PDA

Zobacz pełną wersję : Zamotana po raz drugi

mamka_klamka
10-09-2009, 23:14
Witam się oficjalnie :lol:. Mam trzech synów. Niestety najstarszy, ośmiolatek nie zaznał tej przyjemności, jaką jest bycie noszonym :frown. Średniego zaczęłam nosić dość późno, bo dopiero jak już nieźle chodził. Na spacer zamiast awaryjnej spacerówki brałam w torbę awaryjnego mejtaja, kupionego od forumowej koleżanki (trafiłam tu oczywiście z forum gazetowego). Bardzo mi się to spodobało. Kiedy zaszłam trzeci raz w ciążę postanowiłam, że będę to dzieciątko nosić od początku. I tak się stało. Na początek kupiłam elastyka, ale ponieważ to była samoróbka, a dziecko duże i ciężkie mam, szybko zaczęło mi być niewygodnie i zdecydowałam się na tkaną. Wózek mam, ale służy jedynie jako kołyska, kiedy młody już zaśnie. Nie mam mowy o spacerowaniu w nim. Kończy się to wielkim żalem. No więc noszę tak "już" dwa i pół miesiąca i bardzo mi z tym dobrze, oby jak najdłużej.
Uff, ale się rozpisałam. W każdym razie witam i cieszę się, że tu trafiłam.

edoro
10-09-2009, 23:55
Witaj! :hello:

Ja zaczęłam dopiero przy 4. i też żałuję, że tak późno, ale zawsze Lepiej Późno Niż Wcale:thumbs up:

grazynajac
11-09-2009, 08:33
Witaj :hello: Przy pierwszym dziecku też nie nosiłam a teraz wciąga nas to na maksa. Witamy i pozdrawiamy.

silver
13-09-2009, 11:58
niech Ci się dobrze nosi :) :) :)

Kasina
13-09-2009, 13:06
Witaj :hello: i niech Ci się miło nosi ukochane Maleństwo :thumbs up:

Sunvill
13-09-2009, 13:09
Witaj witaj - ja tez mama trojeczki i tez dopiero ostatnie dziecko zaczelam nosic :)

roziii
14-09-2009, 12:11
Witamy :-)
lepiej późno niż wcale ;-)

uma
14-09-2009, 13:13
cześć! :hello: