PDA

Zobacz pełną wersję : dzień dobry / dobry wieczór :)

madlenka
27-08-2009, 22:55
Mam na imię Magda, od kilku tygodni podczytywałam forum szukając informacji o chustach, wreszcie postanowiłam kupić chustę, zarejestrować się no i oto jestem ;-)
Jestem mamą Franka (2 latka + 4 miesiące) i Antosia (3 miesiące i waga prawie 7 kg -> i to mnie chyba najbardziej zmotywowało do chustowania bo ręce miałam już do ziemi o kręgosłupie nie wspomnę bo mały to nosić się lubi).
Żałuję że nie miałam chusty przy pierwszym dziecku, ale lepiej późno niż wcale. Wprawdzie dopiero uczymy się jak się zaplątać żeby się nie poplątać ale z każdym dniem idzie coraz lepiej a co najfajniejsze mały chociaż łe-łeeee-łeeełuś z niego jest że hej to jak już wyląduje w chuście to widać że jest w siódmym Antosiowym niebie, ale co ja będę się rozpisywać w tym temacie jak wy to wszystko przecież wiecie nie? ;-)
Witam wszystkie szanowne koleżanki i serdecznie pozdrawiam!

Anna Nogajska
27-08-2009, 22:57
witaj, witaj :) pochwal się jaką masz chustę :mrgreen:

rosass
27-08-2009, 23:12
:hello: witamy. Śląsk szeroki ,a dokładniej???

b.szczelna
27-08-2009, 23:28
Co za cudne imię;) Antoś;) witaj;)

madlenka
27-08-2009, 23:32
Tak dokładnie to jeszcze jakiś czas Mikołów ale niedługo już Katowice.

Chustę - oj ciężko było wybrać ale w końcu zdecydowałam się na Lenny Lamb w kolorze niebieska dalia i póki co jestem zadowolona, dziecko tez a to najważniejsze, chociaż oczywiście brakuje mi kogoś kto by z przodu, z tyłu i boku na nas popatrzył i ocenił jak nam idzie ;-)

czukczynska
28-08-2009, 07:23
Witaj :hello:
Na Śląsku jest dużo chustonoszek-na pewno znajdziesz jakąs pomcną dłoń i oko :)

Magducha_22
28-08-2009, 09:41
Witem serdecznie! Może jakieś fotki wstawisz to my też obejrzymy jak się zamotaliście :hello:

kulka37
28-08-2009, 13:40
Witaj!Fajnie,że jesteś.Wrzuć foty,tu są takie specjalistki,że wszystko Ci powiedzą!