PDA

Zobacz pełną wersję : dziś 15.09 Kraków ul.Grodzka ok 15:00

Mayka1981
15-09-2009, 19:18
przebywając na występach gościnnych widziałam chustomamę w jakiejś nieznanej mi chuście (co jeszcze o niczym nie świadczy alem ciekawa co to było...) koloru mniej więcej pomarańczowego w jakieś takie maziaje...

było to przed kościołem Piotra i Pawła (ale ja nie Krakowianka to mogę się mylić...), mama niosła dzieciątko na brzuchu ze schowaną główką i pchała jakiś taki kosmiczny wózek...

pozdrawiam serdecznie!:hello:
bym zagadnęła ale już mnie M poganiał ku domowi...:roll:

edit - my się nosiliśmy w użyczonym nam didku Eibe... czy ktoś nas widział?:ninja:

kulka37
15-09-2009, 21:59
Taaa...my kilkakrotnie Was widzieliśmy,ale to nie było w Krakowie:lool:
Ps.mam głupawkę wieczorną:p

Mayka1981
16-09-2009, 21:30
Taaa...my kilkakrotnie Was widzieliśmy,ale to nie było w Krakowie:lool:
Ps.mam głupawkę wieczorną:p

nie w Krakowie się nie liczy :lol:

Kulka nie podpuszczaj:nono: bo zobaczyłam, że jest wpis w poście i już się napaliłam, że jednak...

no nic, może następnym razem...

:hello:

isia77
16-09-2009, 22:34
No to ja też Cię podpuszczę i wpiszę. My z Krakowa, i co prawda wczoraj Cię nie widzieliśmy, ale za to małż mój z Krapkowic, kiedyś mówiłam teściowej mojej że na moim ulubionym forum dziewczyna z Krapkowic jest, i co? Ostatnio teściowa mi się pochwaliła, że Cię widziała zachustowaną i od razu wiedziała że Ty to Ty i że Cie nawet zaczepiła:)
Także skoro już część rodziny mojej znasz, to przy okazji chyba na spacer musimy się umówić:)

Mayka1981
16-09-2009, 22:38
hehe, a ja Cię szukałam kiedyś na Krakowskim wątku spotkaniowym jak mi Twoja teściowa powiedziała że nosicie i ze od niej masz cynk ze ja noszę:lol:

koniecznie! zapraszam na spacer po Krapkach :hello: