro się kończy licytacja, oby mi się udało :)
Pozdrawiamy serdecznie!
emenemsy
taDorotka
19-10-2009, 19:45
Dziękujemy jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa :)
Dorciu - znam ten kolor, znam :) Nasze dziecię trzymiesięczne też już*właśnie ponad siedem kilo waży, więc pierwszą*tkaną już mam na oku - jutro się kończy licytacja, oby mi się udało :)
Pozdrawiamy serdecznie!
emenemsy
powodzenia w kompletowaniu stosika...:) tak tak ,z tego co tu czytam, rzadko kiedy konczy sie na jednej, to jakis nalog ponoc. mam nadzieje ze sie nie dam , tak sie łudzę...
a co ciekawego znalazlas? :ninja: ja sie miotam i nie moge zdecydowac...myslalam o chimparoo, ale nie wiem:duh:
dzis wazylam moja kluske, 7550 a 3 miechy konczy 20-tego...
naszej chusty az zal, dzis spala mi 3 godziny zamotana:D::heart:
emenemsy
20-10-2009, 02:17
Dorciu,
Właśnie nabyliśmy naszą pierwszą tkaną chustę - upolowaliśmy na ebayu Ellaroo Ysabel i czekamy z niecierpliwością na przesyłkę :) Okazuje się jednak, że niekoniecznie nadawać się może do noszenia 'klocków' - cóż, takie uroki bycia chustowym żółtodziobem... W razie czego będzie dla drugiego potomka ;-)
Z tego co wyczytałam, to niekróre dziewczyny i 11 kilogramowe dzieci w niej nosiły, zatem może nie będzie tak źle? Niebawem będzie okazja do przetestowania.
Tymek już taki chętny do natychmiastowego spania w chuście nie jest - kiedyś to po trzech krokach zasypiał, a teraz coraz bardziej głową obraca i świat ogląda :) No, ale jak już*zaśnie to i do trzech godzin mu schodzi :)
Pozdrawiamy!
emenemsy i syn
taDorotka
20-10-2009, 14:11
ooch piękna jest! myslalam o niej bo te kolory rzucaja na kolana... no ale wlasnie wyczytalam gdzies w recenzjach ze dla dzieci wagi lzejszej lepsza. ale wiesz, nosilam troszke tydzien temu w ellaroo i bylo bdb, wiec sie nie martw! bardzo miła jest, lekka i taka przytulna jakby.
wrzuc moze kiedys jakas fotke jak na zywo wyglądacie bo strasznie ciekawa jestem...
ja wlasnie kupuje uzywaną nati toscanie, uwielbiam seledynek, wiec tez sie juz niecierpliwie:twisted:
ehh, wciąga to...:hide:
dobrego noszenia w nowej chuście!
Witajcie na forum chustoświrek!:hello:
Bardzo podoba mi się wasz nick:thumbs up: