PDA

Zobacz pełną wersję : chusta zamotana na krzesle

seler
11-09-2009, 23:07
Witam Was,
mam takie pytanko, czy ktoras z was sprobowala ewent.mota swoja chuste na krzesle i wklada tam swojego dzieciaka ,niechce kupowac krzeselka dla dziecka wiec pomyslalam ze moze istnieje jakis sposob chustowania na krzesle, tak aby mozna bylo dzieciaka posadzic do rysowania przy stole albo i nakarmic...wiem ze sa takie specjalne´worki´ktora napina sie na krzesle, ale to nie jest to co poszukuje
pozdrawiam:mrgreen:

Kanga
11-09-2009, 23:20
Witam Was,
mam takie pytanko, czy ktoras z was sprobowala ewent.mota swoja chuste na krzesle i wklada tam swojego dzieciaka ,niechce kupowac krzeselka dla dziecka wiec pomyslalam ze moze istnieje jakis sposob chustowania na krzesle, tak aby mozna bylo dzieciaka posadzic do rysowania przy stole albo i nakarmic...wiem ze sa takie specjalne´worki´ktora napina sie na krzesle, ale to nie jest to co poszukuje
pozdrawiam:mrgreen:

ja czasem wiązałam pojedynczego X na krześle w restauracji coby dziecię nie poleciało na bok ale niestety przy jedzeniu skończyło się to tłustą plamą :)
krzesełka lepiej sie sprawdzają, bo ich nie żal aż tak.. w końcu do tego są

rebelka
11-09-2009, 23:24
Chusta może pomóc w sporadycznych przypadkach ale do domu to ja zdecydowanie polecam krzesełko. Nie wyobrażam sobie za każdym razem przywiązywać dziecka, zastanawiać się jak bardzo chusta będzie brudna a przede wszystkim martwić się czy to jest w pełni bezpieczne.

Tuja
11-09-2009, 23:42
ja sporadycznie, podczas wyjazdów, w knajpkach tak robię i sprawdza się świetnie :) tylko, jak piszą dziewczyny, trzeba na plamy uważać

v
11-09-2009, 23:52
pouch sie sprawdzal u nas

dominika79
12-09-2009, 00:53
Jana wiązała :) i gdzies na Handmade był wątek o tym i fotki pokazywała :)
Da się, j aczasem wiążę, ale nie podczas jedzenia :)

czukczynska
12-09-2009, 09:34
Mój mąż wiązal tak młodego podczas wyjściowych obiadów.
W domu mieliśmy krzesełko.

Meta
12-09-2009, 10:07
Ja tak parę razy przywiązałam Lenę, na wyjściach.
I MT też się świetnie sprawdza w roli przywiązywacza :lol:

lillyofthevally
12-09-2009, 11:22
ja wiązałam tak na tygodniowym wypadzie :

http://images40.fotosik.pl/193/0ec47989fa04e115med.jpg

w razie obaw o plamy można połozyc na kolankach ręcznik/ pieluszkę :hide:

jana
13-09-2009, 20:02
tu moja fotka
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=10348&highlight=przodem

działa na wyjazdach,w domu zdecydowanie krzesełko stacjonarne :)

odynka
13-09-2009, 21:43
seler krzesełka teraz można niedrogo nabyć i nie martwić się o zaplamioną chustę;)

Nalia
13-09-2009, 22:10
dziewczyny, genialne jesteście - mi do tej pory do głowy nie przyszło że mozna chustą zabezpieczyć dziecko na krześle. To rzeczywiście pomysł na wyjściowe obiadki. W domu mamy krzesełko.

magdalenazz
14-09-2009, 22:03
genialny pomysł!
Że też wczesnej a to nie wpadłam.

seler
15-09-2009, 11:08
dziewczyny, dzieki za odpowiedzi, macie racje i przekonalyscie mnie do kupna krzeselka dla dziecka, kompletnie nie pomyslalam o tych plamach na chuscie.
dziekuje za fotki, chustowanie na krzesle bede trenowac w razie jakiegos wypadu do znajomych, do knajpki czy coz takiego
:thumbs up:
milego dzionka
magda i tobiasz