Zobacz pełną wersję : Witajcie :)
Mam na imię Anka, a moja 4,5-miesięczna córeczka nazywa się Beata .
Kiedyś już trafiłam na Wasze forum, ale jakoś nie składało się, żeby regularnie zaglądać. Za to kilka dni temu jak się dorwałam, to nie mogłam przestać czytać :) Nagle okazało się, że tyle tu ciekawych wątków :) Szczególnie zainteresowało mnie EC i pieluszki wielorazowe. Od trzech dni próbujemy. Początki może nie są łatwe, ale się nie zniechęcamy :)
AP to też jest nasza bajka :) Sporo na ten temat przeczytałam i z zapałem praktykuję :D
Odnośnie noszenia: najbardziej nam ostatnio odpowiada Manduca (od pierwszego wejrzenia zakochałam się w Olive Grove ;) - Beacie na szczęście też się spodobała).
czukczynska
13-09-2009, 14:02
Witaj imienniczko :hello:
grazynajac
13-09-2009, 16:19
Hej witaj :hello:
formichiere
13-09-2009, 16:25
Witaj i powodzenia w EC i całej reszcie :-)
ooooooo, ile mamy wspólnego! :D
też Ania, też z Łodzi i też 4,5 miesieczna pociecha :D
witaj :)
buraczanajolka
13-09-2009, 19:46
witaj i ty i bebiś twoj:)))cos mnie ostatnio manduca chodzi po głowie....jestescie okropne;))to WY czarownice zarazacie
NIENASYCENIEM!!!! :))))))
Witaj!Ale fajnie,że jesteście!
Rany, Dziewczyny, przez Was tracę zapał do pisania na swoim rówieśniczym forum ;)
Co prawda troszkę zamieszałam, bo jeszcze nie przejrzałam wszystkich wątków, a już założyłam nowy i potem spostrzegłam, że właściwie wystarczyło doczytać:duh:... Mam nadzieję, że mi wybaczycie. W końcu jestem początkująca :)
Dzisiaj muszę jeszcze trochę popracować (jestem tłumaczką), ale znów tu wlazłam... I teraz to już nie wiem, jak to się skończy, bo to forum mnie po prostu zasysa - na dłuuuugie godziny :mrgreen:
co Ty nie powiesz? :mrgreen:
Witaj! No wciąga forum, chustowanie wciąga, wielorazówki też wciągają:D
koch.ania
14-09-2009, 08:53
Fajnie,że jesteście.To forum to kopalnia wiedzy,ale i pożeracz czasu :)
taDorotka
14-09-2009, 10:45
hej hej!:hello: tez jestem poczatkujaca i z chustą i tu i coś mi z edycją nie idzie...:duh: my aktualnie NADAL czekamy na zamówioną Moby i jak tylko przyśla to pośmigamy po mieści że hej! a tak poza tym też coś czasem tłumacze, w czym to forum NIE POMAGA WCALE... pozdrawiam
Witam Łodziankę!! :lol: A nawet dwie :)
garlicgirl
14-09-2009, 11:02
witaj i baw się dobrze!
a z jakiego języka tłumaczysz?
zapraszam na warsztaty z EC albo z chustowania w Tygodniu Bliskości! :)
Na jedne i drugie warsztaty się wybieramy :)
Tłumaczę głównie z angielskiego i niemieckiego, czasami jeszcze z niderlandzkiego.
Witaj! :hello:
I teraz to już nie wiem, jak to się skończy, bo to forum mnie po prostu zasysa - na dłuuuugie godziny :mrgreen:
Mnie mój mąż pytał wczoraj jak to się dzieje, że ja siedzę na tym forum, czytam i cały czas mam tu coś do czytania :lol:
I ja Cię przywitam :) Miło spotkać kogoś znajomego XD
b.szczelna
14-09-2009, 18:59
;) witaj
Witaj! Fajnie, że łódzkie chusto-stadko się powiększa :)
kwiathek
15-09-2009, 17:16
Hej hej ja tez zaczynam :)
I tez z okolic Łodzi :)
Wysłałam zgłoszenie na warsztaty ale nie wiem czy jeszcze sa miejsca.
Jak zobaczyłam chusty to stwierdziłam ze bede nosic i juz :D
Więc zapał mam :)
Też się cieszę, że nas w Łodzi więcej.
I w ogóle fajnie, że tu mnie przyniosło i miło mi Was wszystkie poznać :mrgreen:
O, proszę - Ania, też sobie zrobiłaś chustowego suwaczka :) Chustujesz parę dni dłużej niż ja, ale i Beata trochę od Lusi starsza :D
Pozazdrościłam Ci :ninja: