Zobacz pełną wersję : Rodzę!
sylvetta
31-08-2009, 12:49
Ale dopiero za trzy tygodnie!! Chciałam zwrócic na siebie uwagę, bo potrzebuje konkretnej pomocy od znawczyń. Chce kupić chuste elastyczną (bo podobno taka jest najlepsza dla noworodka). chciałabym zeby mi któs doradził. Konkretnie - firma, i który rozmiar. Mogę tez nabyc uzywana - bez problemu. Czekam na jakies propozycje, bo dla mnie to wciąż czarna magia. z góry dziekuje oczywiście!
czukczynska
31-08-2009, 13:37
Spójrz na chustostragan albo sama wrzuć ogłoszenie o kupnie,a dostaniesz oferty.
sylvetta
31-08-2009, 15:52
ok, dzięki:D
kamilcia.xt
31-08-2009, 17:17
Witaj! :hey:
ja też za 3 tygodnie!
Jak elastyczną to najlepiej używaną, ostatnio na naszym chustostraganie się wprawdzie nie pojawiają ale może na bazarku gazetowego forum chustowego coś znajdziesz, albo na allegro
taDorotka
14-09-2009, 21:58
cze, ja przetestowalam elastyka MOBY D (to jest wersja z lniana wstawką, w odróżnieniu od MOBY WRAP-bez wstawki) z moją 7 tygodniową ChustoLenką i jestesmy zachwycone!!! czekam teraz na wlasną,kupilam (Moby Wrap bo ta wstawka to chyba tylko ozdoba, znaczenia w noszeniu nie ma, a jednak taniej jest), którą nabylam na Mamy!Przytulamy.pl (bo na uzywana musialabym na alleg pare dni czekac na koniec licytacji), gorąco polecam tą firmę. jesli chodzi o rozmair, to zalezy czy jestes duza-5,2m a jesli drobniutka-4,6m. pozdrawiam!!!