PDA

Zobacz pełną wersję : come back :)

ala
07-09-2009, 14:48
witam

w końcu wróciłam po perypetiach domowych i tu forumowych bo nie potrafiłam sie poruszac po forumie :)

przede wszystkim chciałam przeprosić wszystkie dziewczyny, które coś u mnie zamawiały i nie dostały. Zwróciłam wszystkie pieniążki czasem z opóźnieniem duuużym no ale nie dało się inaczej.

A w temacie wielorazówek w szpitalu powiem Wam, że przeforsowałam swój niecny plan i miałam wielo w szpitalu, heheh :mrgreen: chociaż skaziłam pupkę swojego dziecka 12 pampersami:hide:
Chociaż myślałam, że nie będę miała okazji zrobić manifestu wielorazówkowego na oddziale, bo..... urodziłam w domu :thumbs up:

Anastazja Jadwiga urodziła się 5 sierpnia :) i w super szybkim tempie wyrasta mi z mozolnie szytego stosiku pieluszkowego

pozdrawiam :)

rzufik
07-09-2009, 15:07
hej!! gratulacje i welcome back!!
no to teraz sie nie wymigasz od fotek i opisu!!
w domu??? ja tez chce!! buuu

magnolia
07-09-2009, 15:07
Wielkie gratulacje:) a to ci dopiero fala porodów domowych nastała...witamy z powrotem

ala
07-09-2009, 15:32
w domu??? ja tez chce!! buuu

czyżby kolejny pieluszkowiec w drodze :p ??

sza
07-09-2009, 15:38
Ala, witaj i gratuluję córy! Fajnie, że w domu wam się udało, ale czemu jednak w szpitalu wylądowałyście ( bo jakoś tak zrozumiałam z twojego posta)?
Mam nadzieję, że wszystko ok. Pozdrawiam!

Aloha
07-09-2009, 15:48
A ja się właśnie zastanawiałam co u Ciebie :D Fajnie, że wróciłaś. No i zaległe GRATULEJSZYN!!! Porodu domowego też cicho zazdroszczę ;-)

ala
07-09-2009, 16:05
nie zdążyłam do szpitala :)
spanikowana rodzinka wezwała pogotowie, no i pojechałam
poza tym córka miała ciężką policytemię

erithacus
07-09-2009, 17:03
Witaj!
Fajnie, że jesteś :) Zastanawiałam się ostatnio co tam u Ciebie i czy jeszcze tu wrócisz.
A jak znajdziesz chwile to czekamy na dokładniejszą relację i z porodu i z pieluchowania :)

rzufik
07-09-2009, 17:04
czyżby kolejny pieluszkowiec w drodze :p ??

oj nie!! NIEEEEEEEEEEEEE!! :)
tak na przyszłosc za te kilka lat...:)

ala
07-09-2009, 21:53
pieluszkowanie fajne jest :)

w stosiku mam
30 formowanek
5 otulaczy pul
1 otulacz polarkowy
3 ceratkowe (ale ich prawie nie używałam)
10 bambino mio +2 przerobione prefoldy
3 aio
2 kieszonki
9 wkładko pieluszek :)
izolacyjne :) wkładki polarkowe

powiem tak, pokochałam formowanki :mrgreen: te malutkie są urocze a poza tym kupiszczonki nie wypływają i można "oszczędzać" otulacze

zrobiłam też formowankową wtopkę, bo założyłam Nasti pieluszkę bez otulacza no i sprawdzałam co jakiś czas czy mokra. Minął dłuuuugi dłuuugi czas a tu nadal sucho - tylko że nie wziełam pod uwagę, że dziewczynki inaczej moczą niż chłopcy i mała przesiurała mi cały materacyk, bo z przodu było sucho:hide:

mała tak szybko rośnie :roll: a ja nie mam już weny na szycie 30 kolejnych formowanek:lool:

Pondo
07-09-2009, 22:29
Gratuluję:)

Moja z twojej formowanki XS wyrozła w drugim tygodniu- dupiszon jej od mleka tyje:)
Ciesze sie ze wróciłaś:)No i mamy prawie równolatki- moja jest z 29 lipca:)

yetta
08-09-2009, 00:11
Ala gratuluję Anastazji Jadwigi. :) Fajnie, że jesteś z powrotem. A poród domowy? Faaaajnie! ;)