Zobacz pełną wersję : dorkizmorki (spóźnione troszkę) powitanie
dorkazmorka
26-09-2009, 08:30
Cześć dragmara, fajnie, że wpadłaś :) Fajny post powitalny, a rekordowe spóźnienia w powitaniu były chyba nawet po 1000 postach :lol:
:oops: dodalas mi odwagi na przywitanie sie (nie jest ze mna tak najgorzej ), bo ja tak sie trochhe pozno zorientowalam i myslalam ze juz pozno ciut. ale jak tak to spoko, witam i ja wszystkich; mam dwojke dzieci co widac na sygnaturkach i 4 zwierzat czego juz nie widac na sygnaturkach (nie bylo w pakiecie papuzek tylko konie :confused: )
moje zamilowania- zwierzeta przede wszystkim, a reszta to juz detale
lubie dobre zdjecia, kino i tequile
pozdrawiam wszystkich i Ciebie Dagmaro :mrgreen:
edit: a sio do władnego wątku, bo tutaj mało kto Ci pomacha :poke:
Cześć dorka :)
Z 4 zwierzakami musi być wesoło, dzieciaki mają za kim biegać :mrgreen:
Witaj,witaj!Ale masz w chacie wesoło:applause:
dorkazmorka
26-09-2009, 09:05
ano mam, zwlaszcza jak kazdy poluje na kazdego
-pies na kota
-kot na psa
-Marysia na psa
-Marysia na Wojtka
-kot na papugi
-jedna papuga na psa
-maz na mnie :oops:
na szczescie wszyscy sa sprawni i niezle uciekaja, dzieki temu jakos sie trzymamy
buraczanajolka
26-09-2009, 09:33
witaj:)podoba mnieeee sie twoj nick.ułanska fantazja?:))))
Spóżniona wita spóżnioną. Ja się zorientowałam po roku:hide: że mozna się przywitac ale to pierwwsze i jedyne forum na którym się udzielam (to na usprawiedliwienie). Zazdrosze zwierzątek, ja marzę o ...kozie! Narazie ze zwierząt futerkowych posiadam męża :ninja:. Pozdrawiam :hello:
witacie cieplutko na forum:hello:
Nymphadora
26-09-2009, 13:06
:hello:
Witaj dorka, musi byc wesoło z takim zwierzyńcem :lool:
A kto pierwszy wstaje, dzieciaki czy papugi?
Pamiętam z dzieciństwa poranny świergot ponad 100 kanarków mojego dziadka i tak mi się skojarzyło...
Nymphadora
26-09-2009, 13:27
A mozna miec mala, malutka prosbe do Ciebie? :)
dorkazmorka
26-09-2009, 16:07
A mozna miec mala, malutka prosbe do Ciebie? :)
nom, slucham..:ninja:
hej dziewczyny, smiesznie tak :)
a wstajemy my pierwsi, papugi nauczone ze drzec sie mozna na dworzu :) gorzej w zime.
Nymphadora
26-09-2009, 17:21
nom, slucham..:ninja:
Udalo by Ci sie ustawic po dwa suwaczki kolo siebie? Tak zeby polowe mniej miejsca zajmowaly Strasznie duzo trzeba przesuwac jak sa Twoje posty :hide:
dorkazmorka
26-09-2009, 18:15
jasne jesli tylko mi powiesz jak to zrobic...
chyba ze usune psa i kota jesli Ci to przeszkadza :roll:
Nymphadora
26-09-2009, 19:48
jasne jesli tylko mi powiesz jak to zrobic...
chyba ze usune psa i kota jesli Ci to przeszkadza :roll:
Szczerze mowiac - nie mam pojecia :hide:, moze znajdzie sie ktos madrzejszy . Oczywiscie, ze pies i kot mi nie przedzkadzaja :D
Szczerze mowiac - nie mam pojecia :hide:, moze znajdzie sie ktos madrzejszy . Oczywiscie, ze pies i kot mi nie przedzkadzaja :D
Kot i Pies? Ja tam widze dwa "kocie" suwaczki:?:
Nymphadora
26-09-2009, 19:53
Kot i Pies? Ja tam widze dwa "kocie" suwaczki:?:
Ja widze kota i psa :hmm:
grazynajac
26-09-2009, 19:58
Witaj :hello: posiadasz własne małe zoo - pozazdrościć:applause:
dorkazmorka
26-09-2009, 19:58
dobra, chrzanie to, bo co ja widze kota i psa to ktos inny mi pisze ze mam dwa koty ( a nie mam:) ) wiec jak zmieniam na wedlug niego na kota i psa to wyskakuja dwa psy (ktorych tez nie mam :) ) teraz Ty piszesz ze za duzo miejsca... ehh...juz chyba wszyscy wiedza wokolo ze mam kota i psa i wiekszego zamieszania z nimi zrobic nie moglam takze zegnam sie z nimi na forum i Wy tez mozecie pomachac :hello: hłe hłe
Nymphadora
26-09-2009, 20:00
Dzieki :D :hello:
:hello: To ja pomacham Twoim dwóm kotom:-) U mnie oba mialy tak samo na imie i byly w tym samym wieku:-) I ciągle mnie dziwilo, ze Ty zawsze Psa i Kota wspominasz, a przeca masz dwa miauczaki;-)
jonaelle
26-09-2009, 23:08
Na powitanie nigdy nie jest za późno :)
dorkazmorka
26-09-2009, 23:10
taktez poszlam za ciosem jak uslyszalam od Mety ze byl ktos kto po 1000 powiedzial "witam" :D
To i Ja Cię tu grzecznie witam choc juz sie mijałysmy po drodze hahah:mrgreen:
dorkazmorka
26-09-2009, 23:24
:lool::lool::lool:
taktez poszlam za ciosem jak uslyszalam od Mety ze byl ktos kto po 1000 powiedzial "witam" :D
:mrgreen:
Ano były takie agentki :ninja: Taka (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=9667) i Taka (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=9670) :lool:
Może teraz więcej zapominalskich się przywita :poke: