Zobacz pełną wersję : Warszawa Park Skaryszewski i przystanek obrońców dzis 18.08
dzis w parku ksaryszewskim Brązowowlosy Tatus w Zarze :) w 2X
około 15 chyba :)
chwilę później mama też w 2X w Babylonii chyba, przy ksiegarni stała. może to "nasi"? :)
mój Ci on, mój Ci! z Zośką zawiniętą w jade deli. ładnie się prezentuje na żywo, co? o chuście mówię, żeby było jasne :D i on Was też widział, tak myślałam, że to Wy :hello:
a babylonia to jaka była?
niebieska ze ślaczkiem na boku :D
nie znam sie na B.. :)
he he no to my my w jedwabnym indio Va :)
niebieska ze ślaczkiem na boku :D
nie znam sie na B.. :)
czyli, że mamy na pradze konkurencję z blue curacao :)
a jak się spytałam małża o Twoją chustę, to powiedział, że chyba jakaś elastyczna. :duh: idę dalej go szkolić
idę dalej go szkolić
Ja myślę, że warto by było zrobić im gruntowne szkolenie - trzeba napożyczać szmat ile się da i tłoczyć do głów Ważne Różnice Między Bawełną A Lnem Powodujące Konieczność Nabycia Eibe :mrgreen:
czyli, że mamy na pradze konkurencję z blue curacao :)
a jak się spytałam małża o Twoją chustę, to powiedział, że chyba jakaś elastyczna. :duh: idę dalej go szkolić
he he bo dzieć byl mocno opadnięty, ale siedział juz tam 3 godzine :)
potem żeśmy się przemotali na plecy, po raz pierwszy do komunikacji miejskiej... :)
Ja myślę, że warto by było zrobić im gruntowne szkolenie - trzeba napożyczać szmat ile się da i tłoczyć do głów Ważne Różnice Między Bawełną A Lnem Powodujące Konieczność Nabycia Eibe :mrgreen:
hyyyyy :applause:
tez chcem eibe, skad wiedzialas? ;-P
Każdy ma gryzia, co go moli, mnie moli teraz oberżynowa Zara, mam obiecaną we wrześniu :D
Morepig, jak spotkasz zosinegotatę następną razą, to podejdź do niego i zakrzyknij: Ach, jak pięknie Pan nosi, a jak w zielonym by było Panu do twarzy! Zielony jest bardzo fotogeniczny!
rehehehehe :D
w tej zarze bylo mu niestety nie do twarzy :D
w zielonym bedzie mu zdecydowanie lepiej :D
ooo, zielony wydobywa z człeka to, co najpiękniejsze:p a TEN zielony normalnie rusałką czyni:mrgreen:
tylko czy zosinytata chciałby za rusałkę robić:?:;-)
pewnie nie miałby nic przeciwko, bo to zakręcony szaleniec jest, ale co by ludzie powiedzieli na taką dorodną rusałkę, w dodatku owłosioną :mrgreen:
U rusałek przeca włos gęsty i bujny:)
U rusałek przeca włos gęsty i bujny:)
na nogach i klacie?:omg: to ci rybacy wszyscy, co się w nich zakochiwali dziwny gust musieli mieć :D
Czepiasz się Waćpani szczegółów:mrgreen: włos bujny to włos bujny, nieważne gdzie;-)
Każdy ma gryzia, co go moli, mnie moli teraz oberżynowa Zara, mam obiecaną we wrześniu :D
Morepig, jak spotkasz zosinegotatę następną razą, to podejdź do niego i zakrzyknij: Ach, jak pięknie Pan nosi, a jak w zielonym by było Panu do twarzy! Zielony jest bardzo fotogeniczny!
:applause::applause::applause:
zielony rulez