Zobacz pełną wersję : torun ok 10:30, szeroka
widzialam dzis wspaniala mame z dwojka maluszkow. jeden - starszak jechal w spacerowce i podziwial pelna slonca ulice szeroka, a druga kruszyna u mamy w podwojnym x (chyba) spala smacznie. chusta tkana, zawiazana b. fachowo, kolory wiosenne (zolto-zielona-jakas, ja ciagle nie znam sie na chustach :hide:).
ja pedzilam bez synka.
wygladaliscie pieknie! pozdrawiam!
magdalenazz
02-09-2009, 10:15
My chodziliśmy po szerokiej, ale tylko z jednym dzieckim :)
musze sie bardziej rozgladac zatem. tak zadko widze kogos w chuscie. zawsze sobie powtarzam, ze zaczepie, pogadam, powiem, ze ja tez nosze itd. a jak juz kogos widze to czuje kluche w gardle, jakbym kogos slawnego mijala :roll: he he he
ChowChowww
02-09-2009, 11:10
zawsze sobie powtarzam, ze zaczepie, pogadam, powiem, ze ja tez nosze itd. a jak juz kogos widze to czuje kluche w gardle, jakbym kogos slawnego mijala :roll: he he he
Mam identycznie. Normalnie paraliż, nawet patrzeć się boję, skrępowanie mnie ogarnia, kompleks kiepskich wiązań. Co prawda zdarzyło mi się podejść do chustomamy, ale na kilka przypadków to był jeden jedyny raz. Nie darowałam Pszczole :ninja:. Aż boję się myśleć, co będzie, gdy będę z Cypem w chuście, a przed nami wyłoni się inna chustomama... Ucieczki nie będzie :lol:!
Poza tym nikt na moje posty w tej części forum nie odpowiada (gdy piszę o widzianej chustomamie), więc prawdopodobnie na forumowiczki nie trafiałam. A ja zawsze byłam sama lub bez chusty.
Mam identycznie. Normalnie paraliż, nawet patrzeć się boję, skrępowanie mnie ogarnia, kompleks kiepskich wiązań. Co prawda zdarzyło mi się podejść do chustomamy, ale na kilka przypadków to był jeden jedyny raz. Nie darowałam Pszczole :ninja:. Aż boję się myśleć, co będzie, gdy będę z Cypem w chuście, a przed nami wyłoni się inna chustomama... Ucieczki nie będzie :lol:!
Poza tym nikt na moje posty w tej części forum nie odpowiada (gdy piszę o widzianej chustomamie), więc prawdopodobnie na forumowiczki nie trafiałam. A ja zawsze byłam sama lub bez chusty.
nie odpowiadam bo to nie ja, ale zawsze wlaze z nadzieja ze mnie ktos widzial
:hello:
magdalenazz
05-09-2009, 09:07
sylwik, ja też zawsze mam nadzieję że kogoś zobaczę, albo ktoś mnie :)