PDA

Zobacz pełną wersję : chusta red castle mam pytanie

goska@
27-09-2009, 16:25
Dzis na spotkaniu miałam okazje zobaczyc chuste wiązaną firmy redcastle
na moje oko to elastyczna ,ale osoba która ja przytargała uparcie twierdziła ze to chusta do noszenia tez starszych dzieci :confused:
No i sie chciałam teraz dowiedziec bo moze mało jestem doswiadczona ale kurde jak cos mi sie rozciaga jak elastyk to mi mojej Ali w konforcie nie ponosi
Miał ktos okazje zobaczyc ,pomacac ???

edit taka...http://alejahandlowa.pl/tr/produkt/chusta-o-dlugosci-4-7-m-red-castle-piaseczno_3825222.html

i tu wiazanie jak w elastyku a instrukcja dodawana ma wiele wiazan wiem bo widziałam

Agnen
27-09-2009, 16:34
omatko, ale cena jak na elastyka. Nie macałam, ale dużo producentów elastyków twierdzi że można w nich nosić starsze dzieci, zgadzam się. Jak już nie ma się tkanej to w elastyku można. Tylko że inne wiązania niż kieszonka z panelem na zewnątrz są znacznie mniej w elastyku bezpieczne...

czukczynska
27-09-2009, 16:34
Gosiu,chusty nie widziałam,ale na nawet w opisie mówią o elastycznej tkaninie.
Niby można nosić dzieci do 18 kg :roll:,ale czy to będzie wygodne?
Jak nie masz w czym nosić,,to po co odsyłałaś mi konopie?:confused:

goska@
27-09-2009, 16:38
hahah ja mam w czym nosic kochana tylko na spotkaniu z okazji Tygodnia Bliskosci sie z ta chusta widziałam
A najlepsze ze ta kobieta sprzedaje te chusty w sklepie i przyszła sie chyba podszkolic czy ja nie wiem co no ale przeciez kazdy ma wstep na takie imprezy;-)

ithilhin
27-09-2009, 16:48
ja to obczajalam na targach ktorys i nawet lalke zamotalam.
no, jako elastyk moze byc, choc cene ma kosmiczna

goska@
27-09-2009, 16:51
A no własnie pokazałam pani elastyka i tkane wiązanki i pytałam czy widzi róznice;-)
tez czytałam opis na pudełku motałam lalke i jak nic na elastyczna mi to pachnie
No dzieki bo sie chciałam upewnic tylko czy racje miałam ale inne mamy które obecne były tez nie przekonane i macały badawczo ;-)

dorcik81
27-09-2009, 17:26
u nas pojawiły się w dzieciowych sklepach :lol: chyba jutro pójdę sprawdzić organoleptycznie:lol:
no ale cena powalająca:rolleyes:

czukczynska
27-09-2009, 17:35
Gośka,myslałam,że chcesz to kupić i już chciałam Cię ratować:roll:

annya
04-02-2011, 10:45
Odgrzebuję, bo pomijająć cenę i brak tak naprawdę opisu chusty, najbardziej podoba mi się info o czczeniu chusty :applause::

Czczenie: Prać w pralce automatycznej w temp. 30º C, nie suszyć w suszarce (dokładna instrukcja dotycząca prania i suszenia znajduje się na metce produktu).

Opis pochodzi z alledrogo http://allegro.pl/chusta-o-dlugosci-4-7-m-red-castle-wys24h-wzory-i1434254960.html (http://allegro.pl/chusta-o-dlugosci-4-7-m-red-castle-wys24h-wzory-i1434254960.html)

n2605
04-02-2011, 11:04
Odgrzebuję, bo pomijająć cenę i brak tak naprawdę opisu chusty, najbardziej podoba mi się info o czczeniu chusty :applause::

zawsze czułam, ze to forum brzmi trochę sekciarsko, no to teraz już jasne! Niektóre to nawet czczą pieluchy wielorazowe :)