Zobacz pełną wersję : Aaaaa, nie mogę się doczekać!!!
Czekam na pieniążki!!! Mój małż S. orzekł, że w tym miesiącu nie stać nas na chustę. A ja mało nie eksploduję z tego czekania! Mój elastyk Moby już mnie tak nie bawi odkąd zamotałam Lusię u koleżanki w jej tkaną chustę... Chcę swoją tkaną. JUŻ!!!
Pocieszcie... Powiedzcie, że już tak mało do odczekania zostało... :)
doominikaa
14-09-2009, 21:30
ani się obejrzysz... zleci i nagle dojdziesz do wniosku, że trzeba się o następne dziecko postarać, bo to już się nei chce nosić....
No zleci szybko...a co to będzie za chusta?
czukczynska
14-09-2009, 22:05
Oczekiwanie jest najfajniejsze:)
Zleci, zleci :) Wiem coś o tym, bo prawie co miesiąc mam coś dzieciowego upatrzone i tylko czekam na kasę, żeby zamówić :hide:
I też jestem ciekawa, co wybrałaś.
No zleci szybko...a co to będzie za chusta?
Ta, którą mierzyłam, to był chyba storczyk, taki z bocianem na środkowej metce. Faaaajny był :)
A ja zamierzam kupić Nati - nawet myślałam o Amazonii :) , ale jednak to będzie Savanna. Mąż wolałby Sunset lub Colorado, ale...
PS - Twoją Nati na regionalnym forum na Maluchach od razu poznałam :) Nawet pytałam, czy to Amazonia :) Bo to byłaś Ty, prawda? Wszystkie imiona się zgadzają :D
Jasne że ja :mrgreen:
Ja Ciebie poznałam po nicku.
Wybierasz się w sobotę na spotkanie? Mi niestety chyba nie uda się dotrzeć...a szkoda...
Ojjj uwierz mi że czas tak pędzi że ani sie obejrzysz a kasiorka napłynie!
o i własnie jakiego zakupu chcesz dokonać??? jaka chusta jest szczęsliwą wybranką?
aaa i gratuluje zdecydowania bo ja co chwilę zmieniam zdanie i każdego dnia prawie chce czegoś innego!
Jasne że ja :mrgreen:
Ja Ciebie poznałam po nicku.
Wybierasz się w sobotę na spotkanie? Mi niestety chyba nie uda się dotrzeć...a szkoda...
A mogę niedyskretnie spytać jakie spotkanie? bo jesli odbywają się jakieś w Lublinie związane z chustami, to i ja bym się wybrała?
Tu jest informacja:
19.09.09 o godz. 11:00 zapraszamy do
WOK ul. Dolna Panny Marii 3 w Lublinie
na spotkanie chustowe.
Oprócz standardowej wymiany doświadczeń i ćwiczenia wiązań proponujemy nowość:
BAZAREK
gdzie można sprzedać - wymienić - kupić chustę lub nosidło.
http://podushkowiec.blox.pl/html
Tysia - ja się postaram przyjść, o ile uda nam się wyleczyć katarek (gnębi i dzieciaki, i mnie...) Szkoda, że Ciebie nie będzie (a może jednak?) - jeśli nie, to może innym razem :)
Wrrr, wcięło mi posta :/
Tysia - ja się postaram być, o ile zwalczymy katarek, który gnębi i mnie, i dzieciaki.
Agut - pisałam wyżej, wybrałam Nati Savanna (na chwilę obecną :D)
Lena a - zapraszamy na spotkanie :)
no to,gyokuro,przepadlas....doczeksz sie wiazanki i...za chwilke zapragniesz kolejnej:)