Zobacz pełną wersję : I kolejna nowa wita :)
Witajcie
Zalogowałam się dość dawno i namiętnie Was podczytuję, a teraz przyszła kolej na przywitanie się.
Małego Kangurka spodziewam się w listopadzie, ale już od 2 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką chusty tkanej :)
normalnie się w niej zakochałam :duh: i doskonale rozumiem Wasze "zboczenie" chustowe.
Pozdrawiam :)
idę teraz odszukać wątek Włocławski, by się wprosić na spotkanie chustowe :D
Witaj!Trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię:-)
kamilcia.xt
27-08-2009, 17:57
Witaj! :hey:
Witaj serdecznie. Ja zarejestrowałam sie w lutym, a odważyłam pisac w ... lipcu:-)
:) Dorulka to u mnie nie było aż tak źle :lol:
jedno muszę przyznać forum strasznie wciąga :)
gouraanga
27-08-2009, 19:11
witaj :hello:
Witaj serdecznie. Ja zarejestrowałam sie w lutym, a odważyłam pisac w ... lipcu:-)
u mnie na początku podobnie było - czytałam w ukryciu, ale jak miałam coś od siebie dodać, to jakaś głupia blokada mi się włączała...
jedno muszę przyznać forum strasznie wciąga :)
wciąga, oj i to bardzo :)
grochowa
27-08-2009, 19:20
...ściskamy chustowo z Trójmiasta!
a my z wysp do Was machamy :hello::hello::hello:
dziękuję za powitanie
o potwierdzam to co pisze gouraanga - włącza się jakaś blokada ;)
może dlatego, że wszystkie się tak dobrze znacie, a tu człowiek tak z butami na Wasze podwórko wchodzi :)
no ale w końcu każdy był kiedyś nowym
Magducha_22
28-08-2009, 10:48
Witam równiez bardzo serdecznie :hello:
I niekoniecznie się znamy, ja np cały czas czuję się nowa, bo z zadną dziewczyną się jeszcze na żadnym warsztacie chustowym nie spotkałam... :cryy:
b.szczelna
28-08-2009, 11:43
trzymam kciuki za Ciebie w listopadzie;)
trzymaj trzymaj na pewno się przydadzą :)
kociakocia
28-08-2009, 13:13
heloł, witaj serdecznie :)
buraczanajolka
28-08-2009, 13:20
witaj:)sama niedawno dołączyłam i stwierdzam fakt-to miła miejscówka,całkiem do rzeczy rozmowy i nikt z miotłą nie goni;)))
Witaj ( a ja się pierwszy raz odważyłam powitać kogoś, bo wczesniej jakas za świeża się czułam:duh:) faktycznie to forum wciąga a i maniaczki chustowania okazały się bardzo sympatycznymi i pomocnymi osobami. Pozdrawiam znad morza :hello:
ooo znad morza, jak ja Ci zazdroszczę :)
dziękuję za powitanie :)