PDA

Zobacz pełną wersję : Chcialam sie przywitac :-)

Ananke
22-09-2009, 19:15
Witam wszystkich,
mam na imie Monika i trafilam tu z forum gazetowego o chustach i musze powiedziec, ze przemilo sie was czyta. Zarejestrowalam sie dopiero kilka dni temu, a juz nie moge sie oderwac i spedzam tu wiekszosc mojego "przydzialowego" czasu internetowego :D
Jestem wlasnie w 5tym miesiacu ciazy i juz nie moge sie doczekac pierwszego zachustowania mojego maluszka. Na razie czytam recenzje chust i probuje sie na cos zdecydowac - nie jest latwo ;-)
Mieszkam w Galway w Irlandii i z checia nawiazalabym kontakt z jakas chustowa mama stad, jesli jakas jest, bo szczerze mowiac nie zdazylo mi sie spotkac na ulicy.
Pozdrawiam serdecznie i wracam do zglebiania tajnikow noszenia, pieluszkowania i 'attachment parenting' :hmm: :lol:

koch.ania
22-09-2009, 19:26
Witaj:hello:
Dobrze ,że zaczęłaś czytać to forum będąc w 5 miesiącu ciąży , bo wiedzy tutaj jest spooooooroooo. I nie można się oderwać :) - sama się przekonasz.

JKG
22-09-2009, 20:01
Witaj :hello:
W Galway powiadasz ;) moja kuzynka mieszka ;)
No ale jeszcze nie mama tym bardzie nie chustowa

JJ
22-09-2009, 20:01
witaj :) kolejna mamo na obczyznie :) zagladnij do warsztaty/spotkania tam jest podforum chustomam zagranicznych ... napewno kogos znajdziesz z Irlandii http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=96 :) pozdrawiam z UK

Ananke
22-09-2009, 20:22
Dzieki za mile slowa, na podforum juz zagladnelam i rzeczywiscie, jest kilka mam chustowych w Irlandii :D Fajnie wiedziec, ze jest wsparcie w miare blisko w razie potrzeby. No i oczywiscie na odleglosc tez. :hello:

czukczynska
22-09-2009, 20:26
Piękne masz zdjęcie w awatarze:D

grazynajac
22-09-2009, 20:35
Witaj. Masz jeszcze dużo czasu na czytanie i wybieranie chusty. Niestety czym dłużej będziesz je oglądała to nie będziesz mogła się zdecydować tylko na jedną bo tyle jest pięknych chust. Miłego wybierania!!!

edoro
22-09-2009, 20:36
Witaj, rozgość się!:hello:
Przyjemnego oczekiwania na maleństwo!:D

kulka37
22-09-2009, 22:12
Witaj!Spokojnej ciąży:hello:

Mayka1981
22-09-2009, 22:15
...i szybkiego porodu :thumbs up:

powinnaś zdążyć z wyborem chusty dla siebie (z naciskiem na PWOINNAŚ:ninja:)

marushka
22-09-2009, 22:18

Ananke
22-09-2009, 23:02
Piękne masz zdjęcie w awatarze:D

Dziekuje :-) Uwielbiam irlandzkie owce.

Witaj. Masz jeszcze dużo czasu na czytanie i wybieranie chusty. Niestety czym dłużej będziesz je oglądała to nie będziesz mogła się zdecydować tylko na jedną bo tyle jest pięknych chust. Miłego wybierania!!!

Ha! Jak na razie mam na liscie ulubionych wzorow i firm "tylko" 15 sztuk :duh:

...i szybkiego porodu :thumbs up:

powinnaś zdążyć z wyborem chusty dla siebie (z naciskiem na PWOINNAŚ:ninja:)

Planuje rodzic metoda Marie Mongan - hypnobirthing. Oby sie udalo. Kurs jeszcze przede mna, ale jestem dobrej mysli. :D