Zobacz pełną wersję : eye2eye
wydaje mi się, że był już wątek na temat tych przepięknych, powalających wręcz nosideł, ale nie mogę go odnaleźć
jeśli oczy mnie nie mylą, to jutro jest możliwość przygarnięcia jednego z nich!
http://www.eye-2-eye.net/en/meitai/
gdybyście tak miały na zbyciu 1500 NOK, to o które byście zawalczyły? mnie na widok 5 i 10 robi się wręcz słabo... wszystkie zresztą są cuuuudowne!
edit: literówki - efekt totalnego zawrotu głowy ;)
sliczne sa, takie elfickie klimaty
mialabym ciezki wybor..
a ktoś jest szczęśliwym posiadaczem e2e u nas na forum?
anmuszka
19-08-2009, 16:11
Piekne są!dobrze ze moja Mała za malutka na nosidło bo bym zwariowala!
Nymphadora
19-08-2009, 16:25
Do eye2eye to ja juz od dawna wzdycham...
Prawie nie do zdobycia - rozchodza sie w ciagu kilku sekund.
a próbowałaś zdobyć?
mnie ta cena lekko mrozi, ale jak patrzę po ile chodzą na rynku wtórnym, to chyba nie ma mowy o stracie. jeśli jutro nie zaśpię, to spróbuję. nie mam szczęścia do takich rzeczy, więc ryzyko niewielkie, że stan konta mi się zmniejszy ;)
Ja właśnie oglądam stronkę i trafiłam na niesamowite zdjęcie. Widziałyście to? :D
http://farm4.static.flickr.com/3148/2728990485_771233be0b.jpg
A na jakich zasadach można je przygarnąć?
No i podobają mi się te kapturki. Cudo.
Anna Nogajska
19-08-2009, 22:23
he he to se poćwicz wypełnianie formularza, niektórzy to przez kilka dni i miesięcy robią :)
na pewno nie starcisz.
widziałam na żywo e2e kilka dni temu. bardzo solidnie wykonany mt dla raczej większych dzieci. masywny. dla mnie za szerokie pasy, zsuwały mi się z ramion. za szeroki dla mnie był też pas biodrowy.
ale kapturek i stylistyka cudne.
jeszcze nie dojrzałam do tego aby wydać na mt prawie 1000 zł...
na razie cieszę się swoim podem kleinsmekkera :)
10 -au au auuuuuuuuuuuuuuu! cudna :oops:
Mnie się ten podoba :D
http://farm4.static.flickr.com/3507/3712839208_2fc698d8d9.jpg
Jak to dobrze zem nie fanka MT :hide:
Nymphadora
19-08-2009, 22:40
a próbowałaś zdobyć?
mnie ta cena lekko mrozi, ale jak patrzę po ile chodzą na rynku wtórnym, to chyba nie ma mowy o stracie. jeśli jutro nie zaśpię, to spróbuję. nie mam szczęścia do takich rzeczy, więc ryzyko niewielkie, że stan konta mi się zmniejszy ;)
Nie probowalam i probowac nie bede. Cena mnie odstrasza.
Jezeli moge Ci cos poradzic - przygotuj sobie maila i kliknij na wyslanie 1 sekunde przed 20:30 (pamietaj o roznicy w czasie).
Trzymam kciuki.
Hihi ja probowac nie bede, bo nie wiem o co chodzi, a doczytac sie nigdzie nie moge. :D Ale jesli ceny odstraszajace to tym bardziej. ;-)
Domyslam sie tylko ze beda wystawione do sprzedazy, a chetnych bez liku. Czy tak?
Anna Nogajska
19-08-2009, 23:14
Hihi ja probowac nie bede, bo nie wiem o co chodzi, a doczytac sie nigdzie nie moge. :D Ale jesli ceny odstraszajace to tym bardziej. ;-)
Domyslam sie tylko ze beda wystawione do sprzedazy, a chetnych bez liku. Czy tak?
dokładnie :)
nymphadora napisała instrukcję :)
ithilhin
19-08-2009, 23:20
ładne, ale...
nasze dziewczyny szyja równie pięknie!
Nie probowalam i probowac nie bede. Cena mnie odstrasza.
Jezeli moge Ci cos poradzic - przygotuj sobie maila i kliknij na wyslanie 1 sekunde przed 20:30 (pamietaj o roznicy w czasie).
Trzymam kciuki.
o widzisz, a ja już nie doczytałam, że to pm i rano chciałam wysyłać :hide:
Mnie cena nie odstrasza, bo ostatecznie mogę zamrozić parę funtów na jakiś czas. nie wierzę, że nie znalazłby się chętny na nr 5 ;-)
Noriska, a ja po cichu myślałam, że może jesteś jedyną osobą na forum, która przytula to cudo :)
Yetta, trzeba napisać maila, w którym w nagłówku jest numer wybranego wzoru a potem Twój pełny adres.
Z tego co piszesz Annomamoalexa, to i na mnie e2e może być nieco za duży, ale tym nie będę się martwić na zapas ;-)
Mayka1981
19-08-2009, 23:28
ładne, ale...
ja tam nawet twierdzę, że piękniej!
mnie nie zachwyciły - owszem ładne ale jednak jakieś takie podobne do siebie... no i cena zaporowa :roll:
ładne, ale...
fakt :) ale te są piękne inaczej :lol:
przecież to jest dziełem sztuki!
http://farm4.static.flickr.com/3278/2948485391_63c58341fa.jpg
Anna Nogajska
20-08-2009, 00:15
oprócz unikatowego wzornictwa, e2e to niespotykane materiały, naprawdę bardzo dobrej jakości- u nas z takich niestety się nie szyje.
po drugie są one niesamowicie wygodne, wszystkie parametry niezwykle wyważone i pasujące do siebie. wygoda e2e jest unikatowa i naprawdę trudno komukolwiek w tej sztuce się mierzyć :)
mnie przeszkadza jedynie ich masywność, lubię mt kompaktowe, zajmujące mało miejsca. ale i lekkie dzieci mam...
Cudne!!!..jednak cena nie dla mnie:roll:
dawno mnie nie było, ale czuję się w obowiązku poinformować, że nie upolowałam e2e:frown ale chyba nie jest tak źle z dostępnością, jeśli komuś nie zależy na jakimś szczególnym modelu, bo jeden miętuś wisiał sobie jeszcze pół godziny po czasie i czekał na przygarnięcie. recesja? :rolleyes:
Na angielskim forum jeden byl do sprzedania tez,chyba z tej nowej serii...ja wiem,czy recesja?Moze byc!
Lniane eye2eye jest do wziecia na angielskim forum,jedyne £200:twisted:.