PDA

Zobacz pełną wersję : Lublin, 21 i 22 września, okolice os. Konopnickiej

gyokuro
23-09-2009, 10:09
No obrodziło mi ostatnio, hehe...
W poniedziałek spotkałam znajomą chustonoszkę z Leo Marine, potem w wąwozie między LSM a Czubami (chyba gdzies przed pierwszą godziną) widziałam chustomamę z dziecięciem w czymś bordowym z paskami kolorowymi pośrodku. Były z nią jeszcze dwie dziewczynki na nóżkach oraz inna pani w wózkiem i dzieckiem w środku. Ja szłam z wózkiem więc nie rzucałam się w oczy.
A wczoraj przed drugą szłam od fryzjera, sama - i na rogu Balcera z Jana Sawy widziałam mamę z dzieciaczkiem w 2x, chyba coś brązowego to było, akurat mama coś butelką dawała dziecku, i miała tez drugie ze sobą, na nóżkach :)

mmadzik
23-09-2009, 14:18
Ja tak tylko jako OT - moi rodzice mieszkają w tamtych okolicach i mama zawsze mi mówi, że widuje mnóstwo chustomam na LSMie :D

gyokuro
23-09-2009, 18:43
No bo LSM się chustuje :) A ja dziś znów widziałam chustomamę, chyba tę z wąwozu, bo też w bordowej chuście - na Juranda przy przychodni...

aliona
24-09-2009, 10:59
Pozdrawiam LSM, moi teście tam zamieszkują. Możliwe, że ja tez zaliczam się do tego mnóstwa chustomam, bo grasowałam tam latem.

asia889
24-09-2009, 17:10
He, he, mówiłam, że oś. Konopnickiej to zagłębie chustowe :D. Jak widziałam jakieś chusty to tylko tu.

gyokuro
24-09-2009, 21:34
Ano mówiłaś, mówiłaś - ale ja tu mieszkam, i to był dopiero chyba drugi taki wysyp chustomam w krótkim czasie :D Albo jakoś wcześniej nie miałam szczęścia ;)
PS - a moja Nati ma przyjść jutro!