Zobacz pełną wersję : Dzień dobry! :)
monikab66
23-09-2009, 20:41
Cześć! Mam na imię Monika i jestem mamą 4-miesięcznego Michałka. Od dawna śledzę forum ale pisze pierwszy raz. Pare dni temu zakupiłam chustę nati paski kalahari. Bardzo chciałabym aby mój skarbem polubił motanie, narazie próbowaliśmy dwa razy ale chusta jest jeszcze nie złamana i cięzko mi ją dociągać. Jak będe miała chwilkę wrzucę pare fotek i mam nadzieję że poprawicie moje błedy.
Pozdrawiam serdecznie!! :D
czukczynska
23-09-2009, 21:09
Witaj :hello:
Wrzuć foty i napisz skąd jesteś.Na pewno znajdziesz kogoś chętnego do pomocy.
witaj na forum :hello::hello::hello:
witaj :)
Michałki lubią się nosic, serio :D
Witaj!Ale fajnie,że jesteście:hello:
monikab66
25-09-2009, 09:48
Dziękuje dziewczyny za miłe powitanie! Ja jestem z Rybnika, gdyby znalazł się ktoś z okolicy kto miałby ochote spotkać sie i pokazać mi gdzie robię błedy - a pewnie ich dużo - byłoby super. Właśnie zamotałam Michasia w podwójny x - wydaje mi się że coś nie tak mam ale jemu sie chyba bardzo spodobało bo odrazu zasnął :lol: Pozdrawiam
Pare dni temu zakupiłam chustę nati paski kalahari.
Dobry wybór :thumbs up: Witajcie :hello:
Witaj, czekamy na fotki :)
stokrotka.a
07-10-2009, 15:56
Witam!
:hello:
maminkastasinka
07-10-2009, 23:27
Dzień dobry, dzień dobry! A raczej dobry wieczór ;) :hello:
Ja też zaczynam więc doskonale rozumiem Twoje wątpliwości co do poprawności wiązań itp... Od wczoraj mam także nati tkaną i też ciężko mi dociągać (to jest sztuka tak dobrze dociągnąć). Ale grunt to się nie poddawać i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... tak sobie powtarzam :)
paskowka
08-10-2009, 09:36
Cześć, witaj - twój maluch na epwno pokocha noszenie. A poczatki nigdy nie sa łatwe, małymi kroczkami, a wszytsko pójdzie jak z płatka:)
monika999
08-10-2009, 21:25
witaj:) napewno bedzie coraz lepiej szlo wam wiazanie- 4- miesieczniak to bardzo dobry czas- dziecko jest juz sztywniejsze,lepiej trzyma glowke, a z kazdym dniem bedziesz sie czula coraz pewniej:) powodzenia!!!
Witamy :hello: i czekamy na zdjęcia :applause: