Zobacz pełną wersję : w końcu porządna "szmata" :D
a ja się muszę pochwalić...do tej pory nosiłam w samoróbce,ale dzięki uprzejmości dobrej duszyczki z tego forum mam ją ..mam swoją Nati i już ją kocham nad życie :D
dziś byliśmy na pierwszym spacerze w Nati i było cudnie.No i faktycznie ...nieporównywalnie lepiej niż w samoróbce , echhh gdzie ja miałam oczy :duh:
a to my
http://i36.tinypic.com/23ry9e.jpg
http://i35.tinypic.com/2a18hk.jpg
czukczynska
19-09-2009, 18:43
A jaką masz Nati?
Gratuluję zakupu -faktycznie samoróbki niech się chowają:)
A jaką masz Nati?
Gratuluję zakupu -faktycznie samoróbki niech się chowają:)
Mam Lagunę(wkleiłam fotki)...kolorki moje no i niech się chowają faktycznie samoróbki ...o wiele lepiej sie dociąga ...no i w ogóle :D
b.szczelna
19-09-2009, 18:48
jaka ładna;)
bardzo Wam natka pasuje. Gratuluję :)
paskowka
19-09-2009, 18:53
Bardzo ładnie Wam w niebieskim:)
To jasne, że "firmówki" są lepsze, niech ci sie dobrze nosi!
ninuczka
19-09-2009, 19:08
Pięknie wyglądacie :) Aż chce się otulić jakąś niebieską szmatką:)
Ale cuuuuuuuuudnie! Perfekcyjne wiazanie! A kolory jak dla Was stworzone. No super :thumbs up:
w firmowkach sie wygodniej nosi, ale ... jak sie zacznie od samorobek to potem sie firmowki bardziej docenia i kocha :) do twarzy wam w nati ;)
czukczynska
19-09-2009, 19:19
Ślicznie wyglądacie :thumbs up:
Uwielbiam niebieski.
ithilhin
19-09-2009, 19:21
bardzo Wasz kolor, slicznie!
dziękujemy ślicznie :mrgreen:
wcześniej myślałam,że szmata to szmata :duh:...ale jednak nie. Dzięki Wam Kochane chustonoszki. Powiem Wam w sekrecie ,ze u mnie w szafie lezy wisiadło :hide: na szczęście nie używane, zanim moje małe szczęście było gotowe do noszenia w wisiadle ja zakochałam się w chustach :mrgreen:
lalika... namęczyłam sie nad 2x bo chusta faktycznie szeroka ale moje dzieciątko było dziś skłonne do współpracy i jakoś się udało . Dzięki za słowa uznania :oops:
kachna2001 masz rację, ja wyuczyłam się wiązać mojego klocuszka w chuście Pentelki bo to ta chusta widniała na wcześniejszych fotkach i jak przyszło mi wiązać Natkę to zdumiała mnie łatwośc z jaką się zamotaliśmy
a teraz aż się chce na TB pokazać ... może mi się uda pomacać chusty w poniedziałek. Trzymajcie kciuki za to bym sobie przewóz załatwiła bo do IKEI daleeeeko mam
Bardzo ładnie wyglądacie i wiązanie świetne :thumbs up:
Piękna chusta,piękna mama,a synio miodzio!
bardzo Wam ladnie w niebieskosciach :)
Mayka1981
20-09-2009, 10:53
przepiękna! i Wy w Lagunie też :mrgreen:
niech się Wam nosi na zdrowie :hello:
dziękujemy , dziękujemy :mrgreen:
a ja się rozochociłam i kazałam wziąć dziś mojemu M fotelik do samochodu i jak Młody pozwoli to pojedziemy do niego do pracy, oczywiście w chuście :D
niby nie ma się czym podniecać , ale to spory kawał do przebycia