Zobacz pełną wersję : Witam serdecznie !!
Witam wszystkich
Jestem fizjoterapeuta i pracuje w szkole rodzenia. Nie posiadam własnych dzieci ale moje zainteresowanie chustami zaczeło sie od pewnego kursu/ szkolenia dla prelegentek szkół rodzenia gdzie ktos nam chusty zaprezentował. Szalenie mi sie to spodobało i w przyszłosci zamierzam nosic swoje Małe w takiej własnie chuscie.
Na zajęciach w szkole rodzienia zachęcam młode mamy do takiego sposobu noszenia. Mam jedną powiedzmy " słuzbowa" chustę.
Jestem bardzo chetna na spotkania mam chustowych aby dowiedziec się cos wiecej ! ( jesli oczywiście mozna przyjśc bez dziecka)
Witaj!Pewnie,że można przyjść!No to my też liczymy na fachowe opinie o noszeniu:hello:
buraczanajolka
17-09-2009, 06:28
o prosze:)))witaj:)super hehe.fascynacja noszeniem bez noszonego?:)))proponuje nosic bez dziecia;)))zakupy wrzucac:)))
czukczynska
17-09-2009, 06:48
Witaj :hello:
Jaką masz chustę służbową?
formichiere
17-09-2009, 08:41
Witamy, może jeszcze w szpitalach zacznie się mówić o wielorazówkach ;-) bo znajoma ostatnio na zajęciach w szkole rodzenia położną prawie zagięła ;-)
kociakocia
17-09-2009, 08:43
witaj serdecznie na forum :)
jak fajnie :)
witamy :)
w warszawie jest duzo spotkan i z tego co wiem na kazde mozna przyjsc bez dziecka :)
wiec zapraszam serdecznie
Witaj
Siła fachowa przychylna chustowaniu jak najbardziej wskazana :lol:
Super że jesteś :applause:
To druga chustomanka bez chuścioszka :) Tak jak ja. Chustuję na razie okoliczne mamy. Właśnie szukam chusty dla kolejnej koleżanki.
Mayka1981
17-09-2009, 15:55
o cześć!
prochustowych fizjoterapeutów nam potrzeba:applause:
witaj i rozgość się, na pewno powymieniamy się doświadczeniami z dwóch stron :hello:
grazynajac
17-09-2009, 16:07
Witaj na forum mam nadzieje że będzie Ci tu dobrze ;-)
Bardzo dziekuje za tak miłe przywitanie !!!
Jesli chodzi o motanie bez motanego to cwicze sobie na dzieciaczkach które urodziły nasze " absolwentki" przychodzące na odwiedziny..........
Moja słuzbowa chusta to rapalu....ale jest jak dla mnie chyba za gruba i za długa....dla siebie na pewno kupie sobie cos bardziej miekkiego...
aaaa i służe pomoca jesli chodzi o fizjoterapie !!
b.szczelna
17-09-2009, 22:59
Witaj;))) barrrdzo się cieszę, że jest tu fizjoterapeutka, mam nadzieję, że będziesz rozwiewała wątpliwości chustonsozek;))) pozdrawiam