Zobacz pełną wersję : witamy i dziekujemy Jasnie Pani
Anna Maria
27-08-2009, 15:56
Witamy z Anglii, a my tu przypadkiem wszytko za posrednictwem Jasnie Pani, ktora zrobila nam reklamę malarską i jestem jej bardzo wdzieczna...
Dzieki chustoforum juz wiem , ze przy drugim dziecku z pewnością zakupię chustę i bedziemy cieszyc sie bliskoscią macierzynstwa :)
ania z coreczką
Witamy i czekamy na obrazy z chustomamami i chustotatami :) Mi to się marzy ikona z Maryją i Jezusem w chuście, ale to chyba nie pastelowo...
Jak córa za duża żeby ją nosić, to ją przynajmniej zachustuj, niech nosi lalki:lol:
czukczynska
27-08-2009, 18:50
Witaj :hello:
Witaj, a ja mam nadzieję kiedyś też mieć Twój obrazek, taki specjalnie dla mnie. Właśnie w tej chwili mi ta myśl przyszła do głowy :)
:hello:
Witaj ;)
My sie wszystkie chyba znamy z jednego miejsca ;)
witajcie serdecznie dziewczyny :)
a na chustowanie chyba nigdy nie jest za pozno hi hi hi
zawsze mozna sobie "sukienke " z chusty zrobic :ninja:
albo firanke :twisted:
afrykanskie kobiety uzywaja kang jako spodnic wiec ... wszystko przed TOBA :lol:
my tez na wyspach sobie pomieszkujemy :hello::hello:
Witaj!Piękne jest,to co tworzysz.Jak rozwiniesz temat chustowy,to się od zamówień nie opędzisz:-))
Kasia.234
27-08-2009, 22:34
Witamy i czekamy na nowe piękne obrazki :)
Anna Maria
28-08-2009, 21:01
Witam raz jeszcze te osoby ktore juz poznalam jak i nowe.
Mam juz inspiracje do malowanych chustomamek, ale na chwile muszą poczekac, zrealizuje wczesniejsze zamowienia. Iwka- Moja cora ma dopiero 8 miesiecy, ale wiazanie chusty dla lalek dla Niuni z pewnością zrealizuje, poki co niech jeszcze podrosnie i nauczy sie chodzic. Pobawimy sie razem w chustowiazanie...a czy na forum jest podany wzor wiazania? wiadzialam na zdjeciu u jednej mamy takie skomplikowany wezel pod pupcie dziecka i pod nozki, nie ma szans aby dziecko sie zsunelo, pieknie to wygladalo, musze sie nauczyć :hello:
Witamy :-)
Instrukcje są i nie jeste tak trudno jak by sie mogło wydawać. Zachęcamy :thumbs up:
I ja witam Malarke
Dzieła piękne :szok::szok::szok:
b.szczelna
28-08-2009, 22:59
witaj uzdolniona malarko;)
Mówisz 8 miesięcy, yyy, a może nie jest za późno na chustę. Ja zaczęłam jak Maja miała 6 miesięcy i chcę ją jeszcze trochę ponosić. Bo noszenie dziecka (nawet bez chusty) jest fajne!!
Anna Maria
29-08-2009, 01:45
a to tak na przyszlosc Len_a, mam nadzieje ze na jednym dziecku nasz swiat sie nie zakonczy :ninja:
buraczanajolka
29-08-2009, 07:48
witaj:)ja bym tam małą w chuste sprobowała wrzucic:))))
Anna Maria
31-08-2009, 19:06
8kilo damy rade:)
Jasnie Pani :)
31-08-2009, 19:12
:hello:;-)
8kilo damy rade:)
jak ja dam rade 16 to ty 8 nie dasz? :ninja:
Sunvill tez dopiero zaczela, a jej dzic to bodajze w wieku twojego, prawda?
Anna Maria - Tak jak napisala Jasnie Pani, Kitty jest wlasnie w tym samym wieku co Twoja mala :) i tez 8 kilowy slodki ciezar ;) wiec do dziela :)
A przy kolejnym bedziesz mogla zaczac od samego poczateczku (ja jak sie moooze dorobie kolejnego za 2-3 lata to zamotam od niemowlectwa:thumbs up:)
Anna Maria
12-02-2010, 14:48
sie moooze dorobie kolejnego za 2-3 lata to zamotam od niemowlectwa:thumbs up:) Kitty chyba jest starsza niespelna miesiac od mojej Lidki, ale podpisuje sie pod powyzszym zdaniem , zamotam tak samo, tylko postarac sie trza o kolejne malenstwo
sylabelle
18-02-2010, 21:13
Witaj :P A może jak nie chusta, to mei tai, co??