Zobacz pełną wersję : Nasza dzisiejsza sesja zdjeciowa z Eye2Eye
Wczoraj w watku Ani (o jej E2E) pisalam, ze dwa dni temu dolecial nasz mietek. Po wypraniu, wysuszeniu zaliczylismy juz dwa spacerki. Pierwsze wrazenia: super nosi, mieciutki (moj jest z materialu zwanego duventine, to rodzaj super duper miekkiego welwetu), pieknie uklada sie do ciala dziecka oraz osoby noszacej.
Moj synek ma 2,5 roku, jest dlugi (94 cm), ten rozmiar swietnie na niego pasuje, bardzo wygodnie lazilo mi sie po ogrodzie z dzieciem z przodu. Na dluzsze spacerki zdecydowanie wole mojego mlodzienca miec na plecach.
Orli ostatnio marudzil, ze moje wlosy przeszkadzaja mu, wiec dzisiaj rano fryzjech ciachnal 5 cm po dlugosci:omg: Mam teraz taka nowa fryzurke;-)
Mam nadzieje, ze nie zanudze was fotkami, ale nie wiedzialam, ktore wybrac, aby wam E2E jak najdokladniej pokazac. Kapturek jest bombowy, Orli wyglupial sie, a Oscar, ktory robil foty dzielnie brata rozsmieszal.
zobaczcie jaki szeroki jest panel, jak fajnie podtrzymuje nozki mojego mlodzienca:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/zbUviouGkBLAfB0ZtB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/IAS6rTIDcBNjPxWWfB.jpg
Aplikacja a la celtycki krzyz:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/fbUckBbwAUgDdOEJgB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/kIEbWs8pkJDE9ZYFtB.jpg
Moj zadziorny lobuziak:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/yaQVFuozCf8wgt5gfB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/2xNoJO4sID2TVsOlbB.jpg
Ty nigdy fotkami nie zanudzasz!:ninja:
piękne!
jaki cudny kapturek!!!
a Wy jak zawsze prześliczni:love:
Śliczna fryzurka :D
Mnie w tych miętkach kaptur tylko urzeka, ale Wam jest cudnie.
Lindo, uwielbiam oglądać zdjęcia autorstwa Oscara. Masz bardzo zdolnego syna :)
A E2E jest cudny. I Wy oboje w nim też. (Tylko ten kaptur naciągnięty na głowę kojrzy mi się za bardzo z KKK :hide: ale może ja za dużo takich klimatów ostatnio czytałam...)
bardzo Wam do twarzy w tym pięknym miętusiu, który wydaje się być mięciutki i przytulny. jesień z takim MT nie straszna :) a zdjęć nigdy dość! :D
(Tylko ten kaptur naciągnięty na głowę kojrzy mi się za bardzo z KKK :hide: ale może ja za dużo takich klimatów ostatnio czytałam...)
A tam KKK, mnie się kojarzy ze śmierciożercami z Harrego Pottera :hide:
Ale i tak jest rewelacyjny!!!
A Orlando rośnie jak na drożdżach :D
A tam KKK, mnie się kojarzy ze śmierciożercami z Harrego Pottera :hide:
:lool::lool::lool:
No rzeczywiście, o tym to nie pomyślałam :) Ale to pewnie dlatego, że ja sobie śmierciożercze kaptury wyobrażałam raczej jak kaptury nazguli z Władcy Pierścieni :mrgreen:
Lindo, przepraszam za OT :)
Lindo, jak zwykle cudnie wygladacie:applause:
i super Ci w nowej fryzurce :)
Moze jutro bede miala nowe lacze to uda mi sie obejrzec was w tym cudzie,poki co zazdroszcze i fotek nie widze (jak zwykle:)).
Alez cudnie wygladacie!!!!!!!!!!!
Kapturek mnie powalił :) Cudo.
Oscarowi tez sie kapturek z Wladca Pierscieni kojarzy....dzisiaj powiedzial, ze Orli wyglada tez jak czarodziej z Harrego Pottera;-)
MT piękny, zdjęcia piękniejsze a Ty w nowej fryzurze - najpiękniejsza :)
Super wyglądacie!!!!
Piękny MT i pięknie wyglądacie, z resztą Ty na każdym zdjęciu super wyglądasz i w realu też;-)
Lindo, fotki niezmiennie radosne, pełne uciekającego lata, brawo dla Oskara!
cudny miętek przyklejony do Was idealnie
a kaptur mi się kojarzy z czapką skrzata, o takiego :)
http://i25.tinypic.com/xc0za0.jpg
:op: moje kudły też wczoraj wpadły pod kosiarkę, ale skosiły duuuużo więcej
ps.czekam z niecierpliwością na fotki hybrydki
Olu, jutro hybrydka wraca od mojego brata, ostatnio nosila moja bratanice, prawie 2 letnia Zuzke. Brat mowil, ze fajnie imi sie nosilo. Olek mial 2 tygodnie urlopu, pomagal Ewie w opice na Leosiem... Ewa Leosia nosi w moim nino havana, a Olek Zuzke w hybrydzie:D
super !! no nie bede oryginalna lubie bardzo Was oglądać
Nosidło wyglada na mieciutkie i przytulasne a kapturek :applause:
Anntenka
17-09-2009, 00:43
Lindo przepięknie wyglądacie!
A ja mam pytanie techniczne:
Co sądzisz tutaj o kącie wszycia pasów naramiennych?
Czy według Ciebie synek nie ma zbyt mało miejsca między pasami?
Nie są one zbyt pionowo wszyte?
Jak Ci wypadają w ocenie w porównaniu z pasami wszytymi pod większym kątem do panela?
Ostatnio poszukuję ideału... :)
Powtórze za dziewczynami ;) Śliczna fryzurka i super kapturek w nosidle. No i jak zwykle piękne zdjęcia :)
Podoba mi się! Oryginalny, inny, ciekawy! O to chodzi :D
czukczynska
17-09-2009, 08:15
Nosidło mnie nie zachwyca,ale Wy tak :)
ja jestem jak zwykle pod wrazeniem jak swietnie wygladasz!!!
a nosidelko - mnie tez nie zachwyca - poza kapturkiem :hide:
o tak kaptur jest super:) a Wy jak zwykle piękni i uśmiechnięci:)
Dzieki dziewczyny za mile slowa!
Anetko, popatrze jeszcze dokladnie na kat wszycia pasow w tym mietku. Mysle, ze Orli bedac nawet wysokim chlopcem, ma sporo w nim miejsca, caly mietek ladnie go otula, nic nie odstaje. Orli lubi miec raczki na zewnatrz, tutaj tez ma miejsce, aby je swobodnie wystawic.
Jak bede miala chwile czasu to zrobie foty porownawcze z innymi mietkami, zerkne wtedy na kat wszycia pasow.
nosidlo piekne ake Wy jeszcze piekniejsi !
Anntenka
17-09-2009, 09:54
Dzieki dziewczyny za mile slowa!
Anetko, popatrze jeszcze dokladnie na kat wszycia pasow w tym mietku. Mysle, ze Orli bedac nawet wysokim chlopcem, ma sporo w nim miejsca, caly mietek ladnie go otula, nic nie odstaje. Orli lubi miec raczki na zewnatrz, tutaj tez ma miejsce, aby je swobodnie wystawic.
Jak bede miala chwile czasu to zrobie foty porownawcze z innymi mietkami, zerkne wtedy na kat wszycia pasow.
Dziękuję bardzo zawczasu :kiss:
Sliczne fotki! I ten kapturek:cool:
No,w koncu ujrzaly to cudo moje oczy!Slicznie wam,kapturek jest genialny a ty Lindo jak zwykle wygladasz uroczo.Strasznie mi sie podobaze na waszych fotkach jestzawsze takie cieple swiatlo:).
Też miałam skojarzenie z KKK :hide:
Czadowe kaptur, dodaje uroku.
Lindo, bardzo młodzieńczo wyglądasz w nowej fryzurze.
Dzieki! Postaram sie troche odmlodzic przed swoimi 40+ urodzinami:hide:
kociakocia
17-09-2009, 10:43
bardzo, bardzo fajnie wyglądacie, a ten mt jest jednym z ladniejszych, ale tak naprawdę, to Wy jestescie tam piękni, noscie się leciutko i jak najdłużej :)
Linda jak zawsze ślicznie Wam!!
eye2eye zawsze wyglądają na super przytulaśne! jedyne co mi nie odpowiada to ten kaptur- zasłania aplikację a nałożony też mi się nie podoba:hide: wygląda jakoś tak ...no zbyt się kojarzy z kkk...mi też.
a jak On trzyma głowę śpiącego dziecka, trzyma w ogóle?
Ja nie mam skojarzen z KKK.. tylko z elfami, skrzatami...
Jak trzyma glowke spiacego dziecka... nie wiem... moje bardzo zadko spi juz na moich plecach. Ale troczki sa dlugie, ksztalt kapturka wygodny, wiec mysle, ze podtrzymywalby glowe.
tulipowna
18-09-2009, 16:16
pieknie wam w tym mietku. naprawde wiadac jakosc tego nosidla nawet na zdjeciach, super kolory, taki zgaszony, brudny roz, cudo! i taki cieniutki sie wydaje a jednoczesnie solidny. kapturek zachwyca, typowo skandynawskie klimaty :)