PDA

Zobacz pełną wersję : Pozdrawiam z Wrocławia :)

lamassu
24-09-2009, 21:39
Witam serdecznie:) Jestem szczęśliwą mamą 4 miesięcznej Milenki, w pewnym sensie nasza przygoda z chustowaniem zaczęła się 2 lata temu, kiedy to odwiedziłam swoją przyjaciółkę - vandene. Moim oczom ukazał się fantastyczny widok: Maluch w chuście i wtedy pomyślałam: "ja też tak chcę!" Jakoś instynktownie wiedziałam, że to fajna sprawa, a obserwując jak fajnie rozwijają się dzieci vandene, tylko utwierdzałam się w tym przekonaniu - vandene jest fantastyczna matką, ale myślę, że chusta też miała wpływ na to, że Jej dzieci są takie radosne :) Dlatego posiadanie chusty było dla mnie tak samo oczywiste jak posiadanie śpiochów czy fotelika samochodowego. Pierwszą chustę dostałam jeszcze będąc w ciąży od swojej mamy. A teraz mam 4 i, ku przerażeniu męża, chrapkę na kolejny zakup:D Z wiązaniem raz lepiej raz gorzej ale się nie zniechęcam, a co najważniejsze Lenka chustę uwielbia:) Nie zapłakała ani razu, nawet wtedy, gdy kompletnie nie szło mi wiązanie, tylko spokojnie i cierpliwie czekała aż się nauczę. Teraz prawie od razu w niej zasypia, a jak się budzi, to spokojnie obserwuje sobie świat. Nasz pies też polubił chustę - gdy widzi, że się motam, to się cieszy, bo wie, że czeka go długi spacer:D
O forum także wiem od vandene - początkowo wchodziłam po konkretne informacje, z czasem się wciągnęłam i postanowiłam zostać na dłużej, tak już oficjalnie.
Łomatko! Trochę przydługaśne to moje "dzień dobry":)

Eyja
24-09-2009, 21:44
Witaj :hello: i rozgośc się tutaj:)

i przy okazji uściskaj ode mnie Wandzika, strasznie dawno jej nie czytałam!

ewadbr
24-09-2009, 21:44
Dzień Dobry lamassu tzn Dobry Wieczór :D
Witaj na cieplutkim forum :cool:
Z mojego ukochanego miasta jesteś...

kulka37
24-09-2009, 21:50
Witaj!Myślałam,że psa też do chusty ćwiknęłaś i dlatego się cieszy:lol:
A Wrocław to też moje ukochane miasto:thumbs up:

jana
24-09-2009, 21:56
:hello: witamy, witamy
my też częściowo z wro. ;-)

GoKa
24-09-2009, 22:01
Witam Wrocławiankę,a w jakich okolicach Wrocławia mieszkasz?

JKG
24-09-2009, 22:02
:hello:

b.szczelna
24-09-2009, 22:05
;) jak fajnie, że Intuicja jeszcze potrafi przekrzyczeć cywilizację...;) same dobre rzeczy z tego wynikają! WITAJ!

Tinta
24-09-2009, 22:07
Ja też witam z Wrocławia :hello: Do poczytania albo zobaczenia :)

lamassu
25-09-2009, 08:23
dziękuję za ciepłe przywitanie :)
@GoKa - mieszkałam na Kuźnikach, a teraz bardziej jestem Wrocławianką duchem niż ciałem, bo przeprowadziliśmy się pod Wrocław, co nie zmienia faktu, że i tak dość często we Wrocławiu jestem :)
@Adriana - uściskam :)

koch.ania
25-09-2009, 08:26
:) Witamy :hello:
Jak ja uwielbiam Wro

czukczynska
25-09-2009, 08:26
Witaj :hello:
Mam nadzieję,że dobrze będzie Ci z nami:)

jana
25-09-2009, 10:19
mieszkałam na Kuźnikach, a teraz bardziej jestem Wrocławianką duchem niż ciałem, bo przeprowadziliśmy się pod Wrocław, co nie zmienia faktu, że i tak dość często we Wrocławiu jestem :)

a gdzie jeśli można spytać :ninja:

kuku
25-09-2009, 11:34
Witajcie :hello:

lamassu
25-09-2009, 13:22
a gdzie jeśli można spytać :ninja:

gdzie bywam? najczęściej na Kuźnikach właśnie i w parku przy Wejherowskiej, a czasem jak jeździmy z Leną na rehabilitację to przy Kasprowicza, a co?:ninja:

Eyja
25-09-2009, 14:57
gdzie bywam? najczęściej na Kuźnikach właśnie i w parku przy Wejherowskiej, a czasem jak jeździmy z Leną na rehabilitację to przy Kasprowicza, a co?:ninja:

:-) raczej gdzie się przeprowadziłas.
Jana pewnie liczy że po sąsiedzku:ninja:

rudziutka
25-09-2009, 15:52
Hallo z Wrocławia.. jeszcze :lol:
Też się przenosimy pod, ale w przyszłym roku dopiero.

lamassu
25-09-2009, 16:30

no tak!!:duh: czasem wolno kojarzę:D do Rynakowic - 6 domów na krzyż - wiem, bo policzyłam;-)

grazynajac
25-09-2009, 20:10
Witaj na forum :hello: Zazdroszcze bo Wrocław to naprawde piękne miasto!!

hali_nadi
25-09-2009, 21:28
Witam:hello::hello: Parę lat temu też często bywałam we Wrocku.Miło wspominam tamte czasy:rolleyes:

jana
26-09-2009, 22:40

hehe, taką właśnie miałam nadzieję ;-) bo w okolicach posucha chustowa;-) a mieszkamy między Legnica a Wro.