PDA

Zobacz pełną wersję : Pochwalono mnie:)

Pondo
01-09-2009, 16:52
Aż się muszę pochwalić - łasa jestem na miłe słówk.a:lol:
Dziś byłam u lekarza w przychodni po raz pierwszy i piękna żółta IB snap została oglądnięta i zmacana:)Pani doktor w pierwszej chwili zaskoczona "wyższą technologią" po przeanalizowaniu pupy mojej Nulki stwierdziła- i dobrze, w pampersach to sama chemia- i zrobiła minę jakby to się piło nie nosiło na pupie:) a trochę się bałam ,ze popatrzą na mnei jak na kosmitę;-)

magnolia
01-09-2009, 21:11
to miło:)

iska1
01-09-2009, 21:39
Fajnie, że lekarze też zwracają uwagę na takie "drobiazgi".
Nasza pani doktor homeopatka też pochwaliła bardzo wielorazówki :mrgreen:
Więcej takich!!!

alerion1
01-09-2009, 23:12
Hmmm A moja pani doktor nic nie powiedziała... Może dlatego, że wystroiłam małego tylko w tetre i otulacz IV????
Następnym razem ubierzemy Fuzzi Bunz lawendowe stokrotki! o! i niech wszyscy podziwiają!:thumbs up:

mamaduo
02-09-2009, 09:29
a mnie zawsze lekarze chwalili za tetre, wszyscy jak jeden maz, a nachodzilam sie do nich hohohohohohoho i jeszcze troche.
A najbardziej podobal mi sie komentarz jednej pani chirurg, ktoa powiedziala: "taka mloda mama a taka madra" i "te pampersy to amerykanski wymysl prosze pani" :mrgreen:

ewinka
02-09-2009, 13:32
A nasza pediatra podziwiała nas za bezpieluchowe wychowanie, choć sama 2latka swojego nie mogła odpieluchować :) A już się bałam, że powie, że jakaś dziwna jestem, albo krzywdę dziecku robię, a tu jednak miłe zaskoczenie :lol: