Zobacz pełną wersję : Cześć wszystkim:)
hali_nadi
22-09-2009, 21:24
Witam :hello:Mam na imię Halina i jestem szczęśliwą mamą trzymiesięcznej Naduni. Moja przygoda z chustami dopiero się zaczyna więc jestem jeszcze całkiem zielona :mrgreen: Na szczęście mam wspaniałą sąsiadkę- Halinkę.To od niej dowiedziałam się o istnieniu chust i oczywiście tego forum (miałam problem z zarejestrowaniem się :duh: ale w końcu się udało).Halinka bardzo mnie wspiera i motywuje.Na razie (może od miesiąca) noszę moje słoneczko w chuście elastycznej (wypożyczonej od sąsiadki) ale wkrótce chciałabym zaopatrzyć się w taką,w której będę mogła nosić moją córeczkę jak już będzie większa.Proszę o radę jaką wybrać:D
Pozdrawiam serdecznie H.
Mayka1981
22-09-2009, 21:30
Cześć Halinko:hello: fajną masz sąsiadkę (mam podejrzenia kto to... ale może się mylę?)
poczytaj, pooglądaj, przyjdź na chustospotkanie i pomacaj - na pewno coś wybierzesz co Cie chwyci za serce, a wybór jest trudniejszy z każdym dniem... :hello:
Nymphadora
22-09-2009, 21:34
Witaj!
Witaj :hello:
super masz sąsiadkę :-)
życze jak najwięcej radosci z chustowania!
formichiere
22-09-2009, 21:48
Witaj,
Miłego chustowania, chustę znajdziesz na pewno kwestia jest tylko ile na nią chcesz wydać:ninja:
Witaj Sąsiadko!Cieszę się,że w końcu logowanie się powiodło i dołączyłaś do grona chustoświrniętych babek.Ale daj Boże każdemu takiego świra:thumbs up:
Dziewczyny powitajcie Hali nadi ciepło,bo to fajna,czuła mama,a w dodatku uzdolniona motaczka(kieszonkę opanowała w try miga!) ;-) i piersiokarmicielka:bfing:
A pytanie jaką chustę ja ponawiam,bo sama mam jeszcze słabą wiedzę i liczę,że wesprzecie koleżankę pomysłami:znaika:
Ps.No tak!Mayka Ty na drugie masz Sherlock,czy co???:lol:
A co do kasy na chusty,to na razie jej nie straszcie:ninja: same wiecie jak to jest,gdy się kupi jedną chustę,a potem drugą i tak dalej...:lool: