Zobacz pełną wersję : Kółkowa vombati a kółkowa tkana?
truscaffka
03-10-2009, 23:33
No i stało się - zakochałam się w vombati...a wszystko przez to, że przymierzyłam dzisiaj kółkową na spotkaniu, wróciłam do domu pooglądać w necie różne kółkowe i tak trafiłam na vombati właśnie i umarłam.
Tylko teraz nie wiem - czy lepiej ulec tej miłości od wejrzenia pierwszego, nie zastanawiać się i po prostu brać? Czy jednak lepiej nosi taka kółkowa zrobiona z tkanej chusty?
Co radzicie?
Dodam, że moja córa ma 7 mcy i waży niecałe 7 kilo póki co...
Ale Vombati szyje też z tkanych chust - ostatnio wzdychałam z całej siły do brązowej z Rapalu :love:
truscaffka
03-10-2009, 23:40
Ale Vombati szyje też z tkanych chust - ostatnio wzdychałam z całej siły do brązowej z Rapalu :love:
Ja wiem...ale mi się własnie wzory i kolory tych lnianych tak podobały...ech...
no chyba, ze do tych tkanych jednokolorowych też doszywają (naszywają) takie piękne ogony?
Napisz do vombati (http://www.chusty.info/forum/member.php?u=2570), ona szyje też na zamówienie :) Na pewno coś razem fajnego wymyślicie
Ja wiem...ale mi się własnie wzory i kolory tych lnianych tak podobały...ech...
no chyba, ze do tych tkanych jednokolorowych też doszywają (naszywają) takie piękne ogony?
Zajrzyj na moją nową stronę (w sygnaturce) popełniłam ostatnio Leosia Natur, druga połowa czeka w kolejce :D, czeka też Leo Navy no i jestem otwarta na inne propozycje :mrgreen: Aha no i moje ukochane Girasole: na razie uszyłam z Zielonego Jabłuszka - Spirit People, druga połowa czeka na natchnienie :cool:
truscaffka
04-10-2009, 22:52
vombati, piszę do Ciebie pw :)
chusty Vombati to najpiekniejsze chusty kółkowe jakie widziałam :love:
przepraszam za OT
vombati, na Twojej stronie brak literki:
"- Buzia dziecka nie może być zaryta materiałem czy przyciśnięta do Twego ciała – zawsze sprawdzaj czy może swobodnie oddychać."
przepraszam za OT
vombati, na Twojej stronie brak literki:
"- Buzia dziecka nie może być zaryta materiałem czy przyciśnięta do Twego ciała – zawsze sprawdzaj czy może swobodnie oddychać."
zmien na "zaryta w materiale" ;)[/QUOTE]
Taak, mi też sie bardzo zaryta buzia spodobała :applause: muszę moje IT pogonić :twisted:
Truskafko dostałaś moją odpowiedź bo mi coś chyba nie działa jak należy...