Zobacz pełną wersję : Odbija mi
Zakochałam się w prostym plecaku :mrgreen:Ciąglę tak noszę i nie mogę przestać a że górny rozmiar mam 38/40 a indio 6 to wisi mi ogon aż do ziemi prawie :lol:
I co? Znowu mam kupić nową, krótką tym razem? :lool:
No i Manducę bo przecież muszę? :duh::duh:
kup krotka, kup koniecznie :)
a zanim ona przyjdzie, to zamiast wiazac sie w pasie, zrob taki myk jak w plecaku Hanti - ja mam rozmiar 8/10, wszystko co mam jest w rozmiarze 6, i w sumie nic mi nie wisi za bardzo (a tez ostatnio nosze tylko w prostym plecaku...).
kup krotka, kup koniecznie :)
a zanim ona przyjdzie, to zamiast wiazac sie w pasie, zrob taki myk jak w plecaku Hanti - ja mam rozmiar 8/10, wszystko co mam jest w rozmiarze 6, i w sumie nic mi nie wisi za bardzo (a tez ostatnio nosze tylko w prostym plecaku...).
Tzn jaki jaki?
przeplatasz koniec chusty przez przeciwległy pas chusty na ramieniu, drugi koniec tak samo,ściągasz mocno i zawiązujesz supeł nad piersiami,to wykończenie tybetańskie czy jakoś tak,nazwy mi się mieszają.to wykończenie pożera sporo ogonów i jednocześnie poprawia niedociągnięty plecaczek.tu mam takie ładne zdjątko z kaszmirem naturem:mrgreen::
ja nie lubię wykończenia tybetańskiego bo mi się robi cyckościsk :rolleyes:
no,ono tylko dla małocyckowych,nie karmiących albo takich,co mogą sobie na piersiach rozłożyć poły chusty w formie stanika i im nie przeszkadza:lol:
Ja byłam dużocyckowa, po schudnięciu jestem małocyckowa :lol: Więc się nada :D
ja rozkladam w formie stanika ;) inaczej mnie gniecie...
Zaraz będę próbować bo idziemy na zakupy :D
W ogóle to przeżywam drugą młodość z chustami :D Te plecy tak mnie zafiksowały że nie mogę :lool:
Idealne wiązanie na moje garbienie się :)