Zobacz pełną wersję : Kto ma Zarę Forest?
bo zakładam, że ktoś ma :ninja:
czy ten ktoś byłby tak dobry i pokazał ją światu? plizzz.
visenna2
12-09-2009, 09:08
bo zakładam, że ktoś ma :ninja:
czy ten ktoś byłby tak dobry i pokazał ją światu? plizzz.
Ja będę miała za parę dni, bo juz do mnie idzie :) Jak dojdzie to pokażę.
Piękna jest! To jeden z kolorów Zar który mnie kusi :) I chyba bym się nie wahała, gdyby nie to, że mam już jedną chustę w tych kolorach :rolleyes:
Czekamy na fotki :)
U mnie tez powinna byc niebawem,wiec zrobie fotki!
czekam więc cierpliwie na fotki (no, może wpół cierpliwie)
a Ty visenno masz chyba jeszcze moss'a? może dwie takie ładne zary Ci niepotrzebne? :ninja::mrgreen::hide:
visenna2
12-09-2009, 10:49
czekam więc cierpliwie na fotki (no, może wpół cierpliwie)
a Ty visenno masz chyba jeszcze moss'a? może dwie takie ładne zary Ci niepotrzebne? :ninja::mrgreen::hide:
Mam mossa 4,7 :) I faktycznie, przemyśliwam nad sprzedażą w najblizszym czasie :D ale d niego juz jest jedna potencjalna kupująca w kolejce ;)
Forest jest jednym z moich typow (stoi w kolejce z Deli lol) wiec moooze niebawem i ja dolacze z fotami:rolleyes:
No to wklejam fotki.To nie moja chusta,obiecalam kolezance,ze zakupie,dzis dotarla.:)
http://farm3.static.flickr.com/2503/3920072808_7d46709013.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2525/3920073356_2162f6dfbe.jpg
i jak wam sie podoba?
O kurcze ładniusia! a mi sie średnio podobała na poczatku! hmmmmm ale całkiem inaczej wyglada niz na stronie ellevilla.
A mo ktoś mozeOriginal?
Wydaje mi sie,ze va miala original.
garlicgirl
14-09-2009, 18:20
i chyba poszla do b.szczelnej :)
co do Foresta to na stronie ellevilla w ogóle mi sie nie podobała, zdjęcia brązowym swetrem, wszystko zlewa sie w jedno - komszar!
ale twoje zdjęcia tsumiko, jak zwykle wydobywają wiele uroku z tej chusty!!!!
Juz dodałam wateczek z zapytaniem :)
O kurczę ale PIĘKNA!!!
tsumiko zdradź proszę jaki masz aparat, zawsze się na Twoje fotki ślinię :lool:
tsumiko, chciałabym być Twoją koleżanką.
:cryy:
jest piękna, PIĘKNA!
Mam taki aparat jak Sunvill tylko obiektyw gorszy zdecydowanie:).Jakis starszy canon.
milorzab
14-09-2009, 18:52
Piękna i zdjęcia piękne. Rozpływam się.
tsumiko, chciałabym być Twoją koleżanką.
Zeby nie bylo,kupilam w imieniu naszej forumowej kolezanki (paula_bed) za JEJ pieniadze,tylko ze ona byla na wakacjach a nadarzyla sie okazja:rolleyes:,
biedronki-3
14-09-2009, 19:32
ładna choć wydawało mi się,że zieleń jest bardziej oliwkowa
A mo ktoś mozeOriginal?
tak jak dziewczyny mowia, mialam i poszla do b.szczelnej
w chustach szarych sa jakies zdjecia
co do forest, jestem zdziwiona, ze mnie nie rusza
chyba moda na braz sprawila, ze moj od lat ukochany kolor mi obrzydl.
zara oryginal b.szczelnej jest u mnie w gościnie od soboty. jest sliczna :-)
a zdjęcia jej dzisiaj oglądałam w wątku o spotkaniach w opolu ;-)
pls dajcie zdjecia bo ja pierdoła nie moge nic znalezc :( oczywiscie chodzi mi o original
tu jest original
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=16439
tu jest original
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=16439
Buuuuu nie mam dostępu :(
paula_bed
14-09-2009, 20:43
Zeby nie bylo,kupilam w imieniu naszej forumowej kolezanki (paula_bed) za JEJ pieniadze,tylko ze ona byla na wakacjach a nadarzyla sie okazja:rolleyes:,
MOJA MOJA MOJA :love::bliss:
Dzieki kochana:thanks:
w srode jade odbierac i jestem niezmiernie ciekawa jak wyglada na zywo
gratuluję!
zdjęcia w akcji prosimy. i to migiem :ninja:
Piekna (juz zdazylam obadac fotki na flickrze zanim dotarlam tutaj :mrgreen:) ale istotnie calkiem inny kolor niz na stronie Ellevill - mi sie wydawalo, ze ta chusta jest o niebo ciemniejsza, zwlaszcza braz.
ps - Tsumiko ja mam inny aparat niz Ty :) z tego co widzialm masz 300D - ja mam 30D :)
No masz,to jeszcze masz lepszy aparat!!!(tak?:hide:)
paula_bed
14-09-2009, 21:22
gratuluję!
zdjęcia w akcji prosimy. i to migiem :ninja:
Migiem pewnie w srode jak nam szanowna kolezanka cos cyknie ;)
Eh to w sumie tez dinozaur jest, ale dobry dinozaur ;) roznice sa w megapixelach (6.3 do 8.2) i wielkosci ekranu bodajze 1.8 do 2.5 i pewnie jakies inne 'bajery' wiesz z Canonem to nie sposob nadazyc, wypuszczaja nowe modele co kilka mcy, juz wyszedl 7D z tego co sie orientuje. Ja bym sie 'zadowolila':ninja: DS1 mark III:hide: jedyne 8 tys funtow:lol:
Ale prawda jest taka, ze wiele zalezy od fotografa (czasami mozna miec i najlepszy sprzet a zero 'spojrzenia' a ktos z gorszego modelu potrafi wycisnac ostatnie poty fotograficzne;-)) Plus obiektywy tez sie oczywiscie bardzo licza.
bardzo jest ciekawa tej chusty na żywo bo jednak o innych odcieniach zieleni i brązu myśłałąm
aliona to kiedy
???
za jakieś dwa, trzy tygodnie.
bardzo dobre połączenie brązu z zielenią, kolory jedne z moich ulubionych:) chyba też ją sobie sprawię :lol: