Zobacz pełną wersję : dzisiaj Poznań, al. Niepodległości, kościół Dominikanów, 10.00
lindgren
20-09-2009, 21:58
- 1 tata w nati kalahari, w kieszonce - tata i dzieć ciemnowłosi
- 1 mama w kółkowej jasnofioletowej, BBsling
- anetta1980, ale bez chusty ;)
- 1 dzieć w wisiadle przodem do świata... no trudno:roll:
pozdrawiam:)
czy piewsze dwie wymienione osoby są może na forum?:)
My wczoraj nie byliśmy,bo malec chory.
Masz dobre oko,bo ja jeszcze nikogo tam nie widziałam,choć wiem,że bywają :roll:
A przepraszam widzieliśmy ostatnio dziecko na plecach w nosidle...turystycznym...
lindgren
21-09-2009, 17:45
[QUOTE=Adso;358023]
Masz dobre oko,bo ja jeszcze nikogo tam nie widziałam,choć wiem,że bywają :roll:
QUOTE]
oko mniej, bardziej nogi:) tzn. młody lubi jak chodzę, no to chodzę;) i czasem mi się w oczy coś rzuci:)
sama nie zawsze jestem w chuście, choć prawie zawsze z chustą - często chusta czeka pod wózkiem:)
anetta1980
21-09-2009, 20:07
Byłam, byłam :lol:, ale bez chusty (jak pisałaś:oops:). Z dzieckiem na spacerku za rączke przyszłam. Też wszystkich widziałam: tatę w Nati, dziecko w Babybjornie i mamę w kółkowej. Tzn. prawie wszystkich widziałam, bo Endrus nie widziałam:hey: Muszę zacząć wypatrywać chustę pod wózkami:omg:
lindgren
21-09-2009, 20:11
Byłam, byłam :lol:, ale bez chusty (jak pisałaś:oops:). Z dzieckiem na spacerku za rączke przyszłam. Też wszystkich widziałam: tatę w Nati, dziecko w Babybjornie i mamę w kółkowej. Tzn. prawie wszystkich widziałam, bo Endrus nie widziałam:hey: Muszę zacząć wypatrywać chustę pod wózkami:omg:
ja akurat wczoraj byłam w kółkowej:)
tzn. w sumie to tak: wjechaliśmy w wózku, w trakcie przesiedliśmy się do kółkowej (rudej takiej. albo pomarańczowej), a potem się zamotaliśmy w długą, ale to już po wyjsciu :)
anetta1980
21-09-2009, 20:33
To widziałam Cię:bliss:W czasie Komunii Świętej, kiedy musiałam wyjść na plac przed kościół z moim dzieckiem i jej kuzynką (bo miałam dwójkę pod opieką wczoraj) to motałaś się na placu w kółkową RUDĄ. Miałam o niej pisać, ale myślałam, że pomyliłam z jasnym fioletem o którym pisałaś wcześniej. Ale jednak nie.
lindgren
21-09-2009, 21:08
nie no jasny fiolet z rudym pomylić to byłby niezły wyczyn;)
to my, to my:)
A Wy zwykle w lewej nawie jesteście? Bo my zawsze idziemy na prawą stronę i tkwimy wśród wózków.. Następnym razem porozglądamy się po drugiej stronie ;-)
lindgren
22-09-2009, 10:33
my zawsze po prawej. ale w ławce, przy nawie głównej. no i wózek też mamy - zawsze w glownej nawie stoi :) choć teraz to juz pewnie zostawie go w domu, coby sobie na forum nie psuc opinii :) :) :)